Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Geoana: Nu se mai dau ajutoare dupa ce-a terminat Basescu baile de multime

Miercuri, 20 August 2008, ora 14:00
1581 citiri
Geoana: Nu se mai dau ajutoare dupa ce-a terminat Basescu baile de multime

Presedintele PSD Mircea Geoana a anuntat ca sinistratii din nordul tarii, afectati de inundatii, nu mai primesc ajutoare dupa ce Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu au parasit zona.

Geoana a spus, miercuri, intr-o declaratie de la sediul PSD, ca are informatii conform carora "dupa ce Tariceanu si Basescu au facut bai de multime, au incetat actiunile de ajutorare a populatiei sinistrate". "Satele cu primari PSD din Suceava sunt ocolite, mai ales, de sprijinul guvernamental", a mai spus Geoana.

In continuarea mesajul sau, liderul PSD l-a acuzat pe premierul Calin Popescu Tariceanu de complicitate la licitatii ilegale pentru lucrarile la infrastructura.

Mircea Geoana a cerut DNA sa se autosesiseze dupa ce Tariceanu a denuntat, marti, "trucarea licitatiilor la eternul tronson Bucuresti-Pitesti", invitand Directia Nationala Anticoruptie (DNA) sa faca acest lucru, "for independent cum il stim", a subliniat Geoana.

"Tariceanu si-a dat arama pe fata. Nu a facut nimic pentru a-i bloca pe cei care au facut licitatii trucate, el a recunoscut ca se practica trucarea licitatiilor...Era vizat fostul mininistru al Transporturilor Radu Berceanu...Premierul este complice la fraudarea licitatiilor", a mai declarat Geoana.

Mircea Geoana a reamintit, miercuri, ca PSD si PC vor sustine o motiune de cenzura pe tema energiei, daca "Guvernul se incapataneaza sa discute proiectul crearii unei companii de energie".

Presedintele PSD considera ca adoptarea unei legi pentru o companie de acest gen, fara dezbatere publica si fara consultarea Parlamentului, este "pripita, antieconomica si antinationala".

Geoana aduce ca argumente criza din Georgia, problemele de alimentare cu gaz a Romaniei, lipsa unei strategii energetice, precum si "lipsa de preocupare a Guvernului fata de tariful social la gaze".

Liderul social-democratilor a amenintat ca PSD va depune motiunea de cenzura, urmata de atacarea respectivului act normativ in contencios administrativ.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#PSD, #Mircea Geoana, #motiune, #sinistrat, #Tariceanu, #Traian Basescu , #Mircea Geoana