Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Geoana: Sa-si bage Basescu picioarele in apa rece!

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 16:19
1742 citiri
Geoana: Sa-si bage Basescu picioarele in apa rece!
Foto: mirceageoana.ro

Dupa ce presedintele Traian Basescu i-a invitat, luni, pe reprezentantii celor doua partide de la guvernare, PSD si PD-L, "sa-si bage picioarele in apa rece", liderul Mircea Geoana i-a recomandat, la randul lui, sa incerce sa se relaxeze prin aceeasi metoda.

"Sa si le bage si dansul (picioarele)!", a fost reactia liderului PSD la sintagma folosita anterior de seful statului, care s-a referit la ce ar trebui sa faca partidele de la guvernare. Geoana a facut aceasta scurta declaratie inainte de a intra la sedinta grupurilor reunite ale PSD, de la Palatul Parlamentului.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca nu a primit nicio solicitare din partea premierului Boc de remaniere a ministrului de Interne si ca, daca va fi solicitat sa aiba o intalnire cu PSD si PD-L, "isi va face timp" pentru aceasta.

Basescu a spus ca pesonal crede ca, in toate actiunile celor doua partide, trebuie sa domine responsabilitatea si, in masura in care vor solicita o discutie, isi va face timp sa o aiba. Nu insa fara sa comenteze: "Este bine ca ambele partide sa-si bage repede picioarele in apa rece".

"Imi pare rau ca nu sunt atat de bine informat ca ziaristii, eu am fost in sedinte", a adaugat presedintele, vizibil amuzat de replicile acide prin care si-au inceput saptamana PSD si PD-L.

Social-democratii au decis, luni, in BPN sa-si mentina sustinerea politica pentru vicepremierul, ministru de Interne, Dan Nica, a anuntat purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz.

In cazul in care premierul Emil Boc nu-si retrage propunerea de demitere a lui Nica, social-democratii vor solicita medierea presedintelui Traian Basescu, iar daca nici acest lucru nu le va aduce castig de cauza, social-democratii vor anunta negocieri cu celelalte formatiuni politice pentru asigurarea stabilitatii politice, au declarat surse PSD.

O parte din PSD vrea sa propuna in CEx, ce se va reuni dupa-amiaza, retragerea ministrilor sai din Guvern, au declarat surse din partid, Mircea Geoana nefiind insa in acest moment hotarat nici sa scoata partidul de la guvernare, nici sa-l mentina.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Basescu Geoana picioare apa rece, #PSD PD L picioare apa rece, #Nica remaniat Boc, #Nica dat afara Guvern , #Mircea Geoana