Geoana viseaza: Basescu vrea sa demisioneze inaintea parlamentarelor

Miercuri, 13 Februarie 2008, ora 15:53
1865 citiri
Geoana viseaza: Basescu vrea sa demisioneze inaintea parlamentarelor

Presedintele Traian Basescu intentioneaza sa demisioneze inaintea parlamentarelor, a declarat presedintele PSD Mircea Geoana, miercuri, in cadrul sedintei Comitetului Executiv.

Liderul PSD, Mircea Geoana ca a aflat despre posibila intentie a sefului statului de a demisiona inainte de alegerile parlamentare de la "o pasarica", dar, peste cateva secunde, a negat ca ar detine o astfel de informatie.

"O pasarica mi-a soptit acest lucru. (...) Nu stiu de unde aveti informatia asta, eu nu o am", a spus Geoana, intrebat de ziaristi de unde stie ca Traian Basescu se gandeste sa demisioneze inainte de alegerile parlamentare.

Pe de alta parte, tot Geoana a declarat ca zvonurile despre demisia lui Basescu au fost motivul pentru care s-a intalnit cu premierul Tariceanu si a lansat ipoteza alegerilor anticipate, informeaza Gandul in pagina electronica, citand Mediafax.

Declansarea alegerilor parlamentare au fost aduse in prim plan la sedinta de miercuri a Comitetului Executiv din cauza unui posibil plan de demsie a presedintelui Basescu, a explicat Geoana.

Potrivit unor surse, in argumentatia sa ca alegerile anticipate sunt singura solutie, Mircea Geoana le-ar fi sugerat colegilor sai ca nu este exclus ca Traian Basescu sa demisioneze de la Cotroceni.

Geoana nu ar fi prezentat insa aceasta ipoteza drept o informatie pe care ar detine-o, ci mai mult ca o ipoteza avand in vedere "caracterul" presedintelui si faptul ca a avut aceasta intentie si inainte de referendum.

#Geoana, #demisie, #Basescu, #parlamentare , #Mircea Geoana