Hrebenciuc: Basescu a castigat dezbaterea cu Geoana pentru ca ... purta violet

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 15:14
8203 citiri
Hrebenciuc: Basescu a castigat dezbaterea cu Geoana pentru ca ... purta violet
Foto: basescu.ro

Viorel Hrebenciuc a oferit o explicatie cel putin surprinzatoare referitoare la succesul lui Traian Basescu in dezbaterea cu Mircea Geoana, dinaintea turului II al alegerilor prezidentiale: joia este in ezoterism "Ziua Flacarii violete" iar seful statului a fost atunci in forma maxima pentru ca ... purta violet.

"Deci in ziua de joi, in general, Basescu este in forma maxima pentru ca cel putin cei care se ocupa de ezoterie stiu ce inseamna Ziua Flacarii violete, si daca ati observat cei din PD-L purtau violet si cravatele, si pulovarele, si pulovarul pe care il purta Basescu. Deci exista o filiatie aici. Eu cred in treaba asta, dar nu e cazul sa dezvoltam aici, putem sa facem o emisiune separata.", a spus Hrebenciuc marti seara intr-o emisiune la Antena3.

Jurnalista Sorina Matei sustine ca Hrebenciuc este un initiat intr-ale clarvazatorilor si ca mai nou, chiar si seful PSD Mircea Geoana ar fi ajuns sa creada in asa ceva.

Sociologul Vasile Dancu a oferit pentru Realitatea.net cateva explicatii cu privire la pozitia originala adoptata de strategul PSD.

"Oamenii politici se bazeaza pe absolut orice i-ar putea ajuta in campanie. De aceea ajung sa apeleze la vrajitoare, numerologi, consultanti de campanie care se bat cap in cap, iar strategiile lor ajung sa semene precum un mozaic. Nu ma surprinde aceasta declaratie a lui Viorel Hrebenciuc. Domnia sa a vrut sa-si spiritualizeze imaginea, intr-un moment in care in partid s-a intamplat ce s-a intamplat.

Eu pe Viorel Hrebenciuc il cunosc de multa vreme, este o personalitate mai complexa decat lasa sa se intrevada, a stat multa vreme intr-o umbra a politicii, a fost pe nedrept considerat marele sforar, marele corupt, dupa care i-a placut aceasta imagine. Stiu ca practica yoga si este expert in aceste domenii mai ezoterice", spune Dancu.

In schimb, directorul executiv al Institutului pentru Politici Publice (IPP), Adrian Moraru, recunoaste ca declaratiile lui Hrebenciuc il depasesc. "Sper ca nu a ajuns la magie neagra. Ceea ce spune domnul Hrebenciuc ma depaseste, dansul pare initiat", afirma Moraru.

Potrivit site-ului Lucratorul in lumina, "Flacara Violeta este un dar din inima Dumnezeului nostru Mama-Tata. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta Omenirea sa transmute in lumina atrocitatile create de noi inconstient prin folosirea gresita a gandurilor si sentimentelor. Aceasta include orice exista in planul fizic si nu reflecta iubirea, armonia si echilibrul Raiului pe Pamant".

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Hrebenciuc dezbatere Basescu Geoana, #Hrebenciuc ezoterism, #dezbatere Geoana Basescu violet, #alegeri prezidentiale 2009 , #Mircea Geoana