Hrebenciuc: Geoana il bate pe Basescu in turul doi cu un scor de 53%

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 21:44
2899 citiri
Hrebenciuc: Geoana il bate pe Basescu in turul doi cu un scor de 53%

Traian Basescu va accede in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu zece puncte avans fata de urmatorul contracandidat, este de parere Vasile Blaga.

Pe de alta parte, Viorel Hrebenciuc pariaza pe Mircea Geoana, pe care il vede castigator in turul al doilea in fata lui Traian Basescu cu un scor de 53% la 47%.

Pronosticurile au fost facute in cadrul emisiunii "Ora de foc" de pe Antena 3 unde cei doi reprezentanti de marca ai PD-L si PSD au fost invitati.

"In turul II Mircea Geoana o sa castige cu 53% la 47%. In turul I cei doi sunt inca umar la umar, nu se stie inca cine va fi pe primul loc", a comentat Viorel Hrebenciuc.

PSD are lista cu toti primarii asupra carora s-au facut presiuni

PSD are o lista cu toti primarii asupra carora s-au facut presiuni in ultima perioada pentru a trece de partea lui Traian Basescu, lista pe care o pot oferi oricand liderilor PD-L care contesta ca s-au purtat "negocieri" cu edilii liberali si social-democrati, a precizat Viorel Hrebenciuc.

"Nimeni nu a plecat de fericire si stim foarte bine cum se petrec aceste lururi. Va dam o lista cu toti primarii asupra carora s-au facut presiuni (...) Primarii PNL care au primit bani in ultima sedinta de guvern sunt primarii asupra carora s-au facut presiuni pentru a-i acorda sprijinul lui Traian Basescu", a replicat liderul grupului deputatilor PSD.

Afirmatia a fost facut in contextul in care Vasile Blaga i-a cerut sa nominalizeze macar un primar asupra caruia s-au facut presiuni.

In ceea ce priveste sustinerea acordata lui Traian Basescu de fosti baroni si lideri PSD, Vasile Blaga a mentionat ca niciunul dintre cei vehiculati in presa nu a devenit membru PD-L, acestia avand dreptul sa sustina pe cine doresc.

In replica, Viorel Hrebenciuc a precizat ca atat timp cat "Traian Basescu este multumit de sustinerea din partea acestor oameni" el nu poate decat sa-i ureze succes.

Mizeria de la DGIPI etse in capul lui Basescu

In ceea ce priveste copierea documentelor de la DGIPI, Vasile Blaga, actualul ministru interimar de la MAI, sustine ca documentele copiate, despre care a vorbit si Traian Basescu, nu pot fi folosite in campania electorala.

"Documentele copiate de la DGIPI nu sunt neaparat relevante pentru bataia politica, sunt relevamnte pt interesul national", a comentat Blaga.

Hrebenciuc a mentionat ca el nu detine informatii referitoare la acest subiect, dar crede ca "mizeria de la DGIPI", asa cum a fost caracterizata situatia de seful statului, este in capul lui Traian Basescu.

CTP face haz de necaz: ”Biștoghan Băsescu, lambaula Udrea, bambaloi Geoană, ştromfoibăl Iliescu. Hu, hu, za, za. Ştonc Rumania”
CTP face haz de necaz: ”Biștoghan Băsescu, lambaula Udrea, bambaloi Geoană, ştromfoibăl Iliescu. Hu, hu, za, za. Ştonc Rumania”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a repostat pe rețelele sociale un text pe care l-a scris în trecut, făcând astfel haz de necaz în legătură cu situația politică din România înainte de...
Ce spune Mircea Geoană despre o candidatură independentă la preşedinţia României. „Ceea ce vreau să fac cu viaţa mea după cinci ani la NATO”
Ce spune Mircea Geoană despre o candidatură independentă la preşedinţia României. „Ceea ce vreau să fac cu viaţa mea după cinci ani la NATO”
Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a anunţat că după luna iulie, după summitul de la Washington va putea comunica ceea ce vrea să facă cu viaţa sa. El a precizat că pentru...
#Vasile Blaga, #Viorel Hrebenciuc, #Mircea Geoana, #Traian Basescu, #scor primul tur, #scor turul doi, #DGIPI, #lista primari , #Mircea Geoana