24 de primari PDL-isti din Arges pleaca din partid. Se inscriu in Miscarea Populara? (Video)

Duminica, 21 Iulie 2013, ora 21:40
3562 citiri
24 de primari PDL-isti din Arges pleaca din partid. Se inscriu in Miscarea Populara? (Video)

Lovitura de teatru la sedinta de Birou Permanent Judetean a PDL Arges, care a avut loc la Pensiunea Lac din localitatea Calinesti, duminica dimineata.

Au fost propusi pentru excludere din partid cei 24 de primari pedelisti, care ar fi cerut sa nu mai aiba legatura cu politica, intrucat se simt presati.

In acelasi timp, Mircea Andrei, presedintele PDL Arges, si-a dat demisia. Arges Media speculeaza ca este vorba despre o strategie pusa la cale de Mircea Andrei, pentru ca edilii argeseni ai partidului sa se poata inscrie legal intr-o alta formatiune politica.

Legea spune ca, daca isi dau singuri demisia, primarii nu se pot inscrie intr-un alt partid. Acest lucru este posibil numai daca ei sunt exclusi din formatiunea pentru care au candidat la alegeri.

Presa locala sustine ca actiunea pare a fi instrumentata pentru a-i permite lui Mircea Andrei sa forteze la Bucuresti ramanerea sa la conducerea PDL Arges, in contextul in care exista zvonuri ca nu ar mai fi in gratiile lui Vasile Blaga.

Realitatea Tv speculeaza insa ca miscarea din Arges l-ar avea drept catalizator pe Traian Basescu, care s-ar fi vazut cu primarii argeseni in urma cu o zi, cand a vizitat Targul de Sfantul Ilie din Costesti, judetul Arges.

Primarii exclusi din PDL ar urma sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara.

#Traian Basescu primari PDL Arges, #Basescu primari PDL Blaga , #PDL
Comentarii
Poza dinum
dinum
rank 2
Antonescu -presedintele preferat de majoritatea romanilor
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5