Anca Boagiu respinge criticile lui Basescu: PDL face opozitie

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 18:21
1788 citiri
Anca Boagiu respinge criticile lui Basescu: PDL face opozitie
Foto: caleaeuropeana.ro

Activitatea parlamentara a PDL face ca legile guvernului Ponta sa fie contestate la CCR si sa se reintoarca in Parlament, crede Anca Boagiu, care a raspuns astfel criticilor presedintelui Basescu.

"Facem opozitie si faptul ca o serie intreaga de legi au fost intoarse pana la urma prin contestata facuta de PDL la Curtea Constitutionala este una dintre dovezi", a spus prim-vicepresedintele PDL, Anca Boagiu, potrivit Mediafax.

"Activitatea noastra este cea care guverneaza stoparea unor abuzuri pe care Victor Ponta le face", a adaugat Anca Boagiu, care a cerut incetarea luptei intre fortele de dreapta de pe scena politica, pentru ca lupta sa se duca cu PSD si PNL.

"Batalia nu este, de data asta, nici cu PDL si nici cu membrii PDL, batalia astazi trebuie data cu PSD si cu PNL, cei care in fiecare zi abdica de la princiipiile statului de drept", a spus Boagiu, care a insistat ca Traian Basescu ramane un partener "in tot ceea ce inseamna apararea statului de drept in Romania, in tot ceea ce inseamna lupta impotriva coruptiei si mentinerea Romaniei in UE".

#Traian Basescu critici PDL Anca Boagiu, #Basescu critica PDL lipsa opozitie, #Basescu Boagiu PDL legi CCR , #PDL