Basescu, despre Blaga: Acest geambas putea sa nu convoace sesiunea extraordinara in vara lui 2012

Joi, 10 Iulie 2014, ora 15:05
7959 citiri
Basescu, despre Blaga: Acest geambas putea sa nu convoace sesiunea extraordinara in vara lui 2012

Presedintele Traian Basescu l-a numit pe Vasile Blaga "geambas" si a spus despre acesta ca avea posibilitatea de a nu convoca sesiunea extraordinara in calitate de presedinte al Senatului, in vara anului 2012, cu putin timp inainte de suspendarea sa.

"Nu pot fi scoase imaginile din vara anului 2012. Numai un geambas care vrea sa vanda partidul poate accepta asta. Geambasul si-a facut treaba in 2012.

Avea posibilitatea sa nu convoace sesiune extraordinara in vara anului 2012, pentru ca el era presedinte al Senatului. Acest geambas a luat 12% in alegerile europarlamentare, desi spunea ca daca pleaca Elena Udrea si Traian Basescu din partid va ajunge la 30%", a declarat seful statului, la emisiunea Adevarul live.

Basescu: Sunt convins ca fuziunea PDL-PNL nu e posibila. Blaga a oferit partidul la taraba (Video)

Referitor la fuziunea dintre PDL si PNL, pe care a criticat-o, presedintele a afirmat ca aceasta este sustinuta "de cativa primari care vad in solutia fuziunii o chestiune de a merge la sigur in urmatoarele alegeri".

"Liberalii n-au nimic in comun cu statul de drept. Chiar saptamana trecuta PNL s-a inhaitat cu PSD pentru a vota demisia presedintelui. PDL s-a abtinut, dar cu Blaga in frunte m-as astepta si la asa ceva. Ei se gandesc cum sa faca pentru a avea acces la resurse din nou. Blaga si-a pus vreo 15 presedinti de organizatii judetene, incapabili sa ia vreun vot, ii vor fi foarte devotati", a mai spus Traian Basescu.

F.N.

#Basescu Blaga geambas, #Basescu Blaga sesiune 2012 , #PDL