Basescu: Fostul PDL poate fi mandru. A furnizat PSD doi oameni, Valcov si Dragnea, care stiu cum se distruge un partid din interior

Joi, 15 Iunie 2017, ora 12:35
6450 citiri
Basescu: Fostul PDL poate fi mandru. A furnizat PSD doi oameni, Valcov si Dragnea, care stiu cum se distruge un partid din interior
Foto: Arhiva Facebook/Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu comenteaza criza din PSD, spunand ca "dramoleta politica" are doi autori - "inculpatul Darius Valcov si condamnatul Liviu Dragnea", iar PDL poate fi mandru ca "a furnizat PSD doi oameni care stiu cum se distruge un partid din interior".

"Fostul PDL poate fi mandru! Dramoleta politica de la PSD are 2 autori. Primul, inculpatul Darius Valcov (fost PDL), care a analizat activitatea ministrilor si a prezentat in CEX raportul de ineficienta a Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, in frunte cu premierul Grindeanu", scrie pe Facebook Traian Basescu.

El mai spune ca fostul PDL poate fi mandru - "a furnizat PSD doi oameni care stiu cum se distruge un partid din interior".

Fostul sef al statului adauga ca Darius Valcov si Liviu Dragnea sunt "doi politicieni care isi fac iluzii desarte ca, fiind obedienti sistemului, vor scapa de problemele juridice pe care le au".

Darius Valcov, fost membru PDL, este cel care a intocmit raportul de evaluare a activitatii Guvernului Grindeanu, prezentat in sedinta de miercuri a Consiliului Executiv al PSD, in care s-a decis retragerea sprijinului pentru premierul Sorin Grindeanu. El este judecat in doua dosare de coruptie si urmarit penal in altul, fiind inca sub control judiciar.

#Traian Basescu fost presedinte, #Darius Valcov evaluare guvern , #PDL