Basescu, la cafea cu initiatorii Miscarii Populare (Foto)

Duminica, 07 Aprilie 2013, ora 18:06
3562 citiri
Basescu, la cafea cu initiatorii Miscarii Populare (Foto)
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu i-a invitat, duminica, pe initiatorii Miscarii Populare la o cafea, intr-un restaurant de langa sediul central al PDL. Intalnirea a avut loc dupa lansarea oficiala a Miscarii Populare.

Potrivit Realitatea TV, Traian Basescu s-a intalnit cu initiatorii Miscarii Populare imediat dupa conferinta de presa in care acestia si-au prezentat obiectivele. Intrevederea a avut loc la un restaurant aflat in apropierea sediului PDL de pe aleea Modrogan.

Miscarea Populara si-a lansat platforma: Vrem sa recastigam increderea romanilor

Miscarea Populara s-a lansat oficial duminica, in prezenta consilierilor prezidentiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu, Dorel Onaca, Bogdan Oprea si Bogdan Dragoi.

"Noi vorbim de o Romanie cu fruntea in sus, nu cu mana intinsa. 51% dintre cetatenii romani cu drept de vot au ramas acasa, pentru ca nu mai au incredere in clasa politica, in nici una dintre ofertele politice. Acestora li se adreseaza Miscarea Populara.

Vom merge in tara sa ascultam vocea celor activi economic, uitati de masa politica. Vrem sa cream o adevarata miscare de jos in sus si, mpreuna, sa recladim increderea in Romania", a declarat liderul Miscarii Populare, Marian Preda, in cadrul unei conferinte de presa.

Marian Preda a mai precizat ca pana in acest moment la Miscarea Populara au aderat 5.000 de oameni.

Basescu: Miscarea Populara a fost ideea mea, politicienii sa isi vada de partidele lor!

"Miscarea Populara este deschisa celor care nu sunt angajati politic. Cel putin in acest stadiu cand este fundatie. (...) Nu voi avea nicio contributie in conducerea fundatiei, nu voi fi nici macar in boardul fundatiei, dar voi veghea-o, o voi incuraja sa existe", a declarat Traian Basescu intr-o emisiune TV pe 27 martie.

#Bsescu Miscarea Populara, #Basescu consilieri, #Basescu Cristian Diaconescu , #PDL
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Foarte bine! N-a gresit cu nimic. Doar n-o puneti de-o suspendare?