Basescu nu a fost la Festivalul Vinului, delegatii PD-L, in schimb, au dat buluc

Sambata, 18 Octombrie 2008, ora 19:13
1489 citiri
Basescu nu a fost la Festivalul Vinului, delegatii PD-L, in schimb, au dat buluc

Desi saptamana trecuta s-a scris ca presedintele Traian Basescu ar fi fost asteptat, sambata, la Festivalul Vinului de la Arad, domnia sa nu a onorat cu prezenta manifestatia.

In schimb, unii membri si simpatizanti PD-L au parasit, sambata, sala Palatului Cultural din Arad, unde era prezentata o componenta din programul de guvernare al partidului si candidatii din judet pentru alegerile parlamentare, pentru a merge la Festivalul Vinului.

Peste 500 de membri si simpatizanti ai PD-L au fost prezenti, sambata, la Palatul Cultural, unde mai multi lideri centrali ai partidului au prezentat oferta democrat-liberalilor pentru guvernare.

Pe scena Palatului au urcat, pentru a le vorbi celor prezenti, prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan, secretarul general Vasile Blaga, prim-vicepresedintele Adriean Videanu si vicepresedintele Radu Berceanu. In sala mai erau prezente si alte persoane din conducerile unor organizatii judetene ale PD-L.

In timpul discursurilor sustinute de liderii partidului, o parte dintre membri si simpatizanti au parasit sala si s-au indreptat spre parcul din apropierea Palatului Cultural, unde este organizata cea de a VI-a editie a Festivalului Vinului. Astfel, mai multe scaune din sala au ramas libere, pe ele fiind asezate baloane portocalii cu sigla PD-L.

Dupa aproximativ 90 de minute, timp in care liderii PD-L au prezentat oferta electorala, acestia, insotiti de cei din conducerea locala a partidului, au mers in parc, la Festivalul Vinului.

A lipsit doar Theodor Stolojan, care a participat la o emisiune TV. La aparitia in parc, organizatorii festivalului le-au pregatit liderilor PD-L mai multe mese si bancute, dupa care acestia au fost serviti cu vin rosu si alb, dar si cu cate o tocanita. "Am putea incinge chiar si o hora", a spus Videanu.

Prim-vicepresedintele PD-L Arad, Gheorhe Falca, nu a dorit sa comenteze faptul ca mai multe persoane au parasit sala pentru a merge in parc, la Festivalul Vinului.

Mai multi lideri PD-L au participat, sambata, la Arad, la lansarea candidatilor democrat-liberali din judet pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Cu aceasta ocazie a fost prezentata si o componenta descentralizarea administratiei centrale din programul de guvernare al partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În Arad se dă drumul la căldură. Decizia autorităților vine după anunțul că temperaturile coboară aproape de zero grade Celsius
În Arad se dă drumul la căldură. Decizia autorităților vine după anunțul că temperaturile coboară aproape de zero grade Celsius
Furnizarea energiei termice în locuinţele din oraşul Arad va fi reluată de CET Hidrocarburi, la două săptămâni de la oprire, din cauza temperaturilor scăzute anunţate pentru următoarele...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Festivalul Vinului, #Arad, #PDL, #Basescu , #PDL
Comentarii