Basescu: Nu mai cunosc demult PD-L

Miercuri, 15 Decembrie 2010, ora 17:12
1649 citiri
Basescu: Nu mai cunosc demult PD-L

Seful statului a declarat la Radio Romania Actualitati ca, in ciuda faptului ca lumea nu il crede, el nu mai are demult o relatie apropiata cu Partidul Democrat-Liberal si chiar ca nu mai cunoaste acest partid.

"O sa va spun un lucru pe care foarte putini il cred. Eu nu mai cunosc demult acest partid. Am plecat din el cand avea 13%. Cand ma duc la intalniri cu grupul parlamentar, mai cunosc foarte putini dintre cei cu care am construit partidul (...) Nu mai avem demult o relatie, pentru multi dintre ei nu am fost sef de partid", a spus Traian Basescu.

Basescu: Opozitia vrea intrarea Romaniei in derapaj fiindca asa vor oligarhii

Totodata, presedintele considera ca partidul pe care l-a condus a avut o crestere exploziva, dar ca nu a fost atent ce oameni selecteaza in partid, dand de inteles ca a adus prea multi oameni controversati. Legat de acest subiect, el a amintit de votul de marti in cazul Monica Iacob Ridzi, unde a acuzat Opozitia ca a votat ea insasi pentru protejarea acesteia, in asa fel incat sa poate ataca PD-L.

"Partidul a avut o crestere exploziva, in care criteriile de selectie au fost mult prea relaxate(...) Ieri, partidele de Opozitie au votat in favoarea Monicai Iacob Ridzi. Adevarul jocului politic e ca exista un interes la PSD si partial la PNL sa existe al doilea caz Nastase. Pentru PD-L, exista riscul sa devina un al doilea PSD", spune Traian Basescu.

Basescu a atacat dur Opozitia - Vezi reactiile politicienilor

Seful statului a laudat in schimb Guvernul pentru curajul de care a dat dovada in cazul masurilor de austeritate, in ciuda slabiciunilor sale.

"Evaluarea pe care o dau Guvernului e una buna, pe fond. Un guvern care a reusit sa se ridice, cu toate stangaciile de comunicare, la inaltimea momentului, sa-si sacrifice voturile pentru a da stabilitate fiscala tarii".

Citeste si:
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglări de conturi la vârful PSD Iași. Preşedintele Maricel Popa îl acuză pe Vasile Cîtea că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al...
Sursa: Ziare.com