Basescu, premier din 2014, dupa modelul "Putin"?

Luni, 10 Mai 2010, ora 08:54
4460 citiri
Basescu, premier din 2014, dupa modelul "Putin"?
Foto: Arhiva

Democrat-liberalii au gandit deja o "varianta de lucru", in care Basescu va ocupa functia de premier dupa ce ii va expira mandatul de presedinte.

"Trebuie sa fii nebun sa-ti imaginezi ca Traian Basescu va sta acasa si va creste nepoti dupa ce nu va mai fi presedinte, asa cum a anuntat el la un moment dat", au declarat surse democrat-liberale pentru Puterea.

Mai mult, potrivit acelorasi surse, in forurile de conducere ale partidului s-a construit o strategie pe termen lung, in care Basescu va fi premierul tarii in 2014, dupa modelul "Putin".

Astfel, asta primarul sectorului trei al Capitalei, Liviu Negoita ar urma sa castige mai intai Primaria Capitalei si apoi sa candideze la presedintie.

Pe de alta parte, PD-L face tot ce poate pentru a castiga alegerile parlamentare din 2012, urmand ca premier sa ramana tot Boc, daca rezista pana atunci, sau un tehnocrat aservit lui Basescu, gen Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, mai scrie Puterea.

Conform sursei citate, cu acesti oameni la butoane, nimic nu va impiedica PD-L sa gaseasca un motiv sa schimbe premierul si sa-l puna pe aceasta pozitie pe Traian Basescu.

#Basescu premier, #Basescu alegeri, #candidat prezidentiale PDL , #PDL
Comentarii
Poza parerea_unei_babe_cu_palarie
parerea_unei_babe_cu_palarie
rank 5
"DRAGULUI PRESEDINTE TRAIAN BASESCU!" "DRAGULUI PRIM MINISTRU TRAIAN BASESCU!" "DRAGULUI MINISTRU AL ECONOMIEI BASESCU!" "DRAGULUI MINSTRU DE INTERNE BASESCU!" "DRAGULUI MINISTRU LA TRANSPORTURI BASESCU!" "DRAGULUI MINISTRU LA TURISM BASESCU!" "PANA LA CA
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
@ sursa aia .... ziare.com .... s-a mai repetat prostia asta de nenumarate ori pe timpul guvernarii Tariceanu .