Basescu si-a luat arhiva de la PDL: Avea 10-15 cutii mai mari. Ce contineau nu stiu

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 15:37
4233 citiri
Basescu si-a luat arhiva de la PDL: Avea 10-15 cutii mai mari. Ce contineau nu stiu
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu lasase circa 10-15 cutii cu documente in sediul PDL din Aleea Modrogan 1, au declarat duminica surse din partid, care nu au putut preciza insa despre ce documente ar fi vorba.

"Avea cateva documente. Erau 10-15 cutii mai mari cu documente. Ce contineau nu stiu. Probabil ca nu e ceva important, pentru ca altfel nu erau lasate acolo", au relatat sursele mentionate, pentru Mediafax.

Basescu si-a mutat arhiva din Modrogan, de teama lui Antonescu

Acestea nu au putut preciza daca respectivele documente au fost luate din sediul PDL.

Pe de altaa parte, reprezentantii PDL contactati au apreciat ca, de fapt, prin declaratia referitoare la arhiva sa din Modrogan, presedintele Basescu a vrut sa transmita mesajul ca PDL nu este de incredere.

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sinaia ca si-a luat arhiva personala - cu documente din perioada in care era ministru al Transporturilor si apoi primar - din sediul PDL din Modrogan 1, spunand ca o va muta la PMP.

Traian Basescu a spus ca si-a luat arhiva din Modrogan, fiindu-i teama ca va veni Crin Antonescu in biroul respectiv.

"Inca era o legatura a mea cu partidul, stiam ca o sa o iau candva, nu eram hotarat sa o iau atat de repede, insa, afland concesiile uriase si modul in care PDL a fost pus pe tava, am hotarat sa o iau ieri (vineri - n.r.) si o s-o mut la PMP", a adaugat Traian Basescu.

PDL si PNL au decis sa fuzioneze, viitorul partid urmand sa se numeasca PNL si sa aiba sediul in Modrogan 1.

#Traian Basescu arhiva PDL, #Basescu documente PDL Antonescu , #PDL