Cezar Preda: Ce face Basescu, nimic nou sub soare. Am preferat meciul

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 11:27
5578 citiri
Cezar Preda: Ce face Basescu, nimic nou sub soare. Am preferat meciul

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a comentat atacurile lui Traian Basescu la adresa liderului partidului, Vasile Blaga, spunand ca acesta se implica in campania pentru alegerea presedintelui formatiunii.

"Am auzit ce a spus domnul Basescu, am vazut cateva minute, dar am preferat sa ma uit apoi la meciul Inter-CFR Cluj, a fost mult mai interesant.

Nu fac comentarii, nu e nimic nou sub soare. N-am niciun dubiu ca domnul Basescu se implica in campania din PDL", a spus Cezar Preda pentru Ziare.com

El l-a aparat pe Vasile Blaga si a respins aluziile lui Traian Basescu, cum ca acesta ar face jocuri incorecte pentru a fi reales presedinte PDL.

"Blaga e un om cinstit, dom'le! Daca era necinstit, era necinstit si cand s-a organizat conventia la care a fost ales Basescu, la conventia la care a fost ales Boc", a mai comentat deputatul PDL.

Cu toate astea, el spune ca echipa Blaga, din care face parte, merge mai departe, chiar in conditiile grele de acum. "Noi ne facem treaba, stim ce avem de facut", a conchis Preda.

Basescu il desfiinteaza pe Blaga: Ce ai, frate, cu partidul asta, vrei sa-l predai la cheie

Traian Basescu l-a atacat dur pe presedintele PDL, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat ca se foloseste in campania interna de partid tocmai de sloganurile PSD.

"Sa te bati in interiorul partidului cu echipa care a trecut tara prin criza, in loc sa te bati cu Guvernul, care ti-a marit taxele, impozitele? Ce ai, frate, cu partidul asta? Vrei sa-l predai la cheie?

Nu e acceptabil sa faci campanie interna blamand Guvernul care a trecut tara prin criza (Cabinetul Boc - n.red). Nu-i adevarat ca au pierdut din cauza masurilor de austeritate, ci din lasitatea de a explica. Ei s-au ascuns in transee si vedem cum gasim un colegiu", a atacat Traian Basescu, joi seara, la B1 TV.

"Cand tu strambi mecanismele interne, te faci ca faci analize, dar in toate organizatiile ataci guvernarea Boc ca fiind cauza, fara sa spui ca 'Bai, frate, dupa ce Boc a castigat din noul Clujul, mi-a dat mie prin cap sa ma fac din nou presedinte si mi-am dat lovitura cu baietii din organizatiile mele, care oricum nu au obtinut niciun bun rezultat si l-am atacat pe Boc ca s-au obtinut doar 23% la locale", a adaugat presedintele.

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....