Dorin Florea: Basescu este legat de PDL "placentar si ombilical" si asa va ramane

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 20:50
1724 citiri
Dorin Florea: Basescu este legat de PDL "placentar si ombilical" si asa va ramane

Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea afirma ca Traian Basescu este legat de PDL "placentar si ombilical" si ca va ramane la fel, intrucat "nu exista o mama sa-si renege copilul", insa partidul trebuie sa demonstreze ca stie sa faca ceea ce trebuie facut, "pe propriile picioare".

Intrebat, marti, intr-o conferinta de presa despre relatia Elenei Basescu si a lui Traian Basescu cu PDL, Dorin Florea a spus ca seful statului va ramane legat de partid.

"Presedintele este legat placentar, ombilical a fost legat de PDL, asta a fost, e clar si va ramane. Nu exista o mama sa-si renege copilul. Ca se mai supara pe el, e altceva", a spus Florea.

Acesta sustine, insa, ca PDL nu trebuie sa se astepte la ceva din partea lui Traian Basescu, ci sa demonstreze ca stie sa faca ceea ce trebuie facut, respectiv sa prezinte, din opozitie, problemele existente si solutiile.

"Cand esti pe picioarele tale, trebuie sa demonstrezi ca intr-adevar stii sa faci ceea ce trebuie facut. Asta trebuie sa faca PDL acum. Nu sa se ratoiasca, sa faca opozitie clara, sa arate solutii romanilor", a afirmat Florea.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica, la un restaurant din Capitala, cu initiatori ai fundatiei "Miscarea Populara".

El a declarat, la final, ca fundatia ar putea fi un partener care sa il sprijine, dar el nu mai are nevoie de partide in momentul de fata.

"Chiar dezavuez mesajele dragute transmise de Videanu, de Anca Boagiu si de Vass, ieri, de la Conventie (sambata, la CNC al PDL, unde au fost alesi liderii PDL). Parteneriatul meu cu ei s-a incheiat, iar ce am vazut ieri la Colegiul PDL-ului mi-a confirmat ca am facut foarte bine ca am incheiat aceasta colaborare. Ei sa-si vada de politica lor, aici discutam despre o fundatie care vrea sa antreneze alte categorii de oameni decat pe cei care sunt in actualele partide", a declarat presedintele dupa intalnire.

Luni, presedintele PDL, Vasile Blaga, a spus ca Traian Basescu "nu a fost extrem de implicat" in viata partidului si ca a inteles, din afirmatiile sefului statului, ca acesta se desparte de toate partidele.

Citeste si:
Băsescu își vrea privilegiile înapoi. Atacă la CCR legea prin care a fost lăsat fără vila de protocol și pază
Băsescu își vrea privilegiile înapoi. Atacă la CCR legea prin care a fost lăsat fără vila de protocol și pază
Traian Băsescu a atacat la Curtea Constituţională, prin intermediul instanţei de judecată, modificările aduse Legii 406/2001, prin care i-au fost retrase privilegiile cuvenite foştilor...
Cei mai vizibili miniștri din Guvernul Ciucă. Alexandru Rafila a ajuns unul dintre cei mai „șterși” membri ai Executivului
Cei mai vizibili miniștri din Guvernul Ciucă. Alexandru Rafila a ajuns unul dintre cei mai „șterși” membri ai Executivului
Premierul Nicolae Ciucă ocupă primul loc ca vizibilitate şi în luna mai. Pe locul al doilea se situează ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu, urmat de ministrul Energiei Virgil Popescu, ambii...