Mihai Voicu: Basescu va sacrifica tripleta Blaga-Videanu-Berceanu

Duminica, 13 Iunie 2010, ora 20:19
3686 citiri

Traian Basescu va sacrifica in prima faza "tripleta BVB" din fruntea PD-L, iar mai tarziu ar putea salva intreg guvernul, sustine vicepresedintele PNL Mihai Voicu.

Liberalul il descrie pe blogul sau pe Traian Basescu ca fiind un "luptator inversunat pentru pielea proprie si om fara prieteni, capabil sa "sacrifice intreg partidul personal pentru a incerca, in disperare de cauza, sa-si faca altul, pe rau in jos, cu severvoinesti, monicimacovei si alti deontologi".

"Nu mai am dubii ca PD sufera de sindromul PNTCD, numai ca nu au demnitatea si tinuta morala a acestora. Mai precis se duc la fund trasi in jos de o guvernare dezastruoasa, care, din pacate, nu va ingropa doar Partidul Democrat - pentru ca n-ar fi nicio paguba - ci toata tara cu cetatenii ei cu tot", sustine Mihai Voicu.

"Traian Basescu simte ca va pierde definitiv controlul asupra scenei politice, iar din 2014 si imunitatea, ceea ce pariez ca nu-i convine.Luptator inversunat pentru pielea proprie si om fara prieteni, presedintele pare ca se pregateste pentru sacrificii rituale.

Pe cine va sacrifica insa? Tripleta BVB (Blaga-Videanu-Berceanu, n.r.)? Aproape sigur. Intreg guvernul? Poate mai tarziu. Se zvoneste insa ca s-ar putea sa sacrifice intreg partidul personal pentru a incerca, in disperare de cauza, sa-si faca altul, pe rau in jos, cu severvoinesti, monicimacovei si alti deontologi", mai scrie Mihai Voicu pe blogul sau.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#tripleta BVB PDL, #Blaga Videanu Berceanu, #Basescu om fara prieteni, #luptator pentru pielea proprie, #Mihai Voicu blog , #PDL
Comentarii
Poza atitudini.wordpress.com
atitudini.wordpress.com
rank 5
Basescu, pana sacrifica ceva din PD, sacrifica Romania intreaga!
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Mihai Voicu spune: "Basescu va sacrifica tripleta Blaga-Videavu-Berceanu"