Ziare.com

Miscarea populara, o pisica sau un plan autentic? (Opinii)

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Joi, 28 Aprilie 2011, ora 14:18

   

Miscarea populara, o pisica sau un plan autentic? (Opinii)
De cand fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, a inregistrat la OSIM marca "Miscarea Populara"s-au reaprins speculatiile referitoare la crearea unui nou partid politic. Analisti si politicieni si-au adus aminte de Alba ca Zapada vestita de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu in urma cu cateva luni.

Este foarte adevarat ca denumirea inregistrata de d-na Basescu se potriveste perfect unei noi formatiuni politice de dreapta, desi domeniile asociate viitoarei marci nu au legatura cu politica. Si daca ne gadim la cate hopuri au existat in relatia dintre Traian Basescu si PD-L, scenariul pregatirii unui nou partid nu este deloc fantezist, cel putin teoretic. Practic insa, un asemenea demers nu ar fi chiar atat de simplu de pus in practica si nici cu sanse sigure de reusita.

Teoretic, un nou partid de dreapta este exact ceea ce asteapta imensa masa de nehotarati, undeva in jur de jumatate din electorat potrivit tuturor sondajelor de opinie, proveniti in cea mai mare masura din fostul electorat dezamagit al Aliantei DA. Sunt oameni care au vazut cum si PNL, si PD-L au luat-o razna, indepartandu-se galopant de principiile clamate si promisiunile facute in 2004.

Daca ar capta macar jumatate din aceasta masa de nehotarati, noul partid nu ar castiga alegerile din 2012, dar ar impiedica USL sa ia peste 50%, la cat este creditata acum in sondaje aceasta alianta politica. Iar alaturandu-se actualei coalitii, noul partid ar asigura mentinerea ei la putere si dupa alegeri.

Practic insa, din cine sa fie compusa si cine sa fie liderul acestei noi formatiuni? Raspunsurile sunt foarte dificile, caci pentru a capta dezamagitii ea nu trebuie sa aiba nimic in comun cu figurile vechi si compromise care populeaza acum scena politica. Sa zicem ca in frunte ar fi impinsi cei trei reformisti izolati in PD-L.

Niciunul dintre ei nu cred ca are insa in prezent statura unui presedinte de partid. Si prin statura inteleg notorietate, carisma si autoritate. Sunt intelectali, sunt reformisti, au imagine buna, dar acestea sunt conditii necesare nu si suficiente pentru a fi lider, adica pentru a face oamenii sa te asculte si, mai ales, sa te urmeze.

Apoi, de unde sa primeasca bani acest partid? Ca sa fie credibil si sa reprezinte o alternativa viabila, un eventual nou partid nu trebuie sa aiba nimic de-a face cu clientela si mijloacele clasice de finantare a partidelor. Si atunci de unde bani? Cine sa investeasca in politica de amorul artei si al principiilor? Astfel de investitii sunt afaceri foarte rentabile: bagi un leu si scoti 10 de la buget.

Iar fara bani cum sa castigi alegeri in Romania? Teoretic, sigur ca principiile si proiectele ar trebui sa conteze. Practic insa, ma tem ca tot plasa cu mancare, bicicleta, plicul cu bani, galeata sau mai stiu eu ce forma de mita decid rezultatul alegerilor. Si se pare ca in 2012 vom atinge un nou varf din acest punct de vedere.

Sigur, presedintele vorbeste insistent despre schimbarea legii de finantare a partidelor, poate si pentru a da o sansa reala viitorului partid. Ma intreb cate voturi ar primi in Parlament o astfel de initiativa. Si cine sa mediatizeze noul partid? Televiziunile mogulilor sa promoveze un nou mod de a face politica? Nu ma indoiesc ca Vantu si Voiculescu ard de nerabdare sa impuna integritatea si principiile in politica romaneasca.

Ma indoiesc ca Traian Basescu sa nu stie lucrurile acestea. De aceea cred mai degraba ca Miscarea Populara este mai mult o pisica arata celor care cred ca presedintele nu mai are spatiu de miscare, dar si o varianta de fuga, un plan B in ipoteza, tot mai putin probabila, ce-i drept, ca Vasile Blaga ar deveni presedinte PD-L.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7374 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
89 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Doamna Ioana Ene, acest articol era bun de 1 aprilie:-)))))))))))

In Romania partidele se inregistreaza ca marca la OSIM? Atunci suntem 100% originali:-)

 

DIZOLVAREA PDL-ULUI! NU E UN PARTID DEMOCRATIC!

Art. 46.
(1) Un partid politic se dizolva pe cale judecatoreasca in urmatoarele conditii:
a) cand se constata incalcarea prevederilor art. 30 alin. (7) si ale art. 37 alin. (2) si (4) din Constitutie, de catre Curtea Constitutionala, precum si ale art. 3 alin. (3) si (4) din prezenta lege;
b) cand scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicita ori contrara ordinii publice;
c) cand realizarea scopului partidului politic este urmarita prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice;
d) cand partidul urmareste alt scop decat cel care rezulta din statutul si programul politic ale acestuia;
e) ca urmare a inactivitatii constatate de Tribunalul Bucuresti conform art. 47 alin. (1);
f) ca urmare a neindeplinirii obiectivelor stabilite la art. 1 si 2, constatata de Tribunalul Bucuresti conform art. 48;
g) ca urmare a aplicarii art. 26.
(2) Cererea de dizolvare se adreseaza Tribunalului Bucuresti de catre Ministerul Public si se solutioneaza potrivit normelor de procedura stabilite la art. 26 alin. (2)-(5).

 

Vaxi... nu te agita!

PDL se va autodizolva dupa anticipate! Puscariabililor... Ha! Ha! Ha!!! Ne vedem dupa anticipate... "legistule"!

Alba ca Zapada? --> Crina Antenescu Pres, Felix Premier, Matusa Tamara pres senat, Ponta Pres Camera Dep, Catalin Voicu Ministru de Interne, SOV SEF la CNA, Bombonica Dragnea Rector la Spitu Haret, Irinel Ministru Sanatatii, E Andronescu Rector si Min edu

....ce mai "trai pe vatrai"

SPECULATII,SPECULATII DIN CARE ...TRANSPARE ACEEASI NOTA DE DETESTARE JURNALISTICA LA ADRESA PUTERII,CEA CARE A LUAT TAURUL DE COARNE,IN CEA MAI DIFICILA PERIOADA ECONOMICA POSTBELICA...SI ASTA INAFARA ORICAREI ALTERNATIIVE CREDIBILE SI VIABILE DIN

PARTEA OPOZITIEI!

VORBE,VORBE...

CEL MAI MULT ...MI-A PLACUT CA CIRCA JUMATATE DIN

ELECTORAT SUNT ...NEHOTARATI!

SA INTELEG CA SONDAJELE FLUTURATE CA CIUPERCILE DUPA

PLOAIE DE IMPOTENTA OPOZITIE,ACUMULEAZA ...50%

...PLUS..., DIN JUMATATE DIN ROMANIA???

ATUNCI LA O EVENTUALA VICTORIE ,SA CONDUCA JUMATATE DIN

NATIUNE!!!

ESTE ADEVARAT CA CRIZA IN SINE SI GUITATUL SI LATRATUL

LA LUNA,ZILNIC DIN PARTEA OPOZITIE-AD-HOC...AMALGAM,PLUS

MASSMEDIA,PLUS TRUPELE DE GHERILA FORUMISTE,AU DEBUSOLAT

SI CHIAR *** TURMELE DE NACAJITI SI NAIVI AI

MELEAGURILOR MIORITICE,PRODUCAND ZAPACEALA IN

RANDURILE...ANALFABETISMULUI ROMANESC,DAR ASTA

PRESUPUNEA UN SET DE MASURI DE EDUCARE SI PREGATIRE DIN

PARTEA UNEI MASSMEDIA RESPONSABILA IN CONDITIILE DE

URGENTA PRIN CARE A TRECUT ROMANIA!

LA NOI INSA MIJLOACELE DE...INFORMARE SI ...FORMARE IN

MASA,REPREZENTATE DE DOUA CANALE CARMUITE DE

DOUA...MODELE IN SOCIETATE-UN TURNATOR SI ALTUL

MAFIOT,AU INNEBUNIT BOBORUL CARE

A DEVENIT BEZMETIC!

ATUNCI STIMATA DOAMNA,DESPRE CE DISCUTAM?

...SI CU CINE?

DOAMNA ENE,IERI DIMINEATA PE STOMACUL GOL ATI VORBIT DEMATA IN SAC CU CARE NE-AR FI PRINS EUROSTAT???!!!

A TREBUIT SA VINA...VAJNICUL LIPOVEAN

VOSGANIAN,SPECIALISTUL TANASESCU,PRESEDINTELE TARII,FMI,

SA VA SPUNA CEEA CE V-AM SCRIS SI EU-DATELE STATISTICE

TRIMISE DE ROMANIA AU FOST AUTENTICE!

PRIN URMARE ...PISICA SAU SAU RATA LUI SOVIANI,AU FOST

VAZUTE ...ASCUNSE IN SACUL MASSMEDIA BARFITOARE SI

ANTIRIOMANEASCA!

SA AUZIM NUMAI DE BINE!

.

.

PUTETI SA VA COVINGETI SINGURI DE PRESTATIA SI PRESTANTA CELUI MAI BUN POLITICIAN ROMAN AL MOMENTULUI,PRIN DISCURS,LOGICA,BUNA INTENTIE,ONESTITATE SI COINTERESARE IN FAVOARE ROMANILOR,URMARIND AICI:

http://www.tvr.ro/index.php?play=102133

RECOMAND CU CALDURA PENTRU 17 MINUTE ,TUTUROR

CARCOTASILOR URMARIREA ACESTUI MATERIAL SI APOI

PRIVIREA IN ...OGLINDA PERSONALA, IN INTIMITATEA

APARTAMENTULUI!

...APOI INTRATI IN ASTERNUT SI MEDITATI:OARE MERITA

IN SCURTIMEA UNEI VIETI SA JOCI JOCUL IPOCRIZIEI,AL

URII SI DEZBINARII UNUI NEAM INTREG,CHIAR SI PENTRU

UN PUMN...SAU O TONA DE DOLARI????

 

Iata fermitatea si responsabilitatea unui presedinte!

Băsescu: Imi voi asuma riscul fluierăturilor, dar

reformele trebuie continuate

de unde pana unde ?!

De ce ar fi un partid aceasta "Miscare populara" inregistrata ca marca la Buletinului Oficial de Proprietate Industrială si ale carei domenii asociate sunt educatia, instruirea, divertismentul, serviciile stiintifice si tehnologice, crearea calculatoarelor, serviciile juridice, personale si sociale ????

Ce ar impiedica-o pe domnisoara Basesecu sa inscrie un partid politic ca partid politic si nu altceva ?

Daca prin absurd, aceasta marca inregistrata pentru servicii ar ascunde un partid politic in fasa, cum s-ar face trecerea de la statutul de marca in domeniul Proprietatii Industriale la cel de partid politic ?

De ce oare marca "Miscarea populara" se "potriveste perfect unei noi formatiuni politice de dreapta" si nu
unei formatiuni de stanga ? sau centru dreapta/stanga ? sau extrema dreapta/stanga ?

Astfel de speculatii lipsite de cea mai elementara artgumentatie si care refuza logica provoaca rasul si ne dau dimensiunea profesionalismului ziaristilor nostri.

o noua cacealma in sos balcanic, adica succesiunea loazelor: Basescu, bucuria psihiatrilor.

In plus, ONG-ul sau noul FSN (miscarea populara/demagogica) a beneficiat si de bani de la bugetul de stat. Alta "Nutzy, spaima putii".

Se stie ca se plateste foarte mult pentru imagine (inclusiv pentru demolarea imaginii adversarilor, din PD-L sau din afara). PR-ul portocaliu executa.

Lazaroiu si "Albă ca Zapada". Vorba ceea: ridiculus mus.

Mai multe sanse sa treaca pragul electoral ar avea biata Maria Basescu daca ar infiinta PNA. Partidul Nevestelor Abuzate.

Oricum, tupeu maximal pe loaza cea mare a presedintelui *** care l-au reales. Si miscare – care ea e o gras, si populara – cat casa poporului, care numai ceasul il are cat mancarea pe un an a unui pensionar.

Cu o constitutie noua Basescu ar candida beneficiind de puteri sporite si ar putea detine controlul total al treburilor tarii, pe cealalta parte, un esec in rezultatul votului noii constitutii, creeaza circumstantele planului "B" pe care strategii de buzunar ai Cotrocenilor l-au luat in calcul:
Schema Putin.

UDMR e partas direct la politica de coruptie, crima de stat si genocid.

E ca si cum o cuuuurva de lux s-ar angaja ca, pe o perioada de patru ani, care poate fi prelungita prin contract conditionat, sa nu se culce si cu altul.

Intrebarea e, loazele-astea se vor parui electoral ? Si mai ales pe cate procente ?

@Hera

...CEEACE REMARCAM SI EU MAI SUS:SPECULATII,SPECULATII...PESTE SPECULATII,TONOMATE CARE INCITA SPIRITELE,DEZBINA SI INSTIGA,PENTRU CA ASA SCRIE IN ...FISA POSTULUI!

@ Anti-Virus

INTERLOPII POLITICI din P.D.L. - isi pregatesc LOCURILE DE VECI = PUSCARII.....

Vor beneficia de tot ce le-a oferit ROMANILOR in aceasta perioada de 7 ani.
Sa nu uitam bucuria INTERLOPULUI DICTACHIOR - cand spunea : V-am CIURUIT....

Epoca deformata Basescu s-a terminat, asistam doar la dezbaterea ei finala.

Basescu a declarat, miercuri, ca, asemenea lui Jeffrey Franks, este ingrijorat ca alegerile din 2012 ar fi cel mai mare pericol in calea reformelor si ca din acest motiv a insistat ca perioada premergatoare sa fie "acoperita" de un acord cu FMI si UE.

Romania este un exemplu de redresare economica :))) Si, mai si intreb: daca ne-am redresat asa de bine, de ce continuam sa ne imprumutam ? Sau, poate, noul imprumut nu e chiar asa de nou ...

Oricum, suntem de ras...cu un contrabandist de toate soiurile - presedinte parodie de mana a paispea;


ANI a sesizat DNA in cazul lui Ioan Botis degeaba. Popa si varul Mariei Basescu...Necolaiciuc au fost adusi degeaba in tara. Cazul Udrea 8 dosare penale. Cazul Basescu 13 dosare penale.

Cumatrul lui Basescu (Bercea Mondialul) are 119 de dosare penale...nicio condamnare. Viva reforma contra reforma.

PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China. Patru milioane de biciclete, cate 100.000 pentru fiecare judet, pentru a le oferi drept mita electorala, la alegerile din 2012.

Cine n-are bicicleta sa astepte pana la anul.

Acum intelegeti de ce voteaza atat de relaxati parlamentarii puterii toate tampeniile lui Boc, Udrea, Basescu si ale tuturor lacustelor astea care nu se mai satura de furat ?

Care taran ar rezista tentatiei de a primi o bicicleta noua ?

PDL, partidul asta care tot taie de la saraci a comandat, tocmai in China, 4 milioane de biciclete. Material de propaganda pentru urmatoarea campanie !

PDL singurul partid de dreapta din Romania

PDL a ramas singurul partid de dreapta din Romania, dupa ce PNL a tradat Bratienii si s-au asociat cu PSD si PC in morbidul USL.
PDL este un partid care militeaza pentru scoaterea din criza a Romaniei, un partid care incurajeaza munca si blameaza cersitul si pomenile sociale.

Adevar,,.

eu te vad linga Basescu ,..pe fundul marii...doamne ajuta-va ,la amindoi!v poate te "face" si acolo,..ac aici cred ca doar "oral" te pricepi,ca gura nu-ti mai tace.

Intre Vantu si Voiculescu nu credc a exista comparatie, pentru a-i pune in acelasi context la capitolul integritate.

Cu un astfel de atribut l-as credita doar pe Voiculescu. Si as mai adauga perseverenta.

Daca Blaga devine presedintele PDL va fi pt prima data cand Basescu va avea o problema reala in cadrul PDL.

Si efectul va fi pentru el, nul de domino.

Poporul pare sa fi obosit de Criza Basescu si politica lui - politica actuala a adus tarii grave prejudicii, nu numai de imagine, ci si economice, politice si diplomatice.

Poporul vrea alt tip de Erou. De o echipa pro: USD

USL este o platforma politica de unificare nationala, cu obiective compatibile atat cu valorile stangii (egalitate de sanse, solidaritate, justitie sociala, echilibru social) cat si cu valorile dreptei (drepturi si libertati individuale, piata si initiative libere, proprietate privata, descentralizare, rolul social al elitelor si valorilor spirituale).


Basescu - Inseamna manipulare de 40 de ani de cand figureaza/bazaie ca musca in politica si iar manipulare de 7 ani de cand a naucit o tara intreaga cu dementa lui, din diversiune in diversiune si din reforma in reforma: presedinte papusar al FMI, Soros, UDMR, Udrea, Bercea Mondialul, Samd.

Romania este un exemplu de redresare economica sub Basescu si Guvernul lui, cascadorii rasului: - 8 :))) Guvernul Nastase si Guvernul Tariceanu au lasat Romania pe + 8:

@ ADEVAR...si ceilalti ciumetzi...

Cine puii mei esti tu ba'caracuda de ne plictisesti cu textele tale plate, partinice, nesarate,majusculare,syphylitice, pleskoite,insalubre,dezechilibrate,mereu...mereu..de parca esti angajata sa blastezi pe fiecare care nu-i cu voi si sa pupi in prohab pe fiecare care este la putere ori cu voi...Nu mi-a fost atata scarba de cineva de pe vremea oualelor luipoponetz nastase si ale tiradelor grohaite de brucanovici bolshevicul !Esti o mare limbagista si slugoaica adevarule ***...

Basescu e cea mai mare aflare - in - treaba din istoria Romaniei.

Toata lumea stie cat de bine o duc romanii de cand Basescu/Udrea si PDL/UDMR guverneaza tara.


Cine conduce Romania ?

4 guverne si un presedinte papa lapte :)))

1. Guvernul expus numit si Guvernul Boc i, ii, iii si iv, este cel declarat oficial a fi Executivul Romaniei.

Ia deciziile in functie de ceea ce i se cere de la Cotroceni si asigura transferul fondurilor europene catre clientela PDLista si sifonarea banilor pentru partid !

2. Guvernul de la Cotroceni, cu Traian Basescu in frunte, format din consilierii presedintelui si sefii serviciilor secrete, este cel ce ia cea mai mare parte a deciziilor, ramanand in umbra !

3. Guvernul BNR condus de Mugur Isarescu duce o politica proprie a echilibrului monetar si trasmite guvernului expus, via Guvernul de la Cotroceni, masurile necesare acestui echilibru si miscarile pe plan mondial. Neavand criterii social-economice ci numai monetare este clar ca nu este un guvern in slujba tarii !


4. Guvernul FMI stabileste politicile de gestiune ale Romaniei (ATENTIE – gestiune si nu dezvoltare). O forta straina tarii stabileste gestiunea tarii, nivelul taxelor si impozitelor !

Securistul ratat de port: Traian Basescu, este acuzat de comiterea a 13 infractiuni grave, printre care genocid, subminarea puterii de stat si a economiei nationale, riscand inchisoarea pe viata. Pentru aceleasi fapte, Ceausescu a fost executat.

Astia ori sunt prosti, ori a inceput sa le placa:
Astept, la toate postarile :) tot felul de savanti scremuti, dar mai ales savante, pline de importanta, cat casa popoului, tot felul de filosofi ai realitatii, unul mai caragialesc decat altul care te naucesc cu atata autosuficienta !

INTEGRAREA IN MISCAREA PROSTIEI UMANE

Draga Ioana, crezi ca as putea sa ma integrez si eu alaturi de inca cativa cetateni onorabili in miscarea ta ??? Probabil in aceasta miscare esti inscrisa doar tu impreuna cu familia ta ...

Cata vreme Basescu se va amesteca in guvernare, Romania va fi in faliment moral, economic, politic si social.

De ani buni, un psihopat corupt si dovedit, face agenda zilnica a mass media, a puterii, a opozitiei, a diasporei.

Scopul, unul singur. Acela de a abate atentia tuturor dela faptul ca, in mod constant, se sustrage judecatii, raspunderii penale, el insusi devenind emblematic pentru Romania corupta.

Am mai spus-o si o repet: Propun un dialog direct Basescu - Voiculescu.

Vom vedea insfarsit cine este mai calificat de a sustine un proiect politic.

Parvenitului Basescu ii place enorm la televizor. Cat talent irosit la Cotroceni !

Ce "Acces Direct" Ce "Sinteza" i-ar iesi de duminica pana joi !

Si apoi ce-"N Gura Presei" ar face Basescu despre propria coruptie ! Totul, de unul singur.

Astazi nu avem de-a face cu o guvernare normala, ci cu un regim de ocupatie.

Cresterea galopanta a datoriei nationale, dezastrele ecologice de la Rosia Montana, distrugerea agriculturii autohtone, isteria gripei aviare, afacerile cu petrol, privatizarile frauduloase din domeniul Electricitatii, autostrada Bechtel, toate se incadreaza perfect in stilul de actiune de tip mafiot.

Coruptia generalizata, servilismul gretos fata de prezidentul de la Golden Blitz, jigodismul institutional de la orice nivel si dispretul fata de plebe sunt raspunsurile la asemenea intrebari.

Ar trebui sa stie ca portocalele etnobotanice sunt spalate pe creier, programate, innebunite deja sau inapoiate mintal.

Asistam non stop la ofensiva jigodiilor XXX preocupata de propria coruptie.

SECURISTUL BASESCU NU MAI ESTE CREZUT DE NIMENI

ORICE AR FACE SECURISTUL BASESCU, NU IL MAI CREDE NIMENI. ESTE EVIDENT FAPTUL CA OAMENII NU MAI VOTEAZA PDL.

DA , va fi o MISCARE POPULARA - deoarece

POPORUL ROMAN nu mai doreste sa TRAIASCA in EPOCA SECURISTA INTERLOPA .

Ce va face familia DICTACHIORULUI cand nu va mai fi la PUPITRU ??
Unde isi vor petrece restul veti ??
Va avea soarta familiei CEAUSESCU ??.....


Macar sa fim realisti si sa recunoastem ca FAMILIA CEAUSESCU a CONSTRUIT - ce nu s-a construit dupa 89 si pana in prezent....

Scenarita ieftina...

cum de altfel sunt toate articolele de pe ziare.com.
Cu asemenea "colaboratori" nici nu e de mirare )))

Ce poti spune despre asemenea ineptii?
Auzi la ea. "varianta de fuga..."
Adica Basescu se bate de 6 ani cu toate "somitatile" opozitiei (Iliescu, Voiculescu, Bombo, Patriciu, Vantu) fara sa dea nici macar un pas inapoi, iar acum, conform autoarei, Basescu ar avea nevoie de un loc unde sa fuga daca Blaga va castiga conducerea PDL.
Doamna Ene, mai lasati etnobotanicele pt ca se pare ca v-au cam tulburat mintea.
Sau sa fie de la mama natura? )))

IATA CAT DE "POPULARA "ESTE FII-CA LUI BASESCU TRAIAN,

In satul Creata din jud.Ilfov s-au construit doua vile somptuaose ale Ioanei Basescu(pentru ca banii provin din coruptie si contrabanda vilele nu sunt inregistrate pe numele fiice-i lui Basescu Traian) , vile ce contrastreaza cu casele taranesti saracacioase.Oamenii spera ca cele doua vile vor ajuta ca saracia din sat sa fie diminuata,ei nu stiu bietii de ei ca amantul italian al Ioanei Basescu Traian este implicat si-n traficul de persoane din Romania asa cum este implicat in furtul din bani publici prin firmele sale de impresariat artistic.Si pentru ca masinele de lux ale presedintelui "popular" nu vor putea circula in gropile si namolul saraciei populare romanesti, banii europeni asfalteaza drumurile satesti din Creata.

Ce ziceti "populara"Ioana Basescu va permite carutelor taranilor din Creata sa circule pe asfaltul prezidential fals si penal?

VILELE IOANEI BASESCU EXISTA ,SUNT LA VEDERE, TARANII ,OAMENI INTELIGENTI CUNOSC CAT VALOREAZA BASESCU TRAIAN PENTRU ROMANI,

...in consecinta de cauza "foarte prost" al securitilor PDL-isti este doar invidie PDL-ista fata de averea si prosperitatea familiei liderului PDL-ist ,Basescu Traian.

CONSTATARE,PRIMATUL "ADEVAR"ESTE MEREU PREOCUPAT DE ...NOTARE,

.. se pare ca PDL-ul ii plateste dupa "notare", asadar acesti primati PDL-isti nu isi exprima liber dreptul la opinie si-si scriu textele propagandist stalinsit-nazist-PDL-iste.

ANALFABETA AJUTA DE TATUCUL TURNATOR

Oare ne mai poate mira ceva ? Oare cata carte stie aceasta analfabeta ? Raspuns : foarte putina. A sustinut examenul de notar si a luat o nota foarte mica, iar a acest lucru a propulsat-o intr-o comuna din Vrancea. Aceasta analfabeta de rang inalt nu a avut posibilitatea sa ajunga in Bucuresti decat la interventia tatucului sau turnator prin intermediul institutiilor statului.

Mult succes Crin, Voiculescu e cartea castigatoare

.

Voiculescu e Poporul

nu prostioarele basiste.

TREZITI-VA ODATA

ESTE FOARTE INTERESANT TOT CE SE INTAMPLA . DAN DIACONESCU NU A REUSIT INFIINTAREA ACESTUI PARTID SI ACUM INCEARCA FAMILIA LUI BASESCU . ALT PARTID MAFIOT CARE SE PARE VA FI PENTRU BASE SI LINGAII LUI . CHIAR NU V-ATI PRINS, PROSTILOR . TOT CE FACE FAMILIA BASE ESTE NUMAI PENTRU EI SI PROSTIME CAT MAI ESTE . NU FITI PROSTI, TREZITI-VA ODATA .

PA,BAIETI,CUCUIETI !

Titulatura este O MARCA INREGISTRATA !.
Ca atare este sau poate fi o baza pentru un partid cu o ideologie populara.
Deci : nici un nevolnic nu mai poate folosi aceasta denumire pentru un ONG, asociatie, uniune sau partid

Este marca BASESCU.

Desigur ca pe aceasta se poate creia un partid, un ONG, o asociatie,o uniune, EXCLUSIVISTA.

Pa, baieti. Basescu cu familia vizeaza viitorul si v-a luat-o inainta.

nepotismul lui Basescu are in plan propulsarea a celeilalte odrasle in politica...ne mai pricopsim cu o analfabeta!

comunistul Basescu de Anvers sau tactica de manipulare si diversiune....Basescule, mai bine ti-ai invata fetele sa munceasca cinstit intr-o fabrica decit sa fure banul public cind habar n-au sa scrie si sa citeasca sau sa vorbeasca public!!!! rusineeeeeeeeeeeee.........

Pentru D.l I E Feher

Nu d.le Feher. E numai marca nu partidul. Dar nu-i poti da acest titlu unui partid similar.
Cumperi marca .
TINUTUL SECUIESC,blazonul, este tot O MARCA INREGISTRATA pe care o foloseste cineva, comercial sau politic.

Acum inteleg cine a bagat strambe lui Dan Diaconescu.

Miscarea populara se intersecta cu Partidul Popular. De bani nu ar fi o problema. Din cele 20 de miliarde de la FMI a sutit taticu vreo trei patru miliarde. Dar cum pune problema Ioana, privind alegerile din 2012 este o copilarie. Chiar daca cedeaza PDL-ul toata logistica nu vor face nici 5 % ca sa intre in Parlament. Trebuie sa lipeasca afise vreo 10 ani. Cine va fi presedinte ? Saracul Boc a incasat astazi injuraturi cat n-am incasat eu intr-un an. Iar de numele lui Basescu cred ca nu mai face nici cat o ceapa degerata. Concluzia : Vise, vise Ioana, acesti uzurpatori si-au trait traiul si au mancat malailul. Prohodul.

Evlavioasa imaturitate

"Un nebun arunca o piatra in balta si zece cuminti se chinuie sa o scoata." Cam la asta se poate reduce prestatia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu. Scopul a fost atins: incinge-i, drace!

Elucubratiile pseudoanalitice ale Ioanei Ene (macar de-ar fi singura) nu fac decat sa perpetueze cercurile lasate in balta de respectiva piatra. Si zeci de cuminti se pripesc sa comenteze ba ca nu era piatra, ci un inel fermecat, ba ca nu s-a aruncat nimic, ci a batut bibanul la puiet.

Elucubratia 1: "Denumirea inregistrata de d-na Basescu se potriveste perfect unei noi formatiuni politice de dreapta." Pe-asta a scos-o ca pescarul galosul in loc de crapcean. Se potriveste la fel de bine si stangii, pentru cine mai tine minte Republica Populara Romana, ca sa ramanem intre fruntariile patriei (sic!).

Elucubratia 2: "Teoretic, un nou partid de dreapta este exact ceea ce asteapta imensa masa de nehotarati..." In speranta ca citim cu totii aceleasi sondaje de opinie, observam ca "imensa majoritate de nehotarati" de fapt nu are nici un fel de opinie politica. Adaugand la acestia pe cei cu optiuni declarat clare, si citind asteptarile marcate de sondaje, vedem ca majoritatea respondentilor este framantata de calitatea vietii. Deci, nici tu dreapta, nici tu stanga.

Restul de articol ne prezinta un catel care alearga sa-si prinda coada.

Tentativa sortita esecului dupa parerea mea. Pana atunci speram in continuare in suspendarea presedintelui.

.

Nu cine ! Ci, CE s-a opus lui DDD la partidul sau. Era depus dosarul inventiei pe marca

DDD poate si el inventa ceva si nu FURA !
Lui DDD i-a cfost vandut pontul de dcineva dar....protectia inventiei este garantata.

Bre maxi ! Pai , dupa cum bine zici .... PNL trebuia dizolvat de mult ! Si Tariceanu bagat la zdup pt ca a fost cel care si-a cadorisit cu sume IMENSE miscarea lui masonica , MLNR -- o organizatie secreta , cu ganduri dusmanoase

.... la adresa Romaniei . Si pentru ca a intesat TOATE institutiile statului cu masoni , punandu-i in functii cheie , de care uite ca nu se mai poate scapa .
Ce cauta Sobotka la Min Transporturilor , de ex ?

Da . PNL trebuie de urgenta dizolvat pt ca a lucrat nu pentru Romania ci pt masoni , pentru securisti , pentru forte straine .

Daca Dl Presedinte se va pune in frunte acestei miscari populare -- eu il voi urma .

Are cineva ceva de zis ceva !??

sa vina democratia ! vreau sa vina democratia !

----------------

Ha! Ha! Ha!

Jos Basescu-PDL!

Mai ghiortzlatrina mai... PDL-ul va fi desfiintat!

"Ghiurlanii portocalii" de teapa ta vor fi linsati bine inainte! Mafiotul Basescu si capeteniile sale vor sfarsi executate! Succesuri... mai acestia!

Basescu nu stie sa munceasca.

A furat Partidul lui Petre Roman,l-a fraierit pe Stolojan, iar acum numai cu Ghilotina ce vrei sa faca.

Mai bum, tot ne incurci pe aici dimineata.

Spune si tu ceva.

Ioane , nu pot sa spun nimic ! am citit de doua ori "crema" asta , dar degeaba ! eu nu cred in "batai de campi" ! calculele astea politice nu-mi spun nimic ! poate aia acolo la fata locului ... ! dar de-afara se vede o ceata groasa

-----------------

OK

SI EU AM SA VOTEZ UN PARTID SERIOS DE DREAPTA.DOAR NU AM SA VOTEZ UNIUNIA SCURSATURILOR LIBERE CU 3 TAMPITI LA CONDUCERE CARE HABAR NU AU CEI CU EI.

 

Bum,..

atunci da-l jos pe chior,...

baaa..bumule...la Paris ai democratrie la kg....ce tot vrei...

nu inteleg de ce vrei pentru altii ce ai pentru tine din plin..vino si ne invata cea a lu'sarko...nu mai baigui tot felul de ineptii despre unii si proteja pe altii...cand tie-ti merge bine acolo unde esti...ori esti chiar BUM...

SEECURIST GHILOTINA ,VOI INTRE KOKOLARII PDListi,

..nu comunicati decat cu "bai"," mai"?

Neamuri leproase de traista securista, aveti expresiile lui Garcea militianul.

Ghilotinoooooooooooooooo!

Vorbesti prostii P.N.L.ul va veni la guvernare intr-un viitor apropiiat,iar basescu cu gasca lui va trebui sa dea socotela la multe afaceri necurate.
Si tu stii foarte bine,casa din Mihaileanu,Ritzi,Mircea basescu,bercea mondialu,falsificarea alegerilor parlamentare si prezenditiale.
In concluzie va trebui sa se duca dupa gratii.

Vor sa faca altul nou,

si pe asta sa-l abandoneze. Miscarea Populara Basescu

 

 

..

.

Copilul corupt.

Am inteles mesajul tau. Asa iti sta mai bine.

Exact asa

Si ce e rau in asta ?
Aaaa.....ca nu e initiativa, inventia unuia din USL supara sau doare. Pricep acum .

Schimba denumirile dar MENTALITATEA ramane aceeasi....

NEMULTUMIREA CETATEANULUI ROMAN - din toate punctele de vedere - posibil sa duca la adevarata REVOLUTIE....
Azi in ORIENTUL MIJLOCIU - "MAINE" in ROMANIA....

Kiatra, greu de găsit ceva mai stabil si vesnic decat prostia ta! Esti celebru, castigător chiar fără să te prezinti la concursul TV "Prostia la romani". Premiu 1 kopeikă si o excursie gratuită in Transnistria pentru o intrvedere cu tov. Smirnov.

.

ANALFABETA AJUNSA NOTAR

Miscarea populara a notarilor cu vanzari anterioare si multe bube in capul acestei fetite. Probabil la acest lucru se refera aceasta analfabeta ajunsa notar. Asta e definitia Miscarii Populare sau nu am inteles eu bine ???

ai inteles bine

...

PRIVITI POZA,

Cum poate fi indragostit de o asa po.ci.ta.nie acel italian prezentabil ce poate fi iubitul, sotul oricarei femei frumoase si intelingente din Europa?Ce legaturi ilegale ,contrabandistice ascunde aceasta relatie?

MULTUMESC MAXI DE UN AN DE ZILE CEREM OPOZITIEI SA FACA IMEDIAT DEMERSURILE PENTRU DIZOLVAREA STALINISTULUI PDL,

...din nefericire si-n complicitate cu Basescu Traian opozitia refuza sa aplice prevederile legale ale legii partidelor politice ,legea 14/2003.

De ce ?Simplu pentru ca in aceiasi situatie sunt toate partidele care ca si GRUPAREA DE CRIMA ORGANIZATA PDL fac parte din falsul pluralism politic romanesc, ASA CUM VA FACE SI NOUA GRUPARE DE SPORGINTE NEONAZISTA "Miscarea Populara"infiintata de fiica lui Basescu Traian cea care a primit SPAGA DE LA CEI MAI MARI PROFITORI AI FALSULUI PLURALISM POLITIC ROMANESC, incepand cu Popoviciu si terminand cu Nicolaiciuc.

INCULTURA SECURISTILOR POLITIEI POLITICE PDL-iste,

Securistii PDLisdti traduc rolul de "cainer de paza a democratiei ce-i revine mass-mediie prin : DETESTARE JURNALISTICA LA ADRESA PUTERII.."

Care putere?Cea care este pusa sub UN MARE SEMN DE INTREBARE DE CATRE FORURILE INTERNATIONALE?


In numele Romaniei ,si prin abuz de functii , abuz ce rezulta prin statutul de ocupant de tara al PDL-ului, se fac raportari fictive si falsuri in documente oficiale, ceea ce va atrage asupra intregii Romanii sanctiuni extrem de severe.


Exact in aceste momente vine si "Miscarea Populara "infiintata tocmai de fiica ocupantului Institutiie Prezidentiale , cel care garanteaza nu statul de drept romanesc , CI GRUPAREA DE CRIMA ORGANIZATA PDL-UDREA BOC.


Asadar la Eurostar au ajuns raportari mincinoase , falsificate, facute intentionat ATAT TIMP CAT ACUM FAMIGLIA BASESCU TRAIAN ISI FACE "partid" care sa implice in aceste grave fapte penale-PDL-iste poporul roman.Ticalosia gruparii de crima organizata transnationala -PDL-ista este enorma si ameninta insasi fiinta natiei romane.Au jefuit si furat si distrus totul ,nu le-a mai ramas de distrus decat fiinta neamului romanesc, iar aceasta "MISCARE"POPULARA ESTE INCEPUTUL.


Judecatori care o vor inregistra ca "partid politic vor raspunde , macar moral in fata istoriei.

PROPOS DE MARCA OSIM,AICI INTRA IN JOC DAN DIACONESCU CARUIA I S-A FURAT PARTIDUL,

Iata ce inseamna sa-l consideri pe Basescu Traian "preten" te loveste instantaneu in cap fara nici o remuscare.Initial a fost Paridul Popular al lui Dan Diaconescu care si el la randul lui la furat de la profesorul Cojocaru,ultimul furt este al Ioanei Basescu(METEAHNA DE FAMIGLIE) , de aceea ,CONTRAR LEGII 14/2003 isi inregisreaza furtul la.....OSIM.Intradevar originala hotia in Romania lui Basescu Traian, asa dupa cum si reforma este mortal de original-securista-PDL-ista.

DE UNDE ARE BANI ANALFABETA

INTREBARE DE 100 DE PUNCTE. OARE DE UNDE ARE ACEASTA ANALFABETA BANI SA INFIINTEZE UN NOU PARTID POLITIC ?

STITI CA "NOATARITA" IOANA BASESCU ESTE UNIC NOTAR AGREAT DE BNR?

..fara concurs fara nimic, Isarescu Mugur este de-al famigliei corupte.

Iata cat de "profisionista" este fatuca tatuKai, inca concubina de concubina.Are vtreo 45 se apropie de 50 de ani si tot dama de folosit ramane.

E complicat...

Este evident ca Traian Basescu nu este un presedinte-leguma, ca in acest timp a analizat si ca are preocuparea de a reforma statul, ca pentru asta are nevoie de un suport puternic - pe care nu il are.
Un partid altfel decat cele existente este necesar - fie si ca un artificiu pentru a pune in ordine statul Roman, adus intr-o stare deplorabila din cauza prostiei, indiferentei si lacomiei.
Dar sa confisti niste cuvinte care nu-ti apartin nu e o solutie si nici nu e corect.
OSIM are o problema daca permite cuiva sa devina proprietarul unei sintagme pe care nu a creat-o, doar fiindca are ideea sa si-o insuseasca.

 

exagerari ...

acuma sa nu exageram cu toate detaliile astea... abia asteptau un nou motiv de scandal si de atac impotriva lui basescu... ar fi frumos daca ar avea si dovezi sau argumente veridice

 

ba.tu visezi ca-i pupi mana lu'cuzabase2..si-ti placeeee!

ai fiori prin colon si mirosi prohabul chiorului ca pe ghioceii abia infloriti...ce slugoi ai fi tu baragladinaaaa securista !

RomaniaFilm prezinta: CARAVANA FILMELOR 3D

RomaniaFilm face o surpriza cinefililor, si incepand cu 27 aprilie 2011 initiaza o Caravana cu filme 3D! Cinefiliii din Sibiu, Deva, Alba-Iulia, Bistrita, Piatra Neamt si Botosani vor avea ocazia de a vedea patru dintre filmele 3D de succes ale ultimilor ani! Cloudy with a Chance of Meatballs 3D / Sta sa ploua cu chiftele 3D, Piranha 3D, Monster House – Casa e un Monstru! 3D si Resident Evil: Afterlife 3D / Resident Evil: Viata de apoi 3D vor putea fi vizionate in orasele sus mentionate. Detalii pe www.romaniafilm.ro/caravana-filmelor-3d

 

Miscarea populara, alta pocnitoare fumigena !

Miscarea populara, partid de dreapta !? E o contradictie de termeni, o miscare populara este de stanga. Probabil ca asta a fost si motivul pt care numele partidului popular a lui DD in direct si reluare nu a fost aceptat de judecatorie, ca sa poate fi facut acum de dna Ioana Basescu.
Nu conteaza ce nume vor avea diferite partide care se vor infiinta in Romania, ci va conta cine va face parte din ele, care vor fi traseisti politici care se vor alipi de partidul x sau y.
Dar principala problema acum a partidelor politice este sa-si stranga un electorat pe care sa-l abureasca la greu cu demagogie si pomeni electorale si eventual sa faca in asa fel incat sa nu voteze cu ceilalti sau sa nu voteze deloc (asta e mult mai usor la cum e starea actuala a societatii din Romania).

 

Asa

Multi Tigani de Ziare in Romania multi Tigani la fel

 

partide de birou

epoca partidelor de birou in Bucuresti, sau de redactie de ziar sau de redactie TV se apropie de sfarsit. este absurd ca formatia d-lui general de gospodarie Oprea sa aiba loc in parlament cand comunicarea cu alegatorul este practic nula. respectivul partid nu isi propune nimic, nu incearca sa obtina adeziunea nimanui, stim in schimb ca a facut eforturi de infiltrare in structurile administrative. un partid "pragmatic cu totul" s-ar putea spune. fapte, nu vorbe. la fel celelalte partide, isi pierd orice mesaj catre masa mare de alegatori in marea de galcevi fara absolut nici un rost din studiourile TV sau in stirile mai mult de tabloid din presa scrisa.
dezbaterile reale ale problemelor grave ale tarii este total netransparenta pentru alegatorul de rand, nu e de mirare ca acesta este lipsit complet de criteriile de selectare a diversilor candidati care se vor alesi intr-un scaun inalt, fara a declara nimic in mod clar, fara a propune nimic.
partiduletele noastre trebuie sa-si aduca aminte ca destinatarii tuturor actiunilor lor - teoretic, nu spun aici nimic de sistemul clientelar - este alegatorul de rand. e clar ca daca un partid nou vrea sa obtina cu adevarat alegatori trebuie sa se intoarca catre acestia si sa transmita ceva clar (macar la inceput, dupa aia se mai aranjeaza lucrurile ;).

 

Hmm...

Tehnica e interesanta, dar filmele par, dupa titluri, niste trasnai fantastico-oribile

 

Era pentru "Romania Film"

nu stiu dece n-a aparut cum trebuie

Baseror

In apa tulbure se prinde peste mai bine.

 

Miscarea populara

Sigur se vor schimba multe pe scena politica, vom vedea...

 

"QE SERRA, SERRA",

Hristos a Inviat, d-na Ioana Ene! De un lucru sunt sigur: in acesti aproape 7 ani, Domnul Presedinte Traian Basescu nu a facut nimic la intamplare! Personal ii urez succes la joc, pana in ultima clipa a mandatului prezidential! Evident, la jocul in interesul Romaniei si al romanilor!

 

apreciere si o parere pentru portalul de stiri "ziare.com".

Sunteti foarte cunoscuti ,paote cei mai cunoscuti producatori de stiri din tara, sunt mii de oameni care intra doar sa va citeasca si sa obtina , la cald informatii de la d-tra, atunci de ce nu li se permite si acestor sim;pli cititori ai site-ului sa voteze articolele si comenatriile atasate articolelor fara sa fie si membri logati ai site-ului ziare.com?

De ce nu conteaza pentru d-tra si parerea romanilor echidistanti de politica?

 

parere,

Pesemne acest portal de stiri are contract cu politia [poplitica PDSL ista pentru a-io lasa pe angajatii teorrii PDL -iste sa se desfasoare DOAR PE ZIARE.COM cu toata haznaua lor,in functie de cum se puncteaza intre ei,DOAR INTRE EI sunt si platiti DOAR DIN BANII CONTROIBUABILILOR ROMANI.

Daca site-il ziare.com ar permite ca toti cei ce intra sa citeasca articolele unui Iulian Leca , Petru Tomogea ,Ioana ene at avea si dreptul sa vioteze atunci notarea comenatriilor ar fi una reala.La cotiodianul pot vota oricine intra sa citeasca articolele si comentariile.

Comentariu "foarte prost" si "total impotriva"

Asta e tot ce obtine ulivia si restul postacimii aferente )))))))))))

Asa am hotarat...asa va ramane!
Puteti sa reclamati cat doriti si unde doriti!
Am zis!

@ Roxana ,Iasi.

Pot exista mai multe partide de dreapta
Sunt tari unde nu sunt partide de stanga ci numai de dreapta si invers.

PD-L poate fi de dreapta, chiat momentan. dar mai incap si alte partide de dreapta in aria dreptei

 

Levantul / Mircea Cărtărescu. - Bucuresti; Humanitas, 2003

Manoil intră-n cămară si luă peana despicată,
O viri in călămară ca in inem-o săgeată
Si cu rumena cerneală ca un singe scrise: "Odă
La Valahia săracă, jăcuită de ...escu -vodă".


Minti... ce spui sunt adevăruri jalnice... si totusi minti...
E ticălosit rumanul azi, e drept, dar umilind
Nu gustat-au niciodată ca in vremea de acum...
La infometat virtutea se preface iute-n scrum.
Nici un neam scutit nu este, oricit el ar fi de mare
Ca să cază in tirane fălci prea lacome si gheare.
Astfel să plecau rimlenii subt Nerone, Caracalla
Si trăgeau cu umilintă l-al lor car, muscind zăbala,
Astfel nemtii să cricnească nu-ndrăzni-vor subt Hitler
Preschimbind in cruci dă scinduri triste crucile dă fer...
Tirania e o vrajă rea care din om te face
Iepure sau porc sau cine.
Cit ai fi de audace ,
Te trezesti că-ti creste părul cenusiu, de sobolan...
Vinovat nu este neamul care geme subt tiran!
Tu să piei, si neamul ista va renaste din cenusă
Ca un finix cu aripa mult invoaltă, jucăusă
Si or arăta rumanii in sfirsit la ce sunt buni!

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor