Ziare.com

Parlamentarii PD-L sunt suparati pe Basescu

Marti, 26 Mai 2009, ora 07:03

   

Parlamentarii PD-L sunt suparati pe Basescu
Intalnirea dintre Traian Basescu si parlamentarii PD-L a semanat multa suparare printre cei multi. Sentiment anticipat de acestia la sedintele de grup, unde au fost prelucrati sa se abtina de la intrebarea principala, si sa se limiteze la chestiuni legate de mersul crizei.

Unii n-au acceptat indicatiile, desi stiau ca vin direct de la Emil Boc - de altfel, premierul a incercat sa le tempereze pornirile in cursul intalnirii, nemultumindu-i profund. Si au pasit pe traramul interzis, fara sa obtina un raspuns transant: "Da, candidez!". Unul dintre deputati si-a repetat o intrebare in soapta ("domnule presedinte, de ce nu aveti incredere in noi?"), dar a fost auzit de un confrate, care i-a dat peste mana: "vrei sa te ia la ochi?"

Nici indicatia referitoare la relatia cu PSD - "nu incepeti sa va plangeti", s-a dat azimutul la Senat - n-a fost respectata, mai ales ca in teritoriu sunt probleme grave de colaborare. Nici aici n-au obtinut nimic. "N-am ce sa fac, trebuie sa depasim momentul, da prost sa sarim pe ei de vreme ce ne-am asumat guvernarea pe criza", le-ar fi raspuns presedintele.

Astfel ca la finalul intrevederii, pe coridoarele parlamentului, nemultumirea a atins cote impresionante pentru un partid obisnuit sa inghita orice in numele unitati. Concluzia? "Ne-a luat de tampiti", ne-a spus un deputat, dupa care a tacut brusc, speriat ca l-ar putea auzi cineva.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2330 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Slugile n-au dreptul sa se supere, sa puna intrebari si sa aiba idei proprii!!

Si asta, pentru ca, oricum, filosofia "boierului" depaseste puterea lor de intelegere!
Pentru orice deputat PD - L singura conduita admisa este "comportarea BOC": "Pupa-n kur, si ai noroc"!!
Dar, fa-o cu sinceritate, cu drag, altfel nu se poate!!

 

Miza este alta

Pedelistilor parlamentari le este teama ca vor fi abandonati de tatuc. Basescu trage de timp si dupa ce va vedea rezultatul Elenei, va candida si el ca independent. De aici vine furia parlamentarilor sai.

Se supara degeaba

Mai bine se intreaba care din ei este in stare sa fie o varianta la actualul presedinte. Eu nu vad pe nici unul. Doar daca or gasi un independent, dar cine se compromite pentru ei ? Mai bine il implora pe bos sa candideze din nou. Dar fara pacientul Stolojan e cam greu.

 

Pareri de presa

Basescu va candida cu certitudine, sau il vor nominaliza pe Stolojan si prim ministru Basescu.
Nu este de mirare sa nominalizeze o femeie si au destule fete frumoase si inteligente.
Partea negativa ca au cam terminat repertoriu Geoana si Antonescu, iar alte subiecte de barfit nu mai au.

 

Catastrofa

Realegerea acestui individ (badaran, urat...)
la toamna va fi o catastrofa pentru Romania.

Parlamentarii nostri, uita des de separarea puterilor in stat.

Trebuie sa le mai aduca cineva aminte din cand in cand. Candidatura lui Traian Basescu e, in primul rand problema personala a dumnealui, abia apoi a partidului din care a provenit. Oficial, el nu este membru al niciunui partid.

Parlamentarii, au in schimb alte obligatii, in primul rand fata de noi, care i-am ales, si apoi fata de partidul din care fac parte. Iar daca partidul le-a impus o disciplina, s-o respecte. Daca nu, sa iasa din partid si sa stea independenti, daca nu vor sa aiba stapan.

Deci, la munca parlamentari, in folosul tarii, cocosata de criza, seceta (de apa, legislativa etc.) si alte belele, nu la barfe pe coridoare! Si cand ati terminat de pus tara la cale, mai aruncati o privire prin sertare. Sigur, mai gasiti ceva, acolo, de lucru...

 

Cu mare admiratie

De la Ana Pauker, nu am mai auzit asa o expunere profunda despre rolul sclavului de partid si pozitia marelui om mare, tatucul natiunii. Sunt cuprins de admiratie si extaz.

NU e vorba de sclavul de partid...

...ci de omul platit din banii nostri, parlamentarul, caci in primul rand e parlamentar, si apoi omul partidului. Cand dau un ban, vreau sa stiu pe ce-l dau. In partid nu ma intereseaza cum e tratat parlamentarul, exista un statut, un regulament, sa-l respecte! Are sefi alesi democratic, sa-i schimbe, daca nu-i convine! Si daca nu-i convine nimic, sa-si dea demisia si sa fie independent, e liber, intr-o tara libera. Pe mine ma intereseaza sa faca ce-a promis, sa ne scoata din criza, sa atraga fonduri europene, sa faca reforme si legi drepte s.a.m.d.

"Tatucul natiunii" nu exista. Exista doar cetateanul Basescu, care are dreptul de a candida, de a alege si de a fi ales. Daca vrea, desigur, nu-l poate nimeni obliga. Iar daca va fi ales sau nu, asta-i alta mancare de peste.

intoxicare

Parlamentarii PD nu puteau fi nemultumiti, suparati sau orice alceva pentru ca ei sunt prin definitie inexistenti. In PD nu a existat si nu exista opinii si idei diferite. Exista un cap si mai multe maini.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor