Revine Basescu in PDL? Ce spune Blaga

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 15:24
4973 citiri
Revine Basescu in PDL? Ce spune Blaga
Foto: Facebook / Vasile Blaga

Presedintele PDL, Vasile Blaga, co-presedinte PNL, a declarat, sambata, ca nu crede intr-o revenire a lui Traian Basescu in fostul partid pe care l-a condus sau in noul PNL, avand in vedere ca anterior si-a anuntat public despartirea de PDL.

"Uneori si oamenii maturi mai spun lucruri trasnite. Am discutat cu un coleg de-al meu lucrurile acestea si ieri la Galati. Evident, in statutele, si cel vechi al PDL si cel vechi al PNL si cel de acum, exista aceasta prevedere statutara, cred ca este la toate partidele politice din Romania, ca presedintii in functie, daca sunt membri de partid, pot reveni in conducerea partidului.

Nu va fi cazul domnului presedinte Traian Basescu pentru ca dansul si-a exprimat destul de clar optiunea, foarte clar si-a exprimat: adio PDL! Asa e viata", a afirmat presedintele PDL la finalul Colegiului Director al partidului, intrebat daca exista posibilitatea ca Traian Basescu sa revina in PDL sau in noul PNL la terminarea mandatului de sef al statului.

Basescu, dupa victoria lui Blaga: Adio, PDL! Ne-am despartit definitiv! (Video)

Vasile Blaga a adaugat, intrebat ce se va intampla daca actualul sef al statului va depune o cerere referitoare la revenirea in PDL: "Il vedeti dumneavoastra pe domnul presedinte Traian Basescu facand o astfel de cerere? ".

"Si eu nu vad ce organizatie l-ar primi", a completat presedintele PDL.

Blaga, despre "Adio, PDL!", copilaria Elenei Udrea si cum l-a cucerit pe Stolojan - Interviu (I)

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Blaga Basescu revenire PDL, #Basescu adio PDL , #PDL