Statul e Basescu (Opinii)

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 12:15
5093 citiri
Statul e Basescu (Opinii)

Indiferent cat de relaxata ar fi fata pe care o arata telespectatorilor Traian Basescu, nu cred in ea. Fie si numai pentru faptul ca-l nelinisteste dosarul Schengen si necazurile din jurul fondurilor europene - prima autostrada construita din banii contribuabilor din UE s-a lasat cu o arestare, ce rusine!

Dar nu sunt singurele sale temeri. Daca rezultatul alegerilor de peste cateva zile nu i-ar intoarce stomacul pe dos, nu s-ar stradui atat sa stranga voturi pentru ARD - faza asta ca raspunde USL deoarece l-a transformat in tintar, deoarece l-a implicat in campanie, s-o creada Adrian Mutu!

Sentimentul sau de ingrijorare este omenesc. Nu i se poate imputa faptul ca lupta impotriva liderilor USL deoarece se pregatesc sa prelungeasca opozitia ostirii care l-a sprijinit in campania pentru demitere, insa cu privire la conditiile pe care le pune in privinta nominalizarii premierului am rezerve mari.

Daca saptamana trecuta avertiza sefimea uselista ca inainte de a purcede la desemnare vrea sa vada cum arata bugetul - ca si cand Constitutia ar pomeni de asemenea imprejurari! -, Traian Basescu merge acum mai departe si sadeste in creierii electoratului groaza ca la butoane ar putea ajunge potentiali infractori. Normal ca nu este visul romanilor sa priveasca la televizor spre instalarea unor ministri cu dosare penale, dar faptul ca utilizeaza povestea, desi stie ca tema coruptiei nu mai aduce voturi, arata exact disperarea sa. In plus, la cate dosare proaste ajung in instanta, cum va repara prejudiciul adus unor oameni care nu au fost votati pe motiv de dosar penal in urma indemnului sau, dar care este posibil sa fie socotiti nevinovati?

Ce nu mai imi place la presedintele meu este placerea cu care face pe dirigintele. Sunt satul de Victor Ponta si de Crin Antonescu, imi este lehamite de fetele lor, insa daca vor fi validati de popor, Traian Basescu nu are ce sa faca! Si o stie, prin urmare nu inteleg care este rostul iesirilor sale aproape zilnice in afara de o dorinta patimasa de a da lectii tuturor.

Ponta si Antonescu bat campii zilnic, sunt de acord, dar n-ar fi mai bine sa fie lasata natiunea asta in pace, fara tentative vesnice de a fi dusa de nas, daca nu mai putem de dragul viitorului ei european?

Aa, trebuiau transmise niste mesaje, tot de la inaltimea Cotrocenilor, catre cei doi? Si cu ce creste nivelul de trai al romanilor? Cum li se lumineaza lor orizontul de asteptare, cum isi reagata speranta pe peretele dinspre Rasarit, cum li se mai domoleste dispretul temeinic, justificat, fata de clasa politica?

Crede cumva presedintele ca romanii au uitat de baronii PDL, de faptul ca si acest partid, asemenea USL (e drept ca nu la aceleasi proportii), modifica legi atunci cand ii convenea politic, de esecul in atragerea de bani europeni, de parlamentarii legati de scaune ca nu cumva sa-l tranteasca pe Emil Boc la 14 asumari in ciuda faptului ca pentru altceva au fost trimisi la munca?

Probabil ca da. Dar daca romanii sunt tampiti, de ce se pregatesc sa voteze masiv USL?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Traian Basescu alegeri parlamentare, #campanie electorala Basescu , #PDL