Teritoriul PD-L - naucit de filmulet

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 07:10
4737 citiri
Teritoriul PD-L - naucit de filmulet

Cu exceptia activistilor care nu cred ca Traian Basescu poate lovi un copil nici daca sunt martori la incident, activistii democrat-liberali din filiale sunt cu mintea devalizata.

Normal ca n-am vorbit cu toti, dar am vorbit cu suficient de multi, care au facut la randul lor la fel, interurban, si putem sa afirmam ca efectul filmuletului ivit pe piata este naucitor.

Nu pentru ca s-au trezit brusc adversari ai lui Traian Basescu. Ci pentru ca sunt aproape demobilizati, au capatat convingerea ca electoratul a fost zapacit, lupta e pierduta, deci n-ar mai trebui investit nici un leu in campanie.

Oamenii au sunat si la Bucuresti, ca sa afle cam ce atitudine trebuie sa adopte. Li s-a spus ca trebuie sa respinga, in toate emisiunile si declaratiile facute presei, ideea ca Traian Basescu a lovit un copil.

Sa stea lipiti de coordonatorii campaniei in plan local, pentru ca vor primi noi indicatii. Sa actioneze ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic si sa aduca discutia pe realizarile presedintelui si planurile de reforma profunda a statului. Strans uniti.

#filmulet Traian Basescu, #PDL filmulet Traian Basescu, #Basescu lovit copil , #PDL