Apare un nou curent politic. Va fi Traian Basescu premierul Miscarii Populare?

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 15:52
4610 citiri
Apare un nou curent politic. Va fi Traian Basescu premierul Miscarii Populare?

Secretarul general al PMP, Dorel Onaca, a declarat, vineri, ca fostul presedinte Traian Basescu va participa la initierea unui nou curent politic sub numele de Miscarea Populara, care va da premierul Romaniei in 2016.

Declaratiile au fost facute la finalul vizitei pe care Traian Basescu a facut-o, vineri, la sediul PMP, a doua dupa ce i-a fost amenajat biroul.

"A venit sa ne ureze succes in activitate. Dupa cum ati vazut, vine cat mai des. Inseamna ca e multumit", a raspuns Onaca, intrebat fiind de jurnalisti daca fostul presedinte e multumit de activitatea PMP.

In plus, secretarul general al PMP a explicat care este obiectivul partidului.

"Asa cum fundatia a fost initiatorul partidului, PMP va fi initiatorul unui curent politic care se va numi Miscarea Populara, foarte necesar in aceasta perioada, cand toata lumea e, intr-un fel sau altul, la putere, dar nimeni nu face nimic pentru tara", a declarat Dorel Onaca.

Intrebat daca Traian Basescu se va inscrie in partid, fostul consilier al presedintelui a raspuns in gluma: "Domnul presedinte e initiatorul si fondatorul sub acoperire al acestui partid, asa cum se poarta", referire la scandalurile cu ofiteri acoperiti din ultimele luni.

Rugat sa dea mai multe detalii despre viitorul curent politic, Onaca a raspuns: "Impreuna vom crea aceasta misare politica puternica, care anul viitor va oferi cel mai competent prim ministru al Romaniei. Asta va fi Miscarea Populara".

Dorel Onaca a mai afirmat ca PMP are numerosi membri si simpatizanti.

"Azi s-au inscris peste 300 de persoane persoane de la diferite sectoare, 2 si 1, membri ai altor partide", a sustinut el.

Intrebat de un jurnalist daca Traian Basescu este cel mai competent premier pe care il poate da PMP, Dorel Onaca a raspuns zambind din nou: "Miscarea Populara va gasi cea mai buna solutie si sigur vom tine cont de ceea ce ati spus dvs".

Traian Basescu a anuntat dupa terminarea celui de-al doilea mandat de presedinte ca va ramane un partener al PMP, dar nu se va inscrie in partid. De asemenea, el a negat ca isi doreste sa fie premier, desi au existat numeroase speculatii pe aceasta tema.

Elena Udrea, fostul presedinte PMP, se afla in arest preventiv, in dosarul Gala Bute. La ultimul congres al partidului a fost aleasa noua conducere: Eugen Tomac presedinte, Siegfried Muresan prim-vicepresedinte si Dorel Onaca secretar general.

Citeste si:
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a reacționat vineri, 28 ianuarie, la criticile primite de cetățeni din cauza problemelor legate de termoficare. Într-unul dintre mesajele critice, un...
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut vineri, 28 ianuarie, noi declarații aberante împotriva vaccinării anti-Covid. Invitată la un post de televiziune intitulat News România, senatoarea a...