Basescu, mesaj pentru Iohannis: Jucati, domnule presedinte! Cred ca merita

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 16:47
8329 citiri
Basescu, mesaj pentru Iohannis: Jucati, domnule presedinte! Cred ca merita
Foto: Arhiva Facebook/ Traian Basescu

Liderul PMP Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis are toata indreptatirea si chiar obligatia politica sa incerce si o nominalizare de prim-ministru din Opozitie, dupa ce alianta PSD-ALDE s-a dovedit inapta pentru guvernare.

"Jucati domnule presedinte! Cred ca merita", scrie Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP continua: "Viorica Dancila, o alta perla teleormaneana marca Daddy, este propunerea PSD pentru functia de premier. Desigur, pentru aparente, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mana buna a lui Daddy) a avut 'inspiratia propunerii geniale' unanim si degraba aprobata de CEx, spre multumirea si consolarea bietului Daddy care, saracul, a avut mana proasta cu Grindeanu si Tudose.

Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentatilor CEx-isti ca desemnarea de catre presedinte a interimarului Fifor reprezenta garantia ca i-ar incredinta si formarea unui nou guvern, daca i s-ar propune. In realitate, PSD-istii au cautat cu disperare o persoana care sa ramana supusa si docila fata de Daddy".

Cine este Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru premier: Vine din Teleorman si a studiat Forajul Sondelor

"Eu cred ca Iohannis are toata indreptatirea si de ce nu si obligatia politica, sa incerce si o nominalizare de prim ministru din Opozitie, dupa ce alianta PSD - ALDE s-a dovedit inapta pentru guvernare. Deci, jucati va rog domnule presedinte", incheie Basescu.

Citeste si Mana proasta a domnului Dragnea

#Traian Basescu mesaj Iohannis, #Basescu mesaj pentru Iohannis , #PMP