Basescu nu a uitat razboiul cu Raed Arafat: Sa plece sau va face mult rau (Video)

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 08:24
9045 citiri
Basescu nu a uitat razboiul cu Raed Arafat: Sa plece sau va face mult rau (Video)
Foto: Facebook/Raed Arafat

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, ar trebui sa fie schimbat din functie si sa plece din sistemul de urgenta din Romania, pentru ca altfel va continua sa faca mult rau.

"Arafat, daca nu este schimbat sau nu se va retrage, va face mult rau sistemului de urgenta din Romania. El trebuie sa isi schimbe mentalitatea, altfel va face mult rau. Avem sisteme care pot fi cuplate la sistemul national. Am vazut ca acum zice ca acum a primit o lectie. Arafat este un etatist convins si el nu intelege ce inseamna concurenta", a acuzat seful Miscarii Populare, in cadrul unei emisiuni difuzate online, joi seara, pe site-ul Unde.tv.

Fostul sef de stat si-a continuat argumentatia spunand ca, atunci cand e un accident pe DN1, Arafat "insira masinile rosii si face spectacol, dar nu poate gasi un avion in Apuseni, un planor prin munti, iar la Siutghiol nu e in stare ca la 30 de metri de tarm sa salveze niste oameni".

Parerea lui Basescu este ferma: "A fost distrusa si discreditata Salvarea in mod intentionat in dauna Pompierilor - acolo e doar un paramedic in timp ce Salvarea vine cu medic".

Razboi intre Raed Arafat si Catalin Tolontan: Acuzatii de coruptie

Incendiu in Colectiv Scrisoarea unui supravietuitor revoltat catre Raed Arafat

In contextul tragediei de la Colectiv, secretarul de stat Raed Arafat a fost contestat in ultima perioada atat pentru reactia la eveniment a echipelor de interventie, cat si pentru implicarea ISU in scandalul autorizarii la incendiu a clubului.

Incendiu in Colectiv: Ce lectie a invatat Arafat dupa tragedie

Recent, secretarul de stat in MAI Raed Arafat a spus ca una dintre "lectiile" invatate in urma tragediei de la Colectiv este aceea a unei relatii "mult mai bine coordonate" cu organizatiile si voluntarii.

Amintim ca in iarna lui 2012 presedintele de atunci Traian Basescu l-a criticat public pe Raed Arafat pentru modificarile aduse in Legea Sanatatii, ceea ce l-a costat ample proteste in strada, car au dus la demisia Guvernului Boc.

Cine are dreptate in razboiul Basescu-Arafat pe Legea Sanatatii?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu atac Arafat , #PMP