Basescu sustine ca noua moschee din Bucuresti nu trebuie sa primeasca autorizatia de construire

Sambata, 26 Martie 2016, ora 19:40
3849 citiri
Basescu sustine ca noua moschee din Bucuresti nu trebuie sa primeasca autorizatia de construire
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PMP, Traian Basescu, considera ca nu este nevoie de un referendum pentru a interzice construirea unei moschei in Capitala.

"Este necesara o decizie de neacordare a unei autorizatii de construire. Nu trebuie niciun referendum", a declarat, sambata, pentru AGERPRES, Traian Basescu.

Fostul sef al statului s-a aflat sambata la Iasi pentru a lua parte la lansarea candidatilor PMP la alegerile locale. Au fost prezentati 98 de candidati.

Cu acest prilej, candidatul formatiunii politice la functia de primar al Iasiului, deputatul Petru Movila, care este si liderul filialei, a afirmat ca isi doreste ca PMP sa obtina la alegerile din iunie 15 la suta din sufragii pentru consiliul local.

PNL: Basescu a uitat ca el i-a promis lui Erdogan moscheea de la Bucuresti si l-a pus pe Oprescu sa caute teren

In discursul sau, in prezenta a catorva sute de membri de partid si simpatizanti, Traian Basescu a vorbit despre competitia electorala din vara, afirmand in acest sens ca "nu este vorba doar de curaj, ci si de responsabilitate".

El a facut apel la membrii de partid sa aiba o campanie "cinstita", "corecta" si sa-i ajute pe romani "sa-si inteleaga drepturile din Constitutie".

Totodata a reiterat ca PMP este singurul partid politic care are drept obiectiv principal unirea Moldovei cu Romania.

#Basescu moschee referendum, #Basescu moschee Bucuresti, #moschee Bucuresti , #PMP