Dupa ce s-a suparat, Basescu a primit invitatie la TVR. Iata-i reactia

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 17:05
11216 citiri
Dupa ce s-a suparat, Basescu a primit invitatie la TVR. Iata-i reactia

Fostul presedintele Traian Basescu a fost din nou invitat la emisiunea programata pentru marti seara la TVR, dupa ce initial interviul a fost anulat, pe motiv ca la acea ora televiziunea publica va transmite protestele din Piata Universitatii, ceea ce l-a deranjat pe actualul lider al partidului Miscarea Populara.

Acesta a refuzat invitatia, dupa ce anterior l-a acuzat pe directorul interimar al TVR ca i-a blocat participarea la emisiunea programata pentru marti seara, catalogand motivul drept "ridicol".

Dupa acuzatiile fostului lider de la Cotroceni, TVR a reinnoit invitatia pentru interviu, insa Basescu a refuzat, adaugand totusi ca nu s-a suparat.

"Multumesc TVR ca a revenit asupra deciziei si mi-a reinnoit invitatia de a participa la emisiunea lui Claudiu Lucaci in aceasta seara. Recunosc, am ras. Pe mine nu m-a deranjat anularea emisiunii, ci ridicolul motivatiei pentru care emisiunea a fost anulata. Din acest motiv am si facut publica intamplarea. Nu m-am suparat pentru ca eu am trecut inclusiv cand eram presedinte prin perioade de interdictii de a aparea la TVR. Ne vedem alta data, desi nu tin neaparat", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Anterior, imediat dupa ce a aflat ca interviul a fost anulat, fostul presedinte a scris pe reteaua sociala cat de ridicola i se pare situatia.

Basescu, nemultumit ca i-a fost anulat interviul la TVR: Alta sluga, alta definitivare pe post

"Inca de saptamana trecuta, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10.11. ac o emisiune cu Claudiu Lucaci. Astazi, am fost anuntat ca, din dispozitia Directorului General Interimar al TVR, doamna Irina Radu, emisiunea se anuleaza pentru ca la acea ora TVR trebuie sa faca transmisiune in direct din Piata Universitatii.

Ridicolul motivatiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic din Piata Universitatii si de la Victoria cand in strada au fost 30 - 40 de mii de bucuresteni, dar transmite in aceasta seara dintr-o piata goala.

Dupa Sassu si Tanase, alta sluga, alta definitivare pe post", a postat pe Facebook Traian Basescu.

Stelian Tanase, fostul presedinte director general al TVR, a fost demis de Parlament in data de 23 septembrie, in aceeasi zi fiind audiata si numita interimar Irina Radu, unul dintre realizatorii cu vechime din televiziunea publica, care va conduce timp de cateva luni institutia, pana cand Parlamentul va lua o decizie definitiva.

Cine este si ce planuri are noua sefa a TVR

TVR a fost aspru criticata in mass-media pentru faptul ca nu a transmis informatii despre incendiul din clubul Colectiv in regim de breaking news, in acea noapte, asa cum au facut alte televiziuni private.

In context, Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului (CNA), a adresat o scrisoare deschisa comisiilor de specialitate din Parlament in care le-a solicitat convocarea de urgenta a conducerii TVR pentru a da explicatii.

Ca urmare a scandalului public declansat, lunea trecuta, Raluca Stroe Brumaru, seful interimar al stirilor TVR, si-a anuntat demisia. Ulterior, TVR a transmis in fiecare seara emisiuni despre protestele din Piata Universitatii si din tara.

Incendiu in Colectiv Scandal in TVR. Seful stirilor a demisionat

D.T.

Citeste si:
Dacian Cioloș spune că există ”premise serioase” pentru ca România să intre în Schengen anul acesta: ”În caz contrar, pierdem trenul pentru următorii doi-trei ani”
Dacian Cioloș spune că există ”premise serioase” pentru ca România să intre în Schengen anul acesta: ”În caz contrar, pierdem trenul pentru următorii doi-trei ani”
Președintele USR, Dacian Cioloș, a declarat marți, 25 ianuarie, că ar exista premise serioase pentru ca România să intre în Schengen alături de Croaţia, care este deja confirmată....
Replica ironică a lui Virgil Popescu după ce Dacian Cioloș i-a cerut demisia: ”Ar trebui să i-o ceară şi domnului Macron”
Replica ironică a lui Virgil Popescu după ce Dacian Cioloș i-a cerut demisia: ”Ar trebui să i-o ceară şi domnului Macron”
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reacționat marți, 25 ianuarie, după ce liderul USR, Dacian Cioloș, i-a cerut demisia din cauza modului în care a gestionat criza energiei. ”Dacian...