Actorul Malaimare a parasit UNPR din cauza fuziunii cu PMP: Am fost un dobitoc

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 09:17
6277 citiri
Actorul Malaimare a parasit UNPR din cauza fuziunii cu PMP: Am fost un dobitoc
Foto: Facebook / Mihai Malaimare

Actorul Mihai Malaimare si-a anuntat pe Facebook demisia din UNPR din cauza fuziunii prin absorbtie cu PMP, partidul lui Traian Basescu. Malaimare s-a aratat nemultumit ca UNPR nu il regreta public si a spus ca "a fost un dobitoc" cand a intrat in UNPR.

"In urma cu ceva timp, din motive pe care nu are rost sa le mai explic am intrat in UNPR. Aveam eu niste explicatii, nu mai are rost sa mi le amintesc. Cand am intrat nici nu ajunsesem bine acasa ca au si chemat jurnalistii si au dat un comunicat strasnic, iata ce achizitie au facut, bla,bla,bla... Aud ca au batut mana cu alde Basescu si nu oricum, ci prin absorbtie, adica au recunoscut ca de fapt sunt un partid oarecare. Le-am trimis demisia mea prin posta electronica, dar niciun comunicat nu am auzit sa fi dat, adica iata cine ne-a parasit, asta este, mergem inainte", a scris actorul pe Facebook.

In final, Malaimare da de inteles ca regreta intrarea in UNPR si il parafrazeaza pe fostul ministru de Interne comunist Tudor Postelnicu, care si-a justificat dupa Revolutie actiunile afirmand ca "a fost un dobitoc".

"Adevarul este ca in politica romaneasca asa merg treburile, chiar nu are rost sa mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: 'ba, ce bip te-ai bagat in partidul asta?' lucru absolut corect si pentru care declar in gura mare, precum celebrul clasic de acum: am fost un dobitoc!", mai spune el.

In perioada 2000-2008, Mihai Malaimare a avut doua mandate de deputat, mai intai PSD, iar din 2005 UNPR.

El a fost declarat incompatibil de ANI dupa ce a ocupat simultan si functia de director al teatrului Masca si pe cea de membru al Consiliului National al Audiovizualului, iar in 2015 a pierdut definitiv procesul. "Eu vreau sa emigrez in Rusia", a comentat atunci Malaimare.

In octombrie 2015 el a reintrat in UNPR, dupa ce se retrasese din politica.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca un Congres de fuziune dintre PMP si UNPR va avea loc miercurea viitoare, iar progresistii urmeaza sa primeasca functii de conducere la nivel central, iar actualul presedinte al UNPR, Valeriu Steriu, va fi presedinte executiv alaturi de Eugen Tomac, precizand ca Gabriel Oprea nu va avea nicio functie si "va ramane cu onoarea".

Noul partid se va numi Partidul Miscarea Populara, va pastra sigla si imnul PMP si va fi condus de Traian Basescu, ce va fi asistat in conducerea partidului de doi presedinti executivi, Valeriu Steriu si Eugen Tomac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Malaimare demisionat UNPR, #Malaimare fuziune UNPR Basescu , #PMP