Aberatia zilei: Politician, caut iubita. De preferinta din justitie (Video)

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 12:13
8296 citiri
Aberatia zilei: Politician, caut iubita. De preferinta din justitie (Video)
Foto: captura YouTube/Valahia TV

Marius Cracea, presedintele organizatiei municipale a Miscarii Populare, filiala Giurgiu, face istorie in politica romaneasca, in care s-a intamplat, dupa 1989, cam tot ce se putea intampla.

Iata, insa, ca mai e loc gol pentru nastrusnicii, iar inventivitatea politicienilor romani il poate umple.

Seful filialei Miscarii Populare Giurgiu a sustinut, marti, o conferinta de presa in care si-a anuntat doua intentii, una mai importanta decat cealalta: sa ajunga primar si sa isi gaseasca o iubita.

Declaratiile i-au luat prin surprindere pe jurnalistii prezenti la conferinta de presa, care l-au si intrebat la final pe Mariu Cracea daca "face misto" de ei sau nu.

Din fericire, conferinta de presa a fost inregistrata video de Valahia TV, altminteri am fi crezut ca tanarului politician din partidul condus de Traian Basescu i s-a facut o farsa.

Redam transcrierea si imaginile in care tanarul politician face anuntul matrimonial, pentru ca giurgiuvenii care se pregatesc de alegeri si au de gand sa puna stampila pe numele lui sa stie cu cine au de-a face.

"Anuntul meu pe scurt ar putea fi sintetizat astfel: Politician giurgiuvean, caut iubita'. Alegerile locale se apropie si, chiar daca nu sunt prima optiune a partidului, trebuie sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt facuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre barbatul ei. Sper, cu ajutorul presei, sa devin candidatul ideal pentru Primaria Giurgiu.

As spune ca iubita, viitoarea iubita, ar fi ideal sa lucreze in sistemul de justitie, la judecatorie, tribunal, parchet, dar aceasta conditie ar fi prea restrictiva. Asa ca criteriile de baza sunt, as putea spune, doua criterii: sa fie atragatoare si inteligenta", a detaliat Marius Cracea cu gura uscata de emotie.

In plus, el si-a avertizat subtil contracandidatii: "Confruntarea politica ar putea sa se complice, daca luam in considerare faptul ca ceilalti contracandidati sunt tati de fete. Cele interesate ma pot contacta pe contul personal de Facebook sau isi pot lasa datele de contact la partid".

Primele intrebari din partea jurnalistilor au fost in ton cu declaratiile facute: "Vrei sa te insori?" si "Nu ti-ai batut joc de noi?".

La fel a fost si raspunsul dat de politician: "Am primit zilele trecute horoscopul pe 2016 si spune ca voi avea succes in cariera si ma voi casatori".

Politicianul care isi cauta iubita, exclus din partid, dar asaltat de pretendente

Nu-l cunoastem pe Marius Cracea, asa ca nu stim daca totul a fost o gluma proasta sau chiar a vorbit serios. Aproape ca nici nu mai conteaza, pentru ca in ambele cazuri e la fel de grav.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Eveniment Quarterly Report

Bugetarii de lux care își păstrează sporurile de nababi. Pe lângă salarii, o parte primesc și pensii speciale
Bugetarii de lux care își păstrează sporurile de nababi. Pe lângă salarii, o parte primesc și pensii speciale
În ciuda promisiunilor coaliției de guvernare de a reduce cheltuielile bugetare, numeroase categorii de angajați la stat își păstrează sporurile nesimțite, în timp ce alții au excepție...
Președintele AUR, despre acuzațiile de viol de la Școala de Vară a partidului: „Sunt nişte domni dintr-un sat, nu erau membri, nu au plătit cotizaţia”
Președintele AUR, despre acuzațiile de viol de la Școala de Vară a partidului: „Sunt nişte domni dintr-un sat, nu erau membri, nu au plătit cotizaţia”
Preşedintele AUR George Simion a comentat duminică, 1 octombrie, acuzaţiile de viol de la Şcoala de Vară AUR şi a precizat că dacă au greşit cei doi bărbaţi suspectaţi să fie...
#politician giurgiu cauta iubita, #Marius Cracea cauta iubita, #Cracea Miscarea Populara Giurgiu primarie , #presedinte Miscarea Populara