Basescu a zis nu! Si totusi l-au exclus pe Cracea (Video)

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 17:15
4890 citiri
Basescu a zis nu! Si totusi l-au exclus pe Cracea (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Marius Cracea

Colegiul National al MP a votat, sambata, excluderea presedintelui organizatiei municipiului Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, care a anuntat recent ca isi cauta iubita, a declarat presedintele organizatiei judetene Ionel Dinu, nemultumit de decizia colegilor de partid.

"Domnul Cracea a fost exclus, dar vreau sa va mentionez ca inca mai are o sansa, sa faca o contestatie la Comisia de Etica si Litigi, conform statutului MP, de acum depine numai de dansul", a spus Dinu.

Ionel Dinu a afirmat ca argumentele aduse de presedintii filialelor Constanta si Galati pentru excluderea lui Bogdan Cracea sunt "puerile". "I s-a imputat faptul ca presedintele MP Galati nu a mai putut sa iasa in oras, pentru ca a fost asaltat de atata lume incat nu mai putea sa dea un raspuns", a relatat Ionel Dinu.

Acesta a comentat acuzatiile care i-au fost aduce lui Cracea spunand ca "probabil ca si dansul (presedinte MP Galati - n.red.) sufera de ceva si vrea ce a vrut si domnul Cracea".

Presedintele organizatiei judetene MP Giurgiu a afirmat ca, in urma valului spontan de simpatie creat pentru Marius Bogdan Cracea, acesta are mari sanse sa castige Primaria Giurgiu, daca va castiga independent sau din partea unui alt partid politic.

"Va bate candidatul MP la Giurgiu daca va candida independent, chiar si pe mine in momentul de fata care am fost vicepresedintele CJ", a mai precizat Ionel Dinu.

Politicianul iubaret Cracea are doctorat, 3 masterate si sanse sa candideze la primarie

Dinu a fost validat de Colegiul National pentru a candida la Primaria Giurgiu, precizand ca, in ciuda faptului ca se bucura de "de o notorietate de circa 70% in judetul Giurgiu, dar lucrurile s-au schimbat in asa masura incat domnul Cracea ar putea sa castige primaria la Giurgiu".

"Eu am fost validat pentru a candida la Primaria Giurgiu. Este foarte greu ca, dupa ce am fost colegi, sa devenim adversari. Supararea mea este ca alte organizatii au luat decizia in privinta unui membru al altei organizatii si ii sfatuiesc pe colegii mei din tara sa isi vada de organizatiile dansilor si sa ii intereseze mai putin de alte organizatii", le-a transmis Ionel Dinu colegilor de partid.

In cadrul Colegiului National MP, Traian Basescu a votat impotriva excluderii presedintelui MP Giurgiu, Bogdan Cracea. Anterior, presedintele MP afirmase ca politicianul giurgiuvean care a spus ca isi cauta sotie a dat "niste mesaje extraordinare, dar ar fi bine sa se opreasca" si ca "finalul ar fi sa ne arate aleasa", adaugand ca nu este adeptul excluderii.

Reactia lui Basescu in cazul Cracea: Sper ca printre voi mai sunt si casatoriti!

"Domnul Cracea de la Giurgiu a dat niste mesaje extraordinare, dar ar fi bine sa se opreasca. Nu as vrea sa luati lucrurile in tragic, legat de domnul Cracea. Daca a fost o strategie a dansului sa faca binecunoscuta organizatia MP de Giurgiu, a reusit cu prisosinta, dar finalul ar fi sa ne arate aleasa. Inteleg ca este plin de solicitari", a declarat presedintele MP Traian Basescu, in deschiderea Colegiului National.

Traian Basescu a subliniat ca nu este adeptul excluderii din partid, mai ales ca presedintele organizatiei municipale MP Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, "pare un om bine pregatit".

Aberatia zilei: Politician, caut iubita. De preferinta din justitie (Video)

Cracea a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca isi cauta iubita, in conditiile in care alegerile locale se apropie si trebuie sa fie pregatit "din toate punctele de vedere".

"Anuntul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubita. Alegerile locale se apropie si trebuie, chiar daca nu sunt prima optiune a partidului, sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt facuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre barbatul ei. Sper cu ajutorul presei sa devin candidatul ideal pentru Primaria Giurgiu.

As spune ca viitoarea iubita ar fi ideal sa lucreze in sistemul de justitie, la judecatorie, tribunal, parchet, dar aceasta conditie ar fi prea restrictiva. Asa incat criteriile de baza sunt sa fie atragatoare si inteligenta", a afirmat Cracea.

El le-a transmis femeilor interesate ca il pot contacta pe Facebook sau isi pot lasa datele de contact la sediul partidului.

Politicianul care isi cauta iubita, asaltat de pretendente

"Confruntarea politica ar putea sa se complice daca avem in vedere faptul ca ceilalti contracandidati sunt tati de fete. Cele interesate ma pot contacta pe contul personal de Facebook sau isi pot lasa datele de contact la partid", a adaugat Cracea.

Eveniment Quarterly Report

Ciolacu, despre explozie de pe şantierul Autostrăzii Moldova: ”Este un accident de muncă. Sunt ferm convins că veţi afla tot adevărul”
Ciolacu, despre explozie de pe şantierul Autostrăzii Moldova: ”Este un accident de muncă. Sunt ferm convins că veţi afla tot adevărul”
Premierul Marcel Ciolacu a explicat, chestionat despre explozia care a avut loc pe şantierul Autostrăzii Moldova urmată de incendiu şi soldată cu patru morţi şi cinci răniţi, că este un...
Ministrul Mediului, deranjat de crâșmele și activitățile gălăgioase din păduri: ”În cel mai bun caz, trebuie să se audă ciripitul păsărilor”
Ministrul Mediului, deranjat de crâșmele și activitățile gălăgioase din păduri: ”În cel mai bun caz, trebuie să se audă ciripitul păsărilor”
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat vineri, 22 septembrie, după ce a vizitat Pădurea Trivale din Piteşti, unde este amplasat şi un cort de petreceri, că a rămas uimit de ce a văzut...
#Cracea exclus Miscarea Populara, #Basescu Cracea exclus PMP , #presedinte Miscarea Populara