Basescu anunta candidatii MP la primariile din tara: Surpriza mare in Capitala

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 10:59
8073 citiri
Basescu anunta candidatii MP la primariile din tara: Surpriza mare in Capitala

Colegiul National al Miscarii Populare, partid condus de fostul presedinte Traian Basescu, se reuneste sambata, la ora 12, pentru a decide numele candidatilor care se vor inscrie in batalia electorala pentru primariile de sectoare din Bucuresti si pentru municipiile resedinta de judet.

Pana acum au fost validate candidaturile interne pentru fiecare sector, pe lista aparand si nume de jurnalisti, dar si de fosti ministri, informeaza surse citate de Mediafax.

Astfel, pentru desemnarea ca si candidat al MP la primaria Sectorului 1 si-au exprimat dorinta deputatul Eugen Tomac, presedinte executiv al MP, si fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu.

La Sectorul 2, lupta pentru desemnarea ca si candidat se da intre consilierul general al municipiului Bucuresti Lucian Iliescu si Catalin Militaru, fost prim-vicepresedinte PDL sector 2.

La Sectorul 3 isi disputa candidatura presedintele MP Bucuresti, Cristian Petrescu, fost ministru al Dezvoltarii, si Radu Cristescu, fost presedinte al Agentiei Domeniilor Statului Radu Cristescu.

Viralul "Cristi! Ba Cristi!", preluat de un politician: Cine vrea sa fie "chemat" de bucuresteni (Video)

La Sectorul 4 intra in competitia interna a partidului Dan Stefanel Marin, pana de curand membru al UNPR si fost primar interimar al Capitalei, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu, si Virginia Mihailovici, consilier general.

O surpriza apare la Sectorul 5, unde sursele citate au declarat ca Robert Turcescu isi disputa candidatura cu Daniel Nitu, consilier local, cu toate ca jurnalistul inca nu s-a inscris in partid.

Conform acelorasi surse, este posibil si ca Turcescu sa isi doreasca o candidatura la primaria Sectorului 2.

La Sectorul 6, lupta se va da intre Carmen Dinca, fost jurnalist, si Stefan Enache, liderul MP de sector.

Nu se stie ce candidat va sustine Miscarea Populara la Primaria Capitalei, Traian Basescu refuzand sa dezvaluie daca va incerca sa revina in fotoliul de edil din care a plecat la Cotroceni.

Candideaza Basescu la Primaria Capitalei? Tomac: Nu exista un om mai bine pregatit

Fotografia zilei: Basescu merge la Oradea pe mana unui condamnat penal

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...