Basescu: Dragnea, tu pricepi? Marea problema nu e Sevil Shhaideh, ci sotul ei

Luni, 26 Decembrie 2016, ora 14:51
34942 citiri
Basescu: Dragnea, tu pricepi? Marea problema nu e Sevil Shhaideh, ci sotul ei
Foto: Facebook / Traian Basescu

Traian Basescu ii transmite public liderului PSD, Liviu Dragnea, ca nu Sevil Shhaideh este "marea problema" in ceea ce priveste desemnarea ca premier, ci sotul acesteia, si sustine totodata ca "respingerea propunerii este obligatorie" pentru presedintele Iohannis.

"Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale.

In locul presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune, garantandu-ti ca recunosc dreptul aliantei PSD-ALDE-UDMR de a propune candidatul la functia de prim-ministru.

Iar, daca Dragnea nu pricepe, responsabilitatea politica a presedintelui (si nu a SRI) este maxima, iar respingerea propunerii este obligatorie. Tu pricepi, Dragnea?", a postat, luni, pe Facebook Traian Basescu.

In plus, fostul presedinte al Romaniei, in prezent senator PMP, sustine ca liderul PSD trebuie sa colaboreze cu Klaus Iohannis.

"Daca Dragnea este sincer cand sustine ca vrea rapid instalarea guvernului, trebuie sa colaboreze cu Presedintele. Altfel, totul este o demagogie care vizeaza amanarea masurilor propuse de PSD", mai scrie Traian Basescu.

Fostul presedinte este unul dintre cei mai inversunati contestatari ai desemnarii lui Sevil Shhaideh ca premier, el atentionand din primul moment ca sotul acesteia a lucrat timp de 20 de ani in guvernul sirian.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va anunta numele premierului dupa Craciun. In replica, Liviu Dragnea l-a invinovatit ca s-a lasat influentat de Traian Basescu si nu a acceptat-o pe Sevil Shhaideh ca premier.

#Basescu Dragnea premier Sevil Shhaideh , #presedinte Miscarea Populara