Cu ce candidati la primarii intra partidul lui Basescu in alegeri

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 18:24
1830 citiri
Cu ce candidati la primarii intra partidul lui Basescu in alegeri

Colegiul National al Miscarii Populare, formatiune condusa de fostul presedinte Traian Basescu, a stabilit, sambata, candidatii care se vor inscrie in lupta electorala pentru castigarea primariilor din orasele importante, printre care si resedintele de judet.

De pe lista publicata de Stiri pe surse lipseste insa candidatul MP la Primaria Capitalei.

Intrebat in repetate randuri daca intentioneaza sa revina la Primaria Generala, Traian Basescu a dat raspunsuri evazive, spunand ca nici nu confirma, dar nici nu neaga.

Basescu, despre o "revolta a islamistilor pe teritoriul UE" si candidatura la Primaria Capitalei (Video)

Gabriela Firea, la Primaria Capitalei? Sondajul care o da favorita il ia in calcul si pe Basescu (Video)

Surse din interiorul partidului au declarat ca un potential candidat la Primaria Generala ar fi si fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu.

Pe lista celor care vor intra in lupta electorala din partea MP pentru a ajunge edili de mare orase se afla Claudiu Palaz la Constanta, Adrian Gurzau la Cluj, Petru Movila la Iasi si George Mioc la Timisoara.

De asemenea, presedintele executiv, Eugen Tomac, a declarat ca despre candidatii la Primaria Capitalei se va discuta in perioada urmatoare si a precizat ca el insusi va candida la Primaria Sectorului 1.

"Eu voi candida, asa cum mi-au propus colegii si am acceptat, pentru ca cred ca pot face ceva pentru Bucuresti si sunt onorat de acest lucru sa fiu candidatul Miscarii Populare la sectorul 1", a declarat presedintele executiv al MP, citat de Agerpres.

Totodata, Cristian Petrescu, presedintele Organizatiei Bucuresti a Miscarii Populare, a fost desemnat candidat la Primaria Sectorului 3.

Marius Cracea, care isi dorea sa fie desemnat de partid drept candidat la Primaria Giurgiu, a fost exclus din partid, din cauza scandalului provocat saptamana aceasta, in ciuda faptului ca Traian Basescu i-a luat apararea.

Cu cine merge Basescu in alegeri si reactie la Cracea: Sper ca printre voi mai sunt si casatoriti!

Basescu a zis nu! Si totusi l-au exclus pe Cracea

Citeste si:
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunțat marți, 25 ianuarie, că are ca obiectiv alocarea unui miliard de euro până în anul 2024 pentru programul prin care populaţia poate cumpăra, cu...
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat marți, 25 ianuarie, că PSD va cere în coaliție renegocierea cu Comisia Europeană a plafonului de cheltuieli pentru pensii din PNRR. În prezent,...