Ziare.com

Basescu, la CCR - Daca nu taiau salariile, trebuiau concediati 250.000 de bugetari

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 18:35

   

Basescu, la CCR - Daca nu taiau salariile, trebuiau concediati 250.000 de bugetari
Traian Basescu a sustinut luni in fata Curtii Constitutionale ca suspendarea sefului statului s-a facut prin ignorarea cu buna-stiinta a prevederilor Constitutiei - se arata in motivarea deciziei in acest caz a CCR.

Traian Basescu a fost la CCR (Video)

Traian Basescu s-a prezentat la 9 iulie la CCR, dupa ce Parlamentul votase suspendarea sa, la 6 iulie.

Seful statului a sesizat Curtea Constitutionala, solicitand ca aceasta sa constate "existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre
Parlamentul Romaniei, pe de o parte, si presedintele Romaniei, pe de alta parte, conflict ivit ca urmare a actiunii Parlamentului de a dispune suspendarea Presedintelui Romaniei, cu incalcarea prevederilor art.95 alin.(1) din Constitutie."

Motivele USL pentru suspendarea lui Traian Basescu (Video)

Basescu a fost invinuit de USL, in cererea de suspendare depusa la Parlament, ca ar fi "instigat la nerespectarea deciziilor Curtii Constitutionale"; ca a facut presiuni directe asupra judecatorilor CCR, dar si ca a initiat un proiect neconstitutional de revizuire a Constitutiei.

In solicitarea privind suspendarea din functie a presedintelui Romaniei, se arata ca "incepand cu 6 decembrie 2009, democratia si statul de drept au cunoscut un puternic proces de erodare, de substituire a institutiilor statului de drept prevazute de Constitutia Romaniei, ajungandu-se ca vointa si actiunea politica sa fie concentrate in mod discretionar si neconstitutional in mana unui singur om - Presedintele tarii", se mai arata in documentul in care se cere suspendarea presedintelui.

Ce contine avizul CCR pe cererea de suspendare a presedintelui Basescu

Raspunzand acestor acuzatii, Basescu a afirmat, in sesizarea depusa la CCR, ca "in data de 6 iulie 2012, Parlamentul a dispus suspendarea din functie a presedintelui Romaniei, ignorand cu bunastiinta una din conditiile esentiale prevazute de art.95 alin.(1), respectiv savarsirea unor fapte grave prin care presedintele Romaniei sa incalce prevederile Constitutiei".

Traian Basescu ataca la CCR suspendarea sa

Basescu considera ca "Parlamentul nu avea competenta de a se pronunta asupra propunerii de suspendare in lipsa unor fapte grave ale presedintelui Romaniei de incalcare a prevederilor constitutionale," calificarea faptelor drept fapte grave fiind atributul Curtii Constitutionale.

Traian Basescu, asistat de consilierul prezidential pe probleme juridice, Stefan Deaconu, a luat cuvantul la CCR, explicand ca prezenta sa in fata Curtii Constitutionale "este necesara, nu pentru a influenta judecatorii constitutionali, ci pentru a da explicatii pe care nu le-a dat cu ocazia emiterii avizului consultativ".

Basescu: Suntem in fata unei lovituri de stat

Basescu a sustinut "ca suntem in fata unei lovituri de stat acoperite sub o aparenta democratie, din cauza inlocuirii presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului si a suspendarii presedintelui Romaniei, din cauza eliminarii posibilitatii legale de a se contesta aceste masuri prin revocarea Avocatului Poporului, precum si din cauza preluarii Monitorului Oficial de catre Guvern. De aceea, considera ca nu suntem un stat de drept, ceea ce a fost remarcat si in cancelariile Europei".

Basescu a amintit ca, "in anul 2007, procedura de suspendare din functie a presedintelui Romaniei a durat 65 zile, incluzand prezentarea propunerii de suspendare, constituirea unei comisii de ancheta, sesizarea Curtii Constitutionale si votul parlamentarilor.

In legatura cu acest aspect, arata ca, dupa sesizare, Comisia de la Venetia trebuie sa intocmeasca un raport privind modul in care a fost suspendat presedintele Romaniei.

In continuare, mentioneaza ca, pentru a fi suspendat, presedintele Romaniei trebuie sa existe abateri grave, or, declaratiile sale nu pot fi considerate ca fiind fapte grave, deoarece cel mai legitim dintre politicieni trebuie sa aiba curajul sa vorbeasca cetatenilor despre problemele economice si sociale cu care acestia urmeaza sa se confrunte".

Basescu a mai apreciat ca, prin avizul sau consultativ, Curtea nu a constatat fapte grave de incalcare a Constitutiei, dar "e discutabila afirmatia acesteia potrivit careia Presedintele Romaniei ar fi influentat deciziile Guvernului, diminuand rolul acestuia si al primului-ministru".

Presedintele suspendat a precizat ca declaratiile sale din data de 6 mai 2010 au fost precedate de o suita de intalniri cu primul-ministru, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, cu ministri, cu reprezentantul Romaniei la Fondul Monetar International, avute in zilele de 3, 4 si 5 mai 2010.

Basescu sustine ca nu a avut de ales la taierile de salarii si pensii din 2010

Totodata, a aratat ca la data de 6 mai 2010 a convocat liderii partidelor politice care au fost informati cu privire la concluziile discutiilor cu Guvernul si cu Fondul Monetar International si asupra masurilor ce urmau a fi luate, ulterior avand loc o intalnire si cu delegatia Fondului Monetar International si cu reprezentantii Bancii Mondiale.

In fine, Basescu a mentionat ca alternativa luarii masurilor de diminuare a salariilor si pensiilor a constituit-o reducerea cu un numar de 250.000 de angajati ai sistemului bugetar in termen de 30 zile, insa aceasta varianta era imposibila, la fel ca si cresterea fiscalitatii intreprinderilor.

Solutia la care s-a ajuns a fost aceea a reducerii graduale a bugetului, iar nu a reducerii numarului de salariati.

"In concluzie, sustine ca nu a existat o substituire in atributiile primului-ministru prin declaratiile facute la 6 mai 2010, ci, dimpotriva, era normal ca acest anunt sa fie facut de presedintele tarii, mai ales ca era vitala incasarea transei de la Fondul Monetar International".

In incheiere, Basescu a remarcat ca mandatul de 5 ani al presedintelui Romaniei nu trebuie contestat, fiind un mandat constitutional.

A.I.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3713 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
33 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

TRAIAN BASESCU

Este Presedintele ales in mod democratic de catre romani. Este Presedintele tuturor romanilor adevarati. Nastase, Ponta si toata gasca USL sunt doar niste uzurpatori ce nu au nimic in comun nici cu binele Romaniei si nici cu dorintele romanilor!

 

Daca Basescu nu este arestat totul e gargara!

Raspandirea de informatii false nu trebuie sa va spun eu că e penala. Iar una, in plus, antinationala, unde s-ar incadra?

 

:)))))

Idei putine, dar fixe. Generate mai mult de o dorinta patologica decat sustinute de realitatea inconjuratoare.

Ti-ai descris perfect

postarile.

DA ! Traian Basescu pentru suspendare :)))

Traian Basescu trebui sa dea socoteala in fata romanilor. Lupta cu monstrul Basescu nu s-a incheiat. Va promit ceva :))) Dupa ce se va termina si totul va fi normal in Romania, va las.

Nici Bruxellesul, nici Washingtonul, nici Moscova, nici Beijingul nu fac ordine in Romania. Ordinea ne-o facem noi, singuri, aici. Cat despre Basescu: in acest moment, totul e pierdut!. nu, inca nu e totul. mai e ceva de pierdut: averea. si inca ceva: libertatea.

Degeaba beneficiaza de sustinerea si mani-***-rea :))) popularilor europeni. daca PDL pierde la scor alegerile din noiembrie, popularii europeni pierd majoritatea. si e de rau pentru ei. asa se explica gestul regretabil si scandalos al doamnei Merkel, care a acuzat USL, in calitate de cancelar al Germaniei, cand ea de fapt vorbea ca reprezentant al popularilor.

Patologica - patologica, nu-i asa ?!?...

Ne dam cu totzii seama cit de ... patologica chair dupa avatarul ta!

Este ?!?...

Enjoy!

@pappy

Impinge-ti comentariile in fata, nu-i asa ca te simti bine cand esti primul pe lista?
Grandomania asta a micilor comunisti e mostenita si ea de undeva, e clar ca le place sa fie mereu in primele randuri, sa vada lumea cat sunt de tari! Ca la manifestatie pe vremuri!

Mai UINDOAUSE ICS PE

Ia iesi tu din screen saver mode... Desigur, tie ti-ar place sa imi fie rusine de faptul ca stiu sa selectez, sa analizez si sa foloosec informatia intr-un fel care tie ioti este strain daca nu cumva esti un individ pregatit in ale dezinformarii...

vezi-ti linistit de ale tale. Multi si-au rupt coltii cu mine. Stai linistit. Taci. Asculta. Poate asa vei invata ceva. Inclusiv ce inseamna decenta.

PS: Bascalia este atitudinea mitocanului in fata valorii. A spus-o Dan Puric nu eu...

Romani,nu va vindeti haitei naziste usl!

Nu uitati sa sa votat pentru parlament unicameral iar USL-ul nu respecta aceasta dorinta a votantilor.Inainte de a se taia din pensii si salarii,Basescu a incercat o reducere a cheltuielilor bugetare prin reforma teritoriala si trecerea la parlament unicameral.Daca usl-ul ar fi fost de acord cu aceste propuneri facute de Basescu,azi nu se ajungea la taiarea/reducerea din salarii si pensii.
Parlament uni cameral si reampartirea teritoriala a Romaniei ar cade ca o mana cereasca.Daca Romania ar avea cu 100 de parlamentari mai putin,ar fi o reducere de la cheltuielile bugetare de cca 6 milioane de euro pe an.Daca mai adaugam la asta si cheltuielile cu bugetarii parlamentari,casa,masini,soferi,calculatoare/computere si alte maruntisuri se mai poate adauga aici inca 40 de milioane pe an.Daca mai adaugam la cheltuieli si cat fura ei,o sa vedem ca Romania face o reducere a cheltuielilor cu peste 180 milioane de euro pe an.In acesti 21 de ani,acesti paraziti au adus o paguba statului de peste 4 miliarde de euro si va mai intrebati de ce Basescu a fost nevoit sa taie din pensii si salarii.
Nu se pomeneste nimic aici de reampartirea teritoriala a romaniei unde si asta daca se face, Romania are o reducere a cheltuielilor bugetare cu cel putin 1,4 miliarde de euro anual.Daca aceasta reampartire sar fi facut inca din anii 1990,azi Romania avea o economie la buget de peste 25 de miliarde de euro.Daca ne mai gandim si la faptul ca odata redusa birocratia bugetara procesul de rulare a banului ar creste si s-ar incuraja investitia privata.Din pacate,mafia bugetara i sa opus lui Basescu dar nici natiunea nu la sptijinit in ideile sale.
Intelectuali ai romaniei, infiintati noi ONG-uri cu scopul de a le verifica pe cele existente,in activitatea lor si de modul cum folosesc banii obtinuti.Demolarea ONG-urilor existente ar putea usura procesul de modernizare a sistemului politic si birocratic in Romania.
Ziceti NU gratierii detinutului N0049 !
Cereti lui ponta sa faca declaratii in cazul Panait

Dpdv al meu, windowsXP este pt. nivelul...

...comentariilor de pe ziare.com!
Si pt. cei f. multzi - exceptzie tu si-nca citziva "mujahedini" - care citim ziare.com, este chiar ... o valoare - Ooops! - comentatzionala!!!(sorry, nu-l gaseshti in DEX!)

Conform asertziunii lui Dan Puric, las forumishtii sa concluzioneze, macar formal, cine este ... mitocanul!!!

Enjoy!...

Bai, pappytzucule, nu exita pt. oamenii sanatoshi la cap...

...romani "adevaratzi" si ... falshi!

In schimb, din postarea ta politruca portocalie pupac basista for ever, constat ca exista romani cu o profunda atitudine anti-natzionala!

Pune mina pe dex si copie de ... 1000 de ori definitzia termenului "uzurpator"!
Ca sa invetzi sa foloseshti limba romana in concordantza si cu logica.
Macar cea formala...

Basescu a fost preshedintele romanilor timp de aproape 8 ani.
Basescu a fost suspendat constitutzional pt. ca reprezentantzii majoritari ai aceluiashi popor roman au hotarit, acum, ca el nu a reprezentat cu demnitate inalta functzie ce i-a fost incredintzta si de care el s-a folosit abuziv, discretzionar si autocratic!
Nu mai vorbesc de grobianisme...

Pe 29 iulie este un referendum constitutzional.
Daca poporul nu-l mai vrea de preshedinte, atunci o sa-l demita!
Si o sa avem alt preshedinte...

Intzeleg ca tu incitzi la nesupunere ... constitutzionala???
Pai nu tu erai cel care spuneai ca e ... lovitura de stat?!?
Si tocmai ce CCR a confirmat ca sint constitutzionale demiterile lui Blaga si Robertutza?...
Si ca referendumul este constitutzional??...
Si ca avocatul poporului a fost si el demis constitutzional???

Ce o sa facetzi acuma?
O sa va facetzi ... curtea voastra constitutzionala?
In ... ilegalitate, in muntzii din jurul comunei ... Rachitzele???
Cu ... Bok preshedinte al ei ?!?!?!?...

Intzleleg ca astea au fost lovituri dure pt. capacitatea voastra de a pricepe democratzia.
Si mai intzeleg ca "lovitura" asta a fost mai mult...

...o lovitura de stat ... degeaba pe site!

Pt. tine si totzi postacii politruci portocalii lefegii basishti for ever!

Rezultatele se vor vedea pe ... 29 iulie.

Enjoy!

Ponta trebuie sa demisioneze urgeeent

Ponta trebuie sa-si dea demisia ACUM deoarece din vina lui prestigiul tarii este calcat in picioare! el si crin sunt rusinea Romaniei! Sa nu uitam gafele mizerabile pe care le-au facut. USL este flamnd de putere,vrea sa exculda tara asta din UE,vrea sa fim frati cu Moscova.Nu uitati romani cine ne conduce: Ponta-plagiatorul,procurorul cu ate false,criminalul,si Crin-ofilitul,asa zisul "entelectual" care nu are nicio legatura cu politica,care in cei 22 de ani de cand este in politica nu s-a remarcat prin absolut nimic!!! oameni buni,souenti Nu dictaturii si DA libertatii!!!

Pai si cine mai ramanea bugetar???????

Basescu si Lazaroiu?

Famiglia Kovesi manca de la Basescu, ha, ha, ha!!!

"Cum te poti angajat director la Transgaz Medias cu +25% la salariu. Sergiu Lascu a fost avansat director general adjunct al Directiei Tehnologia Informatiei si Comunicare de catre pedelistul Florin Muntean, seful Transgaz.
Sergiu Lascu, fratele procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a fost avansat la sefia unei directii din Transgaz Medias de catre Florin Muntean, seful PDL Medias si actualul director al transportatorului national de gaze naturale. Florin Muntean este vechi prieten cu Ioan Lascu, tatal procurorului general al Romaniei, recent pensionat dupa o lunga cariera de procuror-sef al Parchetului din Medias, de 30 de ani.

Taierile de salarii de la bugetari si de la angajatii companiilor de stat sunt compensate si de Sergiu Lascu, fra­te­le procurorului general al Ro­ma­niei, Laura Kodruta Kovesi. Acesta a fost avansat din functia de sef serviciu in cea de director general adjunct al Directiei Tehnologia Informatiei si Comunicare din Transgaz, condusa de Dorin Vasile Deac, un var al lui Florin Muntean, actualul director general al transportatorului national de gaze naturale.

De cealalta parte, conducerea Transgaz ne anunta ca fratele procurorului general a fost avan­sat director adjunct, de vreo doua sapta­mani, de catre Florin Muntean, seful Transgaz si al filialei PDL din Medias. "Domnul Sergiu Lascu a fost numit in functia de director adjunct al Directiei Tehnologia Informatiilor si Comunicare la data de 07 iulie 2010. Potrivit actului constitutiv al SNTGN Transgaz SA in cadrul societatii, numirea, suspendarea sau revocarea directorilor executivi sunt atributiile directorului general. Domnul Sergiu Lascu este absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronica si Tele­co­municatii, specializarea electronica aplicata – promotia 1995.

Domnul Lascu Sergiu este absolvent al Uni­versitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, specializarea elec­tronica aplicata – promotia 1995 – si absolvent al studiilor postuniversitare de specializare in do­meniul Managementului Proiectelor din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti in 2001.

Sursa: Financiarul"

 

Amice...

Ai si vreun link la toata tarasenia? Pentru ca de cate ori va vaerificam sursele aflam ca, in mod ciudat, ba va lipsesc virgulele, ba ati inghitit cuvinte care, iarasi ciudat, schimba sensul unor fraze intregi... Ia sa te vad... Da link.

Cele mai detestate cuvinte de pe forum:

amice, musiu si monser!

Noroc ca autorii lor nu i-au citit pe Neculce, Ureche si Costin, ca altfel cine stie ce-am mai fi citit pe forum!

Europa si America sunt in alerta maxima

Toata Europa dar si America sunt in alerta maxima!
Gemania, Franta, Italia, Spania, Bruxelles-ul, sunt la fel de speriate de dictatura care s-a reinstaurat in Romania! Ponta ne-a izolat in cateva zile de lumea civilizata, totul s-a blocat, dictatura lui Iliescu si Ponta dar si a lui Voiculescu si-a intrat in drepturi!
L-ati vazut acum pe Ponta, altaturi de Ilici, cum ne mintea ca nu e nimic grav?!!! Nuuuuu doar o mica dictatura asa fara numar" data prostilor din Romania!
L-ati vazut cum taica Ilici si-a facut aparitia???!! Uite asa, sa revina la putere iar clica bolsevica!!!! Romani treziti-va pana nu va fi prea tarziu!! Ni s-a confiscat statul de drept!!! traim in statul lui ponta si ciuma usl!!!!! Nu va dati tara pe mana bolsevicilor rusofili, nu va lasati izolati de Europa cea mare!!!!! Basescu este salvarea noastra, el poate echilibra si poate lupta cu Puciul urzit de comunistii U S L

256: Basescu, langa Nastase.

Stenogramele politiei politice basiste :))) DNA a scurs interceptarile dintre Ponta si Balan unei jurnaliste aflate in proces cu Marcel Sampetru. "Traficul de influenta" este o banala invitatie a procurorului George Balan la o cafea cu premierul Ponta, in conditiile in care Balan i-a fost sef lui Ponta cand acesta era procuror. In rest, speculatii si circ pentru mentinerea pe functii a lui Kovesi si Morar.

 

NOI NU OBOSIM

Tactica asata cu "toti sunt la fel" nu o sa mai tina de data asta... Nu ai auzit? Cand gresesc odata romanii sufla si in iaurt... Asa ca... USL e la gara!!! Si tu odata cu el...

USL duce tara de rapa

Comunismul ia amploare!! USL este in prim plam la sectiune comunism-distrugere-hotie!! Ne intoarcem in trecut,in acel trecut in care umilintele,neajunsurile si spaima erau la ordinea zilei! Dreptlul la libera exprimare este calcat in picioare de noii reprezentati ai comunismului:PONTA SI CRIN! Cine sunt acesti doi "politicieni"? Va spun eu. Sa incepem cu Ponta. Victor Ponta este "entelectualul" crescut sub aripa otravittoare a lui Ilici-marele comunist-, este un procuror cu acte false,un hot ordinar ( vz Dpsarul Turceni) ,un criminal (vz Doarul Panait) un plagiator,care a ajuns premierul Romaniei! Nu i-a fost de ajuns asta si l-a pus pe Crin ofilitul Presedinte interimar,un ofilit,un drogat,un somnoros,care se trezeste numai la orele pranzului si atunci mahmur,un psihopat care si-a lasat sotia pe patul de moarte si s-a mutat la amanta acestuia! In cei 22 de ani de cativitate politica,acesta nu s-a remarcat prin absolut nimic bun,a stat in umbra ca un viespe si a iesit acum la lumina datorita lui Ponta!

Adevarul' graieste, tovarasu' basescu!

Asa ca le-au taiat salariile la aia care munceau, ca sa-i tina pe statele de plata pe toti ceilalti, angajati cu blaturi, care taiau frunza la caini!
In plus, au mai taiat si pensiile (si asa excesiv de mari!!!), ca sa contribuie si pensionarii cu ceva la sustinerea bugetarilor inutil angajati!

 

Sa traiti bine!!!

Basescu se referea numai la pedelaci, pentru restul....UE!

@ andorian-sa traiti bine !!!

Traiam daca usl-ul nu sabota interesele tarii !

Ce va spune Ponta,Europei??

Ponta face turul Europei!! Stati calmi nu in calitate de copilot, Nu! Nu! In calitate de Premierul Copy-Paste al Romaniei!
Ponta face turul Europei ca sa spuna urmatoarele:
-sunt premierul unei tari cu oamnei *** pe care am reusit sa-i pacalesc mult prea usor
-sunt produsul finit, sunt creatia lui tovarasu' Iliescu si tv. Nastase. Deci sunt un mare cunosacator al doctrinei socilaiste
-sunt un dictator, am spus-o recent ca ma compar cu Che Guevara
-destin recodul in plagiat si am diplome si titluri false
-am reinstaurat dictatura in Romania NUMAI in 4 zile, record mondial trebuie sa recunoasteti
-am distrus in doua luni economia tarii si am impovarat romanii si mai tare dand boom-ul la euro (sa creasca, asa le trebuie prostovanilor daca m-au crezut)
-am pus gheara fix in 3 zile pe toate institutiile statului
-am transformatu Statul de Drept in statul lui Ponta-USL=PCR
-am amenintat Curtea Constitutionala ca, daca nu dau favorabil la "reclamatiile" opozantilor, ii distrug
-l-am demis pe Basecu deoarece eu sunt mai dictator ca domnia sa
-am promis la '"bobor" cativa poli in plus ca eu sa-mi fac mofturile impreuna cu partenerul meu de lene Crin
-am marit preturile la toate, benzina am facut-o la pret de licori sfinte, euro l-am facut sa creasca ca viteza masinii mele de curse
-am facut toate acestea deoarece, eu, sunt o biata sluga a lui taica Ilici si a lu' tovarasu' Voiculescu-Turnatorul tarii
-m-au facut premier si acum sunt obligat sa le dau tara pe mana
-pe Crin nu-l bagati in seama ca el doarme mai tot timpul si cand e treaz bea de stinge.
In concluzie dragi "ieoropieni" eu micul dictator am facut din Romania un stat comunist asa cum ii sta bine. Nu va convine, asta este! Dati-ne la groapa de gunoi a lumii civilizate, eu si clica mea din spate: Hrebe, Dragnea, Nastase, Sova, Iliescu, proxenetii din P S D ne descurcam cu masele, ca doar de asta ii mentinem la stadiul de turma, ii manevram usor. Sau, ne ajuta Moscova. La revedere, semnat- Ponta Premier Copy-Paste de Romania.

Basescu cedeaza din suveranitate pentru imunitate

Pe Basescu il asteapta 13 mandate de arestare: in Romania sunt oameni, inalte oficialitati, incepand chiar cu primul ministru Ponta si familia lui, amenintati cu moartea, altii, santajati si toată lumea, urmarita pe banii ei!USL a oferit o mostra magistrala de blitz-krieg in Parlament, finalizata cu o victorie deplina, care demonstreaza determinarea noii Puteri de a instaura o noua ordine in stat. Basescu a pierdut si odata cu el urmeaza alungarea retelelor de crima organizata din Justitie, infiltrate in piccj – DNA – DIICOT - ICCJ – SRI, care vor fi demolate pe principiul dominoului in urmatoarele luni, daca nu chiar saptamani.

 

Traian Basescu a inceput numaratoarea inversa: 90, 89, 88…

De 8 ani in tara asta a furat PDL-ul, dar opinia publica a fost intoxicata doar cu dosare spectacol in care inculpatii au fost exponenti ai Opozitiei, desi nu ei mai aveau banii publici pe mana.

 

Cum ai scapat tu de x5, cand pe forum apar zi de zi...

nick-uri cu x5 de care n-am auzit niciodata?
Strange puncte, ca sa le mai dai si tu peste nas, nu vezi ca se inmultesc mai rau decat ciuma?

Ponta a fost ciuruit la Bruxelles

I-ati vazut ranjetul lui ponta in conferinta, de la Bruxelles?
Ati vazut cum se foia, exact ca tovarasul ilici- tatucul lui, atunci cand nu-i convenea ceva?
Ati vazut in ce postura de *** a fost pus, mai precis ciuruit precum ciuruieste "fiara" politica Basescu pe toti: politrucii, amatorii, puturosii, baronii, hotii, proxenetii din psd?
Ati vazut cum se face politica adevarata?
L-ati vazut pe Ponta executat de Europa cea Mare? Incluziv de plagiat?
Deci, concluzia este una: Presedintele Basescu, a fost este si va ramane pana in ultima zi de mandat presedintele tarii.
Presedintele Basescu, este singurul care va putea priponi ciuma comunista care a luat avant socilaist.
Toate abuzurile lui Ponta vor fi sanctionate de NOI Suveranii, la vot!
Toate abuzurile lui Ponta, toate minciunile au pus peceteta pe cariera lui Ponta, Crin, clica PSD, scriind asa:
USL- expirat!
USL=dictatura!

etc, ce spui tu nu e decat ...et caetera

esti probabil sluga lui iliescu, altfet nu ai putea minti in asa hal, numai idiotii nu stiu ca PSDul a furat tot, sub aripa cucuvelei de atunci de la Cotroceni, cel care vorbea de "sarac si cinstit"; Basescu a reusit sa se lupte cat de cat cu coruptia si cu marii rechini pe care o sa-i voteze iar prostimea. Mars de aici, jigodii comuniste!

Dl presedinte a uitat ceva, cand au introdus impozitul forfetar ...

... foarte multe firme si-au inchis portile si si-au trimis oamenii in somaj, iar dupa cateva luni la retras ca fiind neviabil. Cui pe cui se scoate , dar ramane gaura !
Dar cu oamenii aceeia ce sa intamplat, la interesat cumva pe dl presedinte al tuturor romanilor ? Ca doar a fost un presedinte jucator.

 

Forfetarul???

Asta nu e un motiv pentru suspendarea unui presedinte! E motiv de votat pentru/impotriva unui partid la alegeri, dar nu de suspendare a unui presedinte cu ajutorul masurilor "trase de par" pe care le-a luat USL-ul.

Daca ar fi sa suspendam presedintele de fiecare data cand un guvern ia o masura neplacuta/contestata am tine-o numai in suspendari.

@pappy

Esti de-o modestie iesita din comun!
Cat de convins esti ca stii sa selectezi, sa analizezi si sa folosesti informatia, bravo!
Asta cu dintii rupti e de joasa speta, nu ti se pare, dom' militian?

 

XP

Daca nu stii ai poza unuia care expira in max 4 ani, si care viseaza oi electrice. Evident poate fi rau, dar maximum 4 ani.

Se bate cimpii rau, dar rau de tot. Si Xerxes a biciuit marea, si a facut doar stropi.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor