Ivan: Cine in tara asta, cu exceptia unor talibani cu creierul spalat, crede ca Basescu a fost cinstit?

Vineri, 13 Iulie 2012, ora 08:57
2936 citiri
Ivan: Cine in tara asta, cu exceptia unor talibani cu creierul spalat, crede ca Basescu a fost cinstit?

Europarlamentarul PSD, Catalin Ivan, considera ca presedintele suspendat "este deja istorie" si ca, in opinia sa, niciun cetatean nu mai crede in acesta,"cu exceptia unor talibani cu creierul spalat", care pot considera ca Traian Basescu a fost vreodata cinstit cu cineva.

"Nu am avut timp sa urmaresc primele iesiri in public ale fostului, chiar si suspendat, presedinte al Romaniei. Traian Basescu imi repugna ca om. Fostul Presedinte al Romaniei Traian Basescu imi este simpatic, iar simpatia vine numai datorita prezentei cuvantului "fostul" inainte de toata titulatura", scrie Ivan pe blogul sau.

"Traian Basescu este deja istorie. Face parte din sirul nesfarsit de oameni de stat care si-au lasat amprenta pe destinul acestei tari. Mostenirea lui va fi judecata de istorie si de generatiile viitoare. Eu cred ca este o mostenire urata, care miroase de departe a putregai, minciuna, coruptie, parvenire, rea vointa si incompetenta", mai completeaza pesedistul.

De asemenea, Ivan crede ca folosirea cuvantului "cinstit" de presedintele suspendat in discursul sau nu se refera la cat de cinstit este acesta, "pentru ca ar fi un demers cel putin hilar", in opinia sa, prin folosirea acestui cuvant "vrea sa spuna ca ceilalti nu sunt cinstiti".

"Astazi am vazut crampeie din discursul lui Basescu de la sediul de campanie si nu mi-a ramas in minte decat repetarea obsedanta a cuvantului "cinstit". Probabil ca vrea sa spuna ca ceilalti nu sunt cinstiti. Nu cred ca vrea sa spuna ca el este cinstit pentru ca ar fi un demers cel putin hilar. Cine in tara asta, cu exceptia unor talibani cu creierul spalat, ar mai putea crede ca Traian Basescu a fost vreodata in viata lui, de la majorat pana astazi, cinstit in relatia lui cu cineva?", sustine Ivan.

"Daca ma intrebati pe mine, eu cred ca este un mesaj ciudat, fara noima, aberant chiar. Cred ca vine de fapt de la intrebarea: "Cinstim si noi ceva?" Altfel nu are nicio explicatie. Da, daca-i vorba de cinstit ceva, fostul presedinte al tarii poate vorbi credibil, apasat, responsabil, cu incarcatura vorbelor celui care stie foarte bine despre ce vorbeste", conchide europarlamentarul.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...