Referendum 29 iulie, la munte - Vezi unde poti vota in statiunile montane

Joi, 19 Iulie 2012, ora 20:36
2906 citiri
Referendum 29 iulie, la munte - Vezi unde poti vota in statiunile montane

In marile statiuni turistice de pe Valea Prahovei, din Brasov si din Sibiu, Guvernul a redus numarul sectiilor de votare fata de referendumul din 2009.

Astfel, sectiile de vot de la munte nu vor fi la consultarea de saptamana viitoare la fel de multe ca la mare.

In majoritatea statiunilor turistice din judetul Brasov, cunoscute pentru peisajul natural, biserici fortificate, cetati taranesti si castele, sectiile de vot au fost reduse. Este cazul statiunilor Predeal, Rasnov, Rupea, Zarnesti, Bran, Cristian, Feldioara, Fundata, Moieciu, Prejmer, Racos.

In Poiana Brasov, a fost organizata o sectie de vot la vila "Orizont", in Predeal se va putea vota la un club - Dambul Morii - si in comuna Halchiu o sectie va fi amenajata intr-un local - Kredent.

In total, in judetul Brasov sunt 447 de sectii de votare la referendumul de demitere, cu 63 mai putine decat la alegerile prezidentiale din 2009. Comparatia s-a facut cu alegerile din 2009 pentru ca atunci a fost ultimul scrutin national, dar si cel mai recent referendum.

Referendum 29 iulie, la mare - Vezi unde poti vota pe litoral

Situatia este similara in majoritatea localitatilor renumite pentru obiectivele turistice din Sibiu, precum Agnita, Avrig, Cisnadie, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Biertan, Cirta, Cristian, Rasinari.

In total, pentru referendumul de demitere au fost organizate in judetul Sibiu un numar de 369 de sectii de votare, cu 66 mai putine decat la alegerile prezidentiale din 2009.

In Medias, se poate vota in vestiarul unei echipe de fotbal, anume in vestiarul echipei Sparta Medias. Urne de vot au mai fost amplasate in Medias intr-un complex comercial, intr-un muzeu - H.Oberth -, la cantina unei firme - SC Automecanica - si la sediile unor societati comerciale - SC Transgaz SA si SC BAT SA.

In Agnita, o sectie de vot a fost amplasata la "biroul de la etaj" al companiei SC Apa Tarnavei Mari, locuitorii din Saliste vor vota la Muzeul Etnografic "Maria Costachescu", iar in comuna Birghis a fost stabilita o sectie de votare la un dispensar uman.

In satul Turnu Rosu singura sectie de vot se afla intr-un club, iar in Seica Mare, cetatenii vor merge la vot intr-un imobil situat la nr.39.

Valea Prahovei a fost si ea afectata de reducerea sectiilor de vot la referendumul de demitere. Este cazul marilor statiuni precum Azuga, Breaza, Busteni, Comarnic, Sinaia, Slanic, Valenii de Munte, Valea Doftanei.

In total, in judetul Prahova, sunt 615 sectii de votare, cu peste 100 de sectii mai putin fata de referendumul din 2009, cand au fost organizare 719.

In Ploiesti, alegatorii vor putea sa mearga la urne la Muzeul de Istorie, la sediul Scolii de soferi amatori, in Gara Ploiesti Triaj si la sediile unor companii precum Electrica, Regia Autonoma de Transport, Apa Nova, Elco, Comcereal.

La Busteni se va vota intr-un sediu de firma de paza, in Sinaia o sectie de votare se afla intr-un imobil situat pe Str. Horea, Closca si Crisan nr. 20.

La Banesti, alegatorii vor vota intr-un dispensar uman, la Targsoru Vechi o sectie de vot se afla intr-o baza sportiva si in Valea Calugareasca urnele ii asteapta pe votanti intr-o cabana de vanatoare.

Citeste si:
Vasile Dîncu: "Acest guvern va cădea, PSD nu îşi poate permite în acest moment să facă niciun fel de înţelegere cu PNL"
Vasile Dîncu: "Acest guvern va cădea, PSD nu îşi poate permite în acest moment să facă niciun fel de înţelegere cu PNL"
Preşedintele Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, Vasile Dîncu, a anunţat că Guvernul Florin Cîţu va cădea, deoarece PSD nu îşi permite să facă niciun fel de înţelegere...
Adrian Veştea, după ce a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte PNL: "Am fost martorul unei minuni - aproximativ 1.200 de votanţi au furnizat fix 1.842 de voturi"
Adrian Veştea, după ce a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte PNL: "Am fost martorul unei minuni - aproximativ 1.200 de votanţi au furnizat fix 1.842 de voturi"
Preşedintele CJ Braşov Adrian Veştea, care a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte PNL în faţa lui Rareş Bogdan, a afirmat ironic că, la Consiliul Naţional de duminică, 26 septembrie, a...
Sursa: rNews
Comentarii
gustasinghite
rank 1
Nu vrei in virful Pomul ?