Traian Basescu participa la un miting de sustinere, la Cluj-Napoca

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 10:15
2863 citiri
Traian Basescu participa la un miting de sustinere, la Cluj-Napoca
Foto: Romania TV

Presedintele suspendat Traian Basescu va participa, sambata, la un miting de sustinere, la Cluj-Napoca, alaturi de primarul Emil Boc si de alti lideri PDL.

Traian Basescu a ajuns la Cluj-Napoca, in jurul orei 9.00, urmand sa participe la mitingul care va incepe la ora 11.00, in piata Lucian Blaga.

Potrivit organizatorlor, la manifestatia de sustinere a presedintelui suspendat sunt asteptati intre 10.000 si 15.000 de participanti.

Acesta este primul miting de sustinere la care participa si presedintele suspendat Traian Basescu, cu doua saptamani inainte de referendumul pentru demitere, care va avea loc pe 29 iulie.

Miting impotriva lui Basescu in Bucuresti: Circulatie oprita in Piata Victoriei

Vineri seara, presedintele suspendat a facut un apel catre presedintele interimar Crin Antonescu, presedintele interimar al Senatului Petru Filip, presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea si prim-ministrul Victor Ponta, pentru a gasi impreuna solutii "pentru a salva ce mai e de salvat".

Basescu are misiuni pentru sefii USL: Sa salvam ce mai e de salvat

"Fac o oferta publica lui Crin Antonescu, lui Petru Filip, lui Valeriu Zgonea si lui Victor Ponta: Maine dimineata (sambata - n. red.) plec din Bucuresti. Daca pana maine dimineata cei patru se aduna, sunt gata sa merg si sa le spun care sunt solutiile sa salveze ce mai e de salvat.

Sunt solutii costisitoare, dar nu am dreptul ca om politic responsabil sa nu le spun ca solutiile sunt 1, 2, 3, 4, 5, 6. Dar trebuie sa fie toti patru, pentru ca toti patru au misiuni", a spus Traian Basescu, vineri seara, in cadrul unei conferinte de presa.

In schimb, in Piata Victoriei din Bucuresti, cateva mii de militari disponibilizati sunt asteptati, sambata, pentru o manifestatie anti-Basescu.

Miting USL de amploare la Constanta, cu Mazare si mai multi ministri

Totodata, aproximativ 10.000 de persoane au participat, vineri seara, in Piata Far din Constanta, la un miting organizat de USL, la care au fost prezenti si primarul Constantei, Radu Mazare, presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, precum si ministri din Guvernul Ponta.

Citește și:
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
USR şi Forţa Dreptei vor depune moţiune simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, „pentru eşecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen”, a anunţat Ludovic...
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat că o decizie privind aderarea României la spaţiul Schengen poate fi luată la Consiliul JAI care este programat să aibă loc în luna martie. El...