22 de primari vasluieni de la PNL, PRM sI PNDC jura sa-l sustina pe Basescu

Vineri, 24 Iulie 2009, ora 22:36
2852 citiri
22 de primari vasluieni de la PNL, PRM sI PNDC jura sa-l sustina pe Basescu
Foto: Romania Libera

22 de primari vasluieni, de la mai multe formatiuni politice - PNL, PRM, PNDC - si un independent, au semnat vineri un document intitulat "Apel pentru unificarea dreptei romanesti", prin care isi declara simpatia pentru PD-L si se angajeaza sa sprijine candidatura la presedintie a lui Traian Basescu.

"Presedintele Traian Basescu are forta necesara pentru a determina formarea celui mai puternic Guvern de centru-dreapta din perioada postdecembrista, care va avea misiunea sa scoata Romania din criza si sa aduca bunastarea pentru un numar cat mai mare de romani.

Ne declaram simpatia pentru PD-L, partid in jurul caruia se vor unifica toate fotele de centru dreapta din societatea romaneasca si, de asemenea, ne declaram sprijinul nostru pentru castigarea de catre Traian Basescu a unui nou mandat de presedinte al Romaniei. Speram ca tot mai multi colegi de-ai nostri sa ne urmeze pe calea unificarii dreptei romanesti. Asa sa ne ajute Dumnezeu!", se specifica in documentul semnat de cei 22 de alesi locali.

Presedintele PD-L Vaslui, Dragos Iftimie, a declarat ca organizatia a devenit mai puternica si "poate intra pe lista prioritatilor Guvernului Boc".

"Cu siguranta este un plus pentru noi, chiar si daca am calcula strict matematic. PD-L are 11 primari, iar cu acest document semnat de 22 de primari, prin care isi asuma responsabilitatea de a sustine PD-L, se produce o echilibrare a fortelor pe esicherul politic local.

Printre cei 22 de alesi locali se regasesc politicieni de la mai multe partide, oameni valorosi care cred in valorile si principiile PDL. Acestia si-au declarat neconditionat sustinerea si simpatia fata de PD-L si de Traian Basescu", a declarat vineri, corespondentului NewsIn, presedintele PDL Vaslui, deputatul Dragos Iftimie.

Presedintele PRM Vaslui, Corneliu Bichinet, sustine ca nu stie nimic despre actiunea celor patru primari care si-au declarat sprijinul pentru PD-L. Presedintele interimar al PNL Vaslui, senatorul Cristian David a refuzat sa comenteze actiunea primariulor PNL dar a precizat ca acestia nu vor fi exclusi din partid.

Din cei 22 de primari care au semnat documentul "Apel pentru unificarea dreptei romanesti", 16 sunt de la PNL: comuna Ibanesti - Benonea Pletea, Todiresti - Neculai Istrate, Suletea - Petre Guzganu, Ivesti - Nistor Dumitrache, Pogana - Ioan Vezeteu, Bogdanita - Florinel Bleoju, Blagesti - Rica Carp, Iana - Melu Mocanu, Bogdanesti - Ion Dorobantu, Cozmesti - Vasile Aporcaritei, Vulturesti - Adrian Anton, Bacesti - Horatiu Carausu, Bogdana - Vasilica Barbu, Rafaila - Constantin Fanariu, Pochidia - Marius Ciocan, Deleni - Vasile Zamfir.

Alaturi de acestia, documentul a fost semnat si de patru primari PRM: Vasile Anton - Munteni de Sus, Adrian Pantea - Botesti, Gelu Pecheanu - Drinceni si Constantin Brasoveanu - Balteni, la care se adauga independentul Grigore Lefter - Osesti si Costel Moraru - Puiesti de la PNDC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un bărbat din Vaslui a murit după ce un zid s-a prăbușit peste el. Victima făcea lucrări de renovare a locuinței
Un bărbat din Vaslui a murit după ce un zid s-a prăbușit peste el. Victima făcea lucrări de renovare a locuinței
Un bărbat din judeţul Vaslui a murit luni după amiază, 22 aprilie, după ce un zid de beton s-a prăbuşit peste el. O ambulanţă l-a preluat şi, pe drumul către spital, el a intrat în...
Descoperire macabră într-o localitate din Vaslui. Un bărbat a fost găsit carbonizat
Descoperire macabră într-o localitate din Vaslui. Un bărbat a fost găsit carbonizat
Moarte groaznică pentru un bărbat în vârstă de 89 de ani din comuna vasluiană Ibăneşti. Acesta a fost găsit carbonizat duminică, 21 aprilie, în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa...
#Traian Basescu, #Vaslui, #primari PNL UDMR, #sprijin Traian Basescu, #Apel unificare drepta romaneasca , #presedinte
Comentarii
Poza zzz
zzz
rank 1
bine,...bine ... oamenilor de la tara, k sa nu va jignesc numindu-va "tarani"
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Nu stiu ce o fi in mintea Dlui Presedinte ; si nici nu stiu *** interpreta aceasta initiativa .