Afis urias anti-Basescu, langa sediul de campanie al presedintelui

Luni, 30 Noiembrie 2009, ora 15:01
5081 citiri
Afis urias anti-Basescu, langa sediul de campanie al presedintelui

Pe fatada cladirii de langa sediul de campanie al lui Traian Basescu a fost amplasat, luni dimineata, un mash in care este infatisat presedintele, alaturi de cativa oameni de afaceri controversati, si mesajul "Ei sunt adevarata majoritate!", Sever Voinescu aratand ca in spatele acestui gest sta PSD.

Un mash cat toata fatada fostului magazin Bucuresti a fost aplicat luni dimineata langa sediul de campanie al presedintelui Traian Basescu. Acesta imita un afis al presedintelui, in care Basescu le transmite romanilor ca ei sunt adevarata majoritate, doar ca, in afisul parodie, un Traian Basescu cu bratele desfacute arata spre Radu Berceanu, Costel Costanda, Omar Hayssam, Puiu Popoviciu, Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi si Adriean Videanu, mesajul transmis fiind ca "Ei sunt adevarata majoritate!".

In josul mashului se pune intrebarea "Mai suporti cinci ani?", iar alaturi de cativa ardei iuti rosii sta mesajul "Arde-i!", aluzie la mesajul de campanie al lui Traian Basescu din 2004.

"Aparitia acestui mesaj electoral otravit dovedeste inca odata felul in care PSD si Mircea Geoana inteleg sa lupte in aceste alegeri. Cei care se afla in spatele lui Mircea Geoana au facut averi trisand, dezinformand si practicand diversiuni. La fel si Mircea Geoana crede ca o sa castige aceste alegeri", a comentat Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al candidatului Traian Basescu, aparitia bannerului de langa sediul de campanie.

Voinescu a precizat ca isi aduce aminte cu amuzament de afirmatiile facute de purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, duminica, in legatura cu presupuse sume exagerate pe care PDL le-ar fi cheltuit in campanie. "L-as intreba pe domnul Duvaz, dar si pe domnul Vanghelie, despre care am auzit ca ar avea o oarecare legatura cu cladirea pe care s-a pus acest mash, daca domniile lor, cand au rostit acea suma, nu cumva s-au uitat in propriile registre. In orice caz, nu am nicio indoiala, electorii vor sanctiona campania murdara la alegerile din 6 decembrie", a spus Voinescu.

La ora transmiterii acestei stiri, reprezentantii PDL verifica legalitatea amplasarii afisului. Stafful presedintelui a decis sa difuzeze, cu ajutorul unor boxe amplasate in afara sediului de campanie, melodia folosita in campania din 2004, "Romania trezeste-te!", a celor de la Morometii, combinata cu fragmente din discursuri dure la adresa lui Mircea Geoana rostite Crin Antonescu in campania pentru turul I, si din discursul lui Mircea Geoana in care promite 20.000 de euro fiecarui roman care se intoarce din strainatate sa munceasca in tara.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Basescu campanie electorala, #Basescu sediu campanie, #afis anti Basescu , #presedinte
Comentarii