Antibiotice Iasi si CFR Astra Vagoane, decorate de Basescu

Joi, 19 Decembrie 2013, ora 22:30
1900 citiri
Antibiotice Iasi si CFR Astra Vagoane, decorate de Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de decorare a mai multor companii romanesti, la propunerea ministrului Economiei, Andrei - Dominic Gerea.

"Astfel, in semn de inalta apreciere pentru performantele deosebite obtinute de-a lungul timpului impunandu-se ca modele de rentabilitate pe piata interna si internationala, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a conferit Ordinul 'Meritul Industrial si Comercial' - in grad de Comandor S.C. Antibiotice S.A. Iasi si S.C. Astra Vagoane Calatori S.A. Arad, Ordinul 'Meritul Industrial si Comercial' - in grad de Ofiter S.C. Tanex S.R.L. si Grupului Uzinsider S.A. si Ordinul 'Meritul Industrial si Comercial' - in grad de Cavaler S.C. Olimpic International Turism S.R.L." se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Tot miercuri, seful statului a mai semnat trei decrete de decorare, unul pentru dr. Mihai Ionescu, secretar general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania, si unul pentru Alexandru-Marian Parvescu, administrator al S.C. Romenergo Hidro S.R.L. La propunerea ministrului Economiei, Basescu a conferit Ordinul National "Serviciul Credincios" - in grad de Cavaler pentru Mihai Ionescu si Ordinul "Meritul Industrial si Comercial" - in grad de Cavaler, lui Alexandru-Marian Parvescu.

Presedintele Romaniei a mai semnat un decret de decorare si la propunerea ambasadorului Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Ion Jinga, conferindu-i prof. univ. dr. Martin Maiden, director al Centrului pentru limbi romanice din cadrul Universitatii Oxford, doctor honoris causa al Universitatii din Bucuresti, Ordinul National "Serviciul Credincios" - in grad de Comandor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Basescu decorat companii, #Traian Basescu decrete decorare , #presedinte