Avocatul care sustine ca a fost palmuit de Basescu, fost asociat al lui Rosca Stanescu

Marti, 24 August 2010, ora 18:40
6591 citiri
Avocatul care sustine ca a fost palmuit de Basescu, fost asociat al lui Rosca Stanescu

Avocatul Chitic Mircea Victor Daniel, cel care a sustinut ca presedintele Traian Basescu l-ar fi palmuit vineri seara, la Neptun, figureaza la Registrul Comertului ca fiind asociat intr-o firma cu Sorin Rosca Stanescu, adversar declarat al sefului statului. In plus, avocatul recunoaste ca a depus cerere de adeziune la PNL.

Dezvaluirea privind asocierea dintre avocatul Chitic si SRS a fost publicata in premiera pe blogul jurnalistului Dan Badea, care a prezentat cele 8 firme la care avocatul Chitic Mircea Victor Daniel figureaza ca actionar, printre ele figurand si Art Eurocontact SRL, firma dizolvata in prezent, in care mai apar ca actionari si Paul Corneliu Chitic, tatal avocatului, si jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, adversar inversunat al presedintelui.

Conform datelor de la Registrul Comertului, Dan Chitic mai figureaza ca actionar la alte sapte societati comerciale: Pontifex, Realbiz Imobiliare, Fun Factory, Imobiliar Invest Consult, Basmaison Invest, Porojean Consulting si Est Invest Consult.

Contactat de Mediafax, avocatul Dan Chitic a confirmat faptul ca, "in urma cu mai bine de cinci ani", a avut doua sau trei intalniri cu Sorin Rosca Stanescu - adversar declarat al presedintelui Basescu - in contextul infiintarii unei firme in care urma sa fie asociati.

Avocatul a declarat ferm ca acelea au fost singurele intalniri avute cu Sorin Rosca Stanescu, declarand ca este imposibil ca, in aceste conditii, sa se considere "amic, apropiat sau prieten" cu acesta. In plus, avocatul sustine ca proiectul pe care firma urma sa-l administreze "a picat", dupa ce tatal sau s-a imbolnavit, astfel ca firma nu a avut "nicio secunda de activitate".

"Nu am nicio legatura cu domnul Stanescu, nu am nicio legatura cu domnul Patriciu (n.red: nasul lui Sorin Rosca Stanescu) si cu nimeni dintre persoanele publice care ar avea ceva de impartit cu seful statului. Nu mi-am dorit publicitate, nu eu am chemat presa pentru a relata incidentul, nu am nimic de castigat din treaba asta si tot ce vreau acum este ca ea sa ia sfarsit", a mai declarat Dan Chitic pentru Mediafax, precizand ca inca nu a luat o decizie in privinta depunerii unei plangeri impotriva sefului statului.

A palmuit Traian Basescu un alegator?

Traian Basescu neaga ca ar fi lovit un barbat la Neptun

Pe de alta parte, Dan Chitic a declarat luni seara, la Realitatea TV ca a depus cerere de intrare in PNL. "Acum un an si jumatate am depus o cerere de aderare la PNL, sectorul 3. Nu am fost la sedinte si nu am platit cotizatie. Sedintele sunt joi seara, iar eu joi seara am alt program", a declarat el.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: Ziare.com