Basescu a decorat aproape 100 de fosti si actuali consilieri, printre care Lazaroiu si Oprea

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 12:40
7205 citiri
Basescu a decorat aproape 100 de fosti si actuali consilieri, printre care Lazaroiu si Oprea

Presedintele Traian Basescu a decorat peste 90 de fosti si actuali consilieri.

Seful statului a semnat, joi, decretul de decorare a mai multor actuali si fosti consilieri prezidentiali si de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale, potrivit unui comunicat transmis vineri de institutie.

Astfel, a fost conferit Ordinul National "Steaua Romaniei" - in grad de Ofiter cu insemn pentru civili lui Cristian Diaconescu, consilier prezidential in perioada 2012-2014, lui Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential in perioadele 2007-2011 si 2012-2014, lui Iulian Fota, precum si Ancai-Ileana Ilinoiu.

De asemenea, Ordinul National "Steaua Romaniei" - in grad de Ofiter cu insemn pentru militari a fost conferit generalului Ion Oprisor, consilier de stat, in timp ce Ordinul National "Steaua Romaniei" - in grad de Cavaler cu insemn pentru civili a fost conferit consilierilor prezidentiali Iulian Chifu, Bogdan Dragoi, Bogdan Manoiu si Claudiu-Constantin Dinu.

De asemenea, cu Ordinul National "Serviciul Credincios" - in grad de Cavaler cu insemn pentru civili au fost decorati Bogdan Oprea, consilier de stat in perioada 2012-2014, precum si Dorel-Constantin Onaca, Razvan Murgeanu si Anca-Carmen Catanescu.

Ordinul National "Serviciul Credincios" - in grad de Comandor cu insemn pentru civili a fost conferit lui Gheorghe Angelescu si Andreiei-Cristina Iana.

Nu in ultimul rand cu Ordinul National "Serviciul Credincios" - in grad de Ofiter cu insemn pentru civili au fost decorati Gabriel-Cristian Piscociu si Delia Dinu.

Totodata, printre ceilalti 75 de consilieri ai Administratiei Prezidentiale decorati se numara si Maria-Ramona Cioarca, Claudia-Mihaela Copaci, Eugenia-Elena Ghimisi, Ramona Liliac, Ileana Mayerzedt, Adina-Loredana Tulica, Coralia-Denisa Nove si Eugen Nove, Arina-Adriana Porubin, Floriana Basica, Daniela Lala, Ilinca-Oana Poiana, Constantin Paul Brancus si Ionela Pasarica.

F.N.

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....