Ziare.com

Basescu a inaintat in grad doi secretari de stat din MApN

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 17:38

   

Basescu a inaintat in grad doi secretari de stat din MApN
Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretele de inaintare in grad a doi secretari de stat din Ministerul Apararii Nationale, Viorel Oancea, secretar de stat pentru politica de aparare si planificare si Mihail Ozunu, secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul.

Seful statului a semnat joi decretul privind inaintarea generalului de brigada - cu o stea, in retragere, Viorel Oancea, in gradul de general maior - cu doua stele, in retragere, din Ministerul Apararii Nationale, si decretul privind inaintarea generalului de brigada - cu o stea, in retragere, Mihail Vasile-Ozunu in gradul de general maior - cu doua stele, in retragere, din acelasi minister.

Viorel Oancea este secretar de stat pentru politica de aparare si planificare, iar Mihail Ozunu este secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul, informare publica si cresterea calitatii vietii personalului.

Basescu a semnat joi inaintarea in grad a mai multor cadre militare din Ministerul Apararii Nationale.

Sursa: rNews

Articol citit de 2237 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Generali,chestori,generali de armata,chestori generali de politie....stea,stele,vipusca...

Cred ca nu ne-ar ajunge stadionul Maracana pentru a strange atat de multa capacitate strategica la un loc.Ce *** au facut astia de au fost avansati?Au inumarat voturile lui Base si in ordine inversa?Cu strategii,concepte,reforme si mama reformelor nu puteti tine romanul infometat!

 

Se putea????si fara ploaie de stele!!!!!!

Mai ales pentru dl. Oancea si mai ales atitea grade toate luate in rezerva. Merite exceptionale toate!!!!!
Se intorc unii prin morminte cind aud ca Oancea iar a mai luat un grad.
De fapt nici nu stiu daca si el crede sau i se pare ca chiar viseaza! Prin 1989 nu spera sa mai apuce nici gradul de locotenent colonel.!
Dar sa fie sanatos, ca a mincat....copil cind a fost c....!

 

Blog foarte interesant

Puteti intra pe un blog foarte interesant:
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Blogul contine: inregistrări video cu miracole, videoclipuri, legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin si posturi de radio si TV on line), cărti care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare in calculator), articole foarte interesante, etc.
Vă rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca să folosească si altora. Blogul nu are scop comercial, ci de informare.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor