Ziare.com

Basescu a primit rezultatul expertizei in cazul filmului din 2004 de la Ploiesti

Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 19:00

   

Basescu a primit rezultatul expertizei in cazul filmului din 2004 de la Ploiesti
Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a trimis, miercuri, Administratiei Prezidentiale, avizul de specialitate solicitat cu privire la autenticitatea filmului in care presedintele Traian Basescu ar lovi un copil, facut public de presa, informeaza Ministerul Justitiei.

"Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a primit, luni 30 noiembrie, din partea Administratiei Prezidentiale o solicitare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru emiterea unui aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul 'Gardianul' si preluate de posturile TV, contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii", se arata in comunicatul INEC.

INEC precizeaza ca "rezultatul avizului poate fi facut public doar de catre autoritatea care l-a solicitat".

Presedintele Traian Basescu a solicitat luni Institutului National de Expertize Criminalistice un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004 contin urme de interventie tehnica, informeaza Administratia Prezidentiala.

Potrivit comunicatului de presa, solicitarea a fost facuta in baza prevederilor din Regulamentul de organizare si functionare a Institutului National de Expertize Criminalistice, conform carora, la cererea birourilor notariale si a institutiilor publice si private "se pot intocmi avize de specialitate, cu aprobarea directorului Institutului sau a sefului laboratorului interjudetean".

Astfel, presedintele Basescu a solicitat INEC un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul "Gardianul" si preluate de posturile TV, "contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii".

Traian Basescu a anuntat, sambata, ca il da in judecata pe Dinu Patriciu pentru "minciuna si trucarea unor filmari", precizand ca omul de afaceri a afirmat ca l-a vazut pe seful statului lovindu-l de doua ori pe copilul din Ploiesti, iar pe ziarul "Gardianul", pentru ca a prezentat un film trucat.

"Pentru minciuna si trucarea unor filmari il dau in judecata pe Dinu Patriciu si cotidianul Gardianul si fac acest lucru pentru ca au prezentat un film trucat", a declarat Basescu.

"Inainte de orice, cred ca presa care a introdus in circulatie un film trucat ar trebui sa raspunda in mod elementar la cateva intrebari. In primul rand, daca, inainte de a introduce filmul in circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul National de Expertiza, in al doilea rand, si aici ma adresez direct ziarului Gardianul, daca macar dupa introducerea in circuitul public al unui film trucat a avut curiozitatea sa faca o expertiza a acestui film. Daca au avut-o, le cer sa faca public rezultatul", a mai spus presedintele.

Sursa: rNews

Articol citit de 2938 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
19 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

rezultatul expertizei:

filmuletul este trucat!

 

Mana K.G.B.-ului nu doarme.

Oricum, trucat sau nu, acest filmulet pentru mine este clar; inca o incercare marsava de intoxicare pusa la cale de calaii democratiei romanesti, inca o nedreptate la care Presedintele a fost supus din partea camarilei rosii aservita criminalilor neamului. Nu pot intelege de ce un filmulet datat 2004, apare in circuitul public exact in momentul in care candidatul rosu si mai ales camarila sa inteleg ca fara a pune la cale o diversiune k.g.b.-ista nu pot spera sa fie asezati in capul mesei, cu painea si cutitul in mana. Murdar, tovarasi, murdar! Jegos chiar!

Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a trimis, mie

Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a trimis, miercuri, Administratiei Prezidentiale, avizul de specialitate solicitat cu privire la autenticitatea filmului in care presedintele Traian Basescu ar lovi un copil, facut public de presa, informeaza Ministerul Justitiei. "Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a primit, luni 30 noiembrie, din partea Administratiei Prezidentiale o solicitare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru emiterea unui aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul 'Gardianul' si preluate de posturile TV, contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii", se arata in comunicatul INEC. INEC precizeaza ca "rezultatul avizului poate fi facut public doar de catre autoritatea care l-a solicitat". Presedintele Traian Basescu a solicitat luni Institutului National de Expertize Criminalistice un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004 contin urme de interventie tehnica, informeaza Administratia Prezidentiala. Potrivit comunicatului de presa, solicitarea a fost facuta in baza prevederilor din Regulamentul de organizare si functionare a Institutului National de Expertize Criminalistice, conform carora, la cererea birourilor notariale si a institutiilor publice si private "se pot intocmi avize de specialitate, cu aprobarea directorului Institutului sau a sefului laboratorului interjudetean". Astfel, presedintele Basescu a solicitat INEC un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul "Gardianul" si preluate de posturile TV, "contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii". Traian Basescu a anuntat, sambata, ca il da in judecata pe Dinu Patriciu pentru "minciuna si trucarea unor filmari", precizand ca omul de afaceri a afirmat ca l-a vazut pe seful statului lovindu-l de doua ori pe copilul din Ploiesti, iar pe ziarul "Gardianul", pentru ca a prezentat un film trucat. "Pentru minciuna si trucarea unor filmari il dau in judecata pe Dinu Patriciu si cotidianul Gardianul si fac acest lucru pentru ca au prezentat un film trucat", a declarat Basescu. "Inainte de orice, cred ca presa care a introdus in circulatie un film trucat ar trebui sa raspunda in mod elementar la cateva intrebari. In primul rand, daca, inainte de a introduce filmul in circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul National de Expertiza, in al doilea rand, si aici ma adresez direct ziarului Gardianul, daca macar dupa introducerea in circuitul public al unui film trucat a avut curiozitatea sa faca o expertiza a acestui film. Daca au avut-o, le cer sa faca public rezultatul", a mai spus presedintele.

gata distractia!

e oficial trucaj! vreti ceva mai mult?

Da, vrem...!

Vrem explicatiile tehnice, ca sa stim si noi cat de competenti si corecti sunt acei experti

"Filmuletul" nu mai are nici o relevanta...

Probabil ca s-a 'lucrat' putin la acel video-clip..., dar asta nu se cheama trucaj, ci EDITARE.
Importanta a fost reactia sincera, ne-trucata, a lui Basescu la vizionarea filmuletului, si nu mai avem nevoie de alte explicatii.
Sfatuiesc INEC-ul, si alti 'mari experti', ca inainte de a-si da verdictul..., sa ia in considerare si faptul ca-i posibil ca-n curand s-apara si caseta in original, si-ar putea sa-si dea cu firma in cap!

Scoateti casetele baieti!

Pai stai sa ne lamurim. Adica daca aceasta caseta este trucata, voi faceti inca una "originala", asa-i? Mai baieti, da' daca tot sunteti atat de ...dotati la magazia de casete, nu faceti voi bine sa ne prezentati si casetele originala cu Lovitura de Stat din 1989? Sau poate alea originale cu Mineriadele va incurca prin safe-uri. Afara cu ele! Si poate aveti si ceva prospaturi, cu discutiile despre furaciunile asupra carora ati convenit pentru a-l debarca pe Basescu care va incurca la furat si a instala la Cotroceni ginerele soacrei lui Geoana, ca sa furati in liniste. Si poate aveti si originalul despre componenta nominala a Guvernului pe care vreti sa-l instalati...nu, asta nu ca daca faceti publica componenta Guvernului vom pica pe capete, mai ceva cu dupa Gripa Paunesciana. Lasati, prima data votam, apoi ne spuneti si ce am votat. Care scapa, scapa...

Mai 'kasetofon', nu fa pe naivul...

ca nici dumneata n-ai da oricui originalul, ca sa se 'evapore'...!
Fiecare lucru, la vremea lui...!

betivanul asta!!!

vede numai trucaje!! VOTAM MIRCEA GEOANA!!

 

voteaza-l tu cu ma - ta!

si plecati cu el la Moscova daca va e asa drag! Noi, ROMANII, nu vrem sa fim condusi de o papusa prostanaca, in spatele careia sa stea toti borfasii aparuti dupa 1989...

BA VIROAGA PR.OASTA!

VOTAZA TU CO *** AIA H.ANDICAPATA!!! NOI VOTAM MIRCEA GEOANA!!!

plangi betivane?

plangi,degeaba!!!!noi tot MIRCEA GEOANA VOTAM!!! SI CHIAR MERGEM LA VOT!!!

 

Nu se face!

Domnilor din PDL!Si noi ceilalti care postam aici am putea sa va adresam injurii si sa va jignim.Vedeti : asta este diferenta dintre unii si Basescu,Boureanu,etc.Dar poporul va face diferenta si va vota GEOANA.

 

Da da

Cum a venit el mititelul sa ne spune ca nu e adevarat.De cand asteapta asta of of.Cu toate astea el nu mai merita votat a distrus tara asta si daca el o sa mai iasa si acum o sa ne aduca in situatia de acu 20 ani iar noi nu meritam asta.Trebuie sa ne mai dezvoltam si noi ca prea stagnam de mult timp.

 

nu a fost expertiza

nu a fost nicio expertiza acela este un aviz si nu a fost facut pe filmul original ci pe o copie trimisa de pdl la alti pdlisti de la inec. asta este alta forma de manipulare din partea lui basescu !!!

 

expertiza pe copie nu pe original

daca domnul traian basescu crede ca daca declara dansul ca filmul e fals noi o sa il credem ? gresit. daca expertiza facuta de specialisti din pdl si pdlisti de la inec spun ca filmuletul este trucat noi sa ii credem ? nu. Probabil marii experti portocalii de la INEC l-au downloadat de pe net si l-au analizat. Filmul difuzat de Gardianul nu a ajuns la INEC. Daca Basescu are curaj, sa faca public tot raspunsul primit de la INEC! Asa a citit doar ceea ce i-a convenit. Am mai vazut asa manipulare cu franturi de idei si propozitii. Sa faca public tot avizul!

 

Basescu a primit rezultatul expertizei in cazul filmului din 2004 de

Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a trimis, miercuri, Administratiei Prezidentiale, avizul de specialitate solicitat cu privire la autenticitatea filmului in care presedintele Traian Basescu ar lovi un copil, facut public de presa, informeaza Ministerul Justitiei.

"Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a primit, luni 30 noiembrie, din partea Administratiei Prezidentiale o solicitare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru emiterea unui aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul 'Gardianul' si preluate de posturile TV, contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii", se arata in comunicatul INEC.

INEC precizeaza ca "rezultatul avizului poate fi facut public doar de catre autoritatea care l-a solicitat".

Presedintele Traian Basescu a solicitat luni Institutului National de Expertize Criminalistice un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004 contin urme de interventie tehnica, informeaza Administratia Prezidentiala.

Potrivit comunicatului de presa, solicitarea a fost facuta in baza prevederilor din Regulamentul de organizare si functionare a Institutului National de Expertize Criminalistice, conform carora, la cererea birourilor notariale si a institutiilor publice si private "se pot intocmi avize de specialitate, cu aprobarea directorului Institutului sau a sefului laboratorului interjudetean".

Astfel, presedintele Basescu a solicitat INEC un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul "Gardianul" si preluate de posturile TV, "contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii".

Traian Basescu a anuntat, sambata, ca il da in judecata pe Dinu Patriciu pentru "minciuna si trucarea unor filmari", precizand ca omul de afaceri a afirmat ca l-a vazut pe seful statului lovindu-l de doua ori pe copilul din Ploiesti, iar pe ziarul "Gardianul", pentru ca a prezentat un film trucat.

"Pentru minciuna si trucarea unor filmari il dau in judecata pe Dinu Patriciu si cotidianul Gardianul si fac acest lucru pentru ca au prezentat un film trucat", a declarat Basescu.

"Inainte de orice, cred ca presa care a introdus in circulatie un film trucat ar trebui sa raspunda in mod elementar la cateva intrebari. In primul rand, daca, inainte de a introduce filmul in circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul National de Expertiza, in al doilea rand, si aici ma adresez direct ziarului Gardianul, daca macar dupa introducerea in circuitul public al unui film trucat a avut curiozitatea sa faca o expertiza a acestui film. Daca au avut-o, le cer sa faca public rezultatul", a mai spus presedintele.

 

Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a trimis

Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a trimis, miercuri, Administratiei Prezidentiale, avizul de specialitate solicitat cu privire la autenticitatea filmului in care presedintele Traian Basescu ar lovi un copil, facut public de presa, informeaza Ministerul Justitiei.

"Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a primit, luni 30 noiembrie, din partea Administratiei Prezidentiale o solicitare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru emiterea unui aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul 'Gardianul' si preluate de posturile TV, contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii", se arata in comunicatul INEC.

INEC precizeaza ca "rezultatul avizului poate fi facut public doar de catre autoritatea care l-a solicitat".

Presedintele Traian Basescu a solicitat luni Institutului National de Expertize Criminalistice un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004 contin urme de interventie tehnica, informeaza Administratia Prezidentiala.

Potrivit comunicatului de presa, solicitarea a fost facuta in baza prevederilor din Regulamentul de organizare si functionare a Institutului National de Expertize Criminalistice, conform carora, la cererea birourilor notariale si a institutiilor publice si private "se pot intocmi avize de specialitate, cu aprobarea directorului Institutului sau a sefului laboratorului interjudetean".

Astfel, presedintele Basescu a solicitat INEC un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul "Gardianul" si preluate de posturile TV, "contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii".

Traian Basescu a anuntat, sambata, ca il da in judecata pe Dinu Patriciu pentru "minciuna si trucarea unor filmari", precizand ca omul de afaceri a afirmat ca l-a vazut pe seful statului lovindu-l de doua ori pe copilul din Ploiesti, iar pe ziarul "Gardianul", pentru ca a prezentat un film trucat.

"Pentru minciuna si trucarea unor filmari il dau in judecata pe Dinu Patriciu si cotidianul Gardianul si fac acest lucru pentru ca au prezentat un film trucat", a declarat Basescu.

"Inainte de orice, cred ca presa care a introdus in circulatie un film trucat ar trebui sa raspunda in mod elementar la cateva intrebari. In primul rand, daca, inainte de a introduce filmul in circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul National de Expertiza, in al doilea rand, si aici ma adresez direct ziarului Gardianul, daca macar dupa introducerea in circuitul public al unui film trucat a avut curiozitatea sa faca o expertiza a acestui film. Daca au avut-o, le cer sa faca public rezultatul", a mai spus presedintele.

 

Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a trimis, mie

Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a trimis, miercuri, Administratiei Prezidentiale, avizul de specialitate solicitat cu privire la autenticitatea filmului in care presedintele Traian Basescu ar lovi un copil, facut public de presa, informeaza Ministerul Justitiei.

"Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) a primit, luni 30 noiembrie, din partea Administratiei Prezidentiale o solicitare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru emiterea unui aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul 'Gardianul' si preluate de posturile TV, contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii", se arata in comunicatul INEC.

INEC precizeaza ca "rezultatul avizului poate fi facut public doar de catre autoritatea care l-a solicitat".

Presedintele Traian Basescu a solicitat luni Institutului National de Expertize Criminalistice un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004 contin urme de interventie tehnica, informeaza Administratia Prezidentiala.

Potrivit comunicatului de presa, solicitarea a fost facuta in baza prevederilor din Regulamentul de organizare si functionare a Institutului National de Expertize Criminalistice, conform carora, la cererea birourilor notariale si a institutiilor publice si private "se pot intocmi avize de specialitate, cu aprobarea directorului Institutului sau a sefului laboratorului interjudetean".

Astfel, presedintele Basescu a solicitat INEC un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul "Gardianul" si preluate de posturile TV, "contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii".

Traian Basescu a anuntat, sambata, ca il da in judecata pe Dinu Patriciu pentru "minciuna si trucarea unor filmari", precizand ca omul de afaceri a afirmat ca l-a vazut pe seful statului lovindu-l de doua ori pe copilul din Ploiesti, iar pe ziarul "Gardianul", pentru ca a prezentat un film trucat.

"Pentru minciuna si trucarea unor filmari il dau in judecata pe Dinu Patriciu si cotidianul Gardianul si fac acest lucru pentru ca au prezentat un film trucat", a declarat Basescu.

"Inainte de orice, cred ca presa care a introdus in circulatie un film trucat ar trebui sa raspunda in mod elementar la cateva intrebari. In primul rand, daca, inainte de a introduce filmul in circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul National de Expertiza, in al doilea rand, si aici ma adresez direct ziarului Gardianul, daca macar dupa introducerea in circuitul public al unui film trucat a avut curiozitatea sa faca o expertiza a acestui film. Daca au avut-o, le cer sa faca public rezultatul", a mai spus presedintele.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor