Ziare.com

Basescu a promulgat legea privind reintregirea salariilor bugetarilor

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 17:28

   

Basescu a promulgat legea privind reintregirea salariilor bugetarilor
Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, legea privind recuperarea reducerilor salariale.

Recuperarea se va realiza in doua etape: cu 8% incepand cu data de 01 iunie 2012 si cu 7,4% incepand cu data de 1 decembrie 2012 pentru salariile reduse cu 25% si cu 2,3% din luna iunie pentru cele reduse cu 15%.

Vor creste, totodata, sporurile, indemnizatiile si compensatiile pentru personalul platit din fondurile publice, pentru personalul didactic si auxiliar din invatamant, pentru personalul din cadrul autoritatilor si institutiilor publice finantate din venituri propriii si aflate in subordinea Guvernului, precum si contributia lunara de care beneficiaza personalul neclerical angajat in unitatile care apartin cultelor religioase.

"In anul 2012 se pot acorda premii sportivilor si colectivelor tehnice care au obtinut performante deosebite la actiunile sportive internationale, elevilor care au obtinut distinctii la olimpiade si concursuri internationale precum si profesorilor care i-au pregatit pe acestia", se mai arata in legea adoptata.

Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 19/2012 privind aprobarea unor masuri pentru recuperarea reducerilor salariale a fost adoptata pe 2 octombrie de catre plenul Camerei Deputatilor.

Potrivit notei de fundamentare care insotest legea, impactul financiar al acestor masuri, pentru anul 2012, este de 858,5 milioane de lei.

O.A.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5350 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Basescu a taiat salariile - ne.norocitul

Sa fie judecat si excutat cu glont pt tradare nationala - urmeaza asta dupa alegeri

 

confiscarea averii din conturi, condamnare impreuna cu sleahta

in rest, gand la gand cu bucurie!

aproape ca era sa uit... de infectele ser"vicii" si vuvuzeutzii nevropati de pe aici!

@@@danix61

Ba da tu chiar esti prost!!!Subiectula sa a fost dezbatut de "n" ori numai un *** (ca tine) nu ar intelege.....Parca ponta a promis ca va da banii inapoi unde sunt???A dat un amarat de 8% si a scapat de voi....documenteaza-te cap de praz inainte sa postezi.

Bai Maria 27 - Basescu a recunoscut la tv

Ca Romanii il vor ura cat va trai - pt ca a taiat salariile - a ales intre hranirea mafiei pd-l si poporul sau - el a ales sa fie cu mafia - pt asta va platii curand cu viata - va avea soarta lui Ceausescu - doar ca se va intampla la Bucuresti - dupa judecarea pt tradare nationala

@starpitorul

- si lu' bombo ?

.....

Clar esti dus rau de tot cu pluta!

 
 

@@@danix61

vorbeste civilizat magarule!!!

daca faceti asta inseamna ca aveti marirea promisa

...in avans.
Felicitari si sa va fie ..la mai mare.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor