Basescu a taiat motul printului Carol Ferdinand: Vezi ce a ales finul de pe tava

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 18:45
6552 citiri

Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, in calitate de nas, la ceremonia de "taiere a motului" finului sau, printul Carol Ferdinand.

Seful statului i-a oferit celui mic pixul sau Mont Blanc, dar si jucarii si hainute, informeaza Mediafax.

Ceremonia s-a desfasurat la resedinta presedintelui, unde au fost invitati printul Paul si printesa Lia, cu doar doua zile inainte ca micul Carol Ferdinand sa implineasca un an.

"Conform traditiei, nasii au asezat pe masa diverse obiecte menite sa-i atraga atentia lui Carol Ferdinand. Pentru micul print insa cel mai interesant obiect s-a dovedit a fi pixul Mont Blanc al presedintelui Traian Basescu, acesta declarand, amuzat de alegerea finului, ca a semnat multe decrete importante cu el si o sa i-l ofere cadou. Printul Carol Ferdinand a primit din partea nasilor si alte daruri: jucarii, hainute, carti, dar si cadouri simbolice, cum ar fi: o cutiuta din argint pentru pastrarea suvitei de par si trei mere rosii din sticla, realizate de un artist din Targu Jiu", se arata intr-un comunicat de presa.

Cel care a taiat motul micutului a fost Traian Basescu, dar la eveniment au mai participat membrii familiei regale, sotia si cele doua fiice ale presedintelui, Ioana si Elena.

Tortul a fost personalizat special pentru eveniment, pe glazura aparand imaginea lui Popeye marinarul si un marinar mai mic.

Carol Ferdinand s-a nascut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucuresti si a fost botezat pe data de 22 mai 2010 in religia ortodoxa.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Basescu mot print Carol, #Basescu nas print, #printul paul basescu , #presedinte
Comentarii
Poza vin_de_sfecla
vin_de_sfecla
rank 3
Este ciudat cum toti comunistii trag la bastardul asta uzurpator si il ignora pe Mihai I al României (de Hohenzollern)