Basescu a testat noua Dacia Logan MCV - Afla ce impresii i-a lasat masina

Marti, 23 Iulie 2013, ora 15:13
5212 citiri
Basescu a testat noua Dacia Logan MCV - Afla ce impresii i-a lasat masina
Foto: Horatiu Manea / roxanaciuhulescu.ro

Presedintele Traian Basescu a testat noua Dacia Logan MCV, disponibila in Romania de la pretul de 7.790 de euro cu TVA inclus.

Acest test drive va putea fi urmarit duminica, in cadrul emisiunii Pro Motor, insa prezentatoarea Roxana Ciuhulescu a publicat pe blogul personal cateva impresii de la intalnirea cu seful statului.

"Imbracat sport si zambitor, a coborat din limuzina prezidentiala sa dea mana cu mine si colegii mei. Imediat s-a apropiat de masina pe care urma s-o testeze: noua Dacia Logan MCV si a privit-o din toate unghiurile.

I-a placut foarte mult si era nerabdator s-o testeze. Intai a sesizat grila diferita, farurile, apoi si-a aruncat privirea spre interior. 'Este frumoasa, arata bine, iar interiorul este incapator', a spus presedintele la inceput", a comentat prezentatoarea pe blog.

Noul Logan MCV, lansat pe piata romaneasca. Afla cat costa noul model Dacia

Roxana Ciuhulescu a adaugat ca test drive-ul a durat cam 15 minute, timp in care a vorbit cu Traian Basescu despre piata auto, fabricile Dacia si Ford din tara noastra, piata masinilor electrice, care este aproape inexistenta in Romania, dar si despre mersul cu vehicule alternative, precum bicicleta sau rolele.

Clientii Dacia pot opta intre trei versiuni de echipare pentru Logan MCV - Acces, Ambiance si Laureate - si patru tipuri de motorizari, dintre care doua agregate pe benzina (de 75 CP si 90 CP) si doua propulsoare diesel (de 75 CP si 90 CP). In plus, va fi disponibila si o versiune cu alimentare GPL.

Noul Logan MCV, lansat in Romania pe 28 mai

Presedintele a participat, in noiembrie 2012, la lansarea modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway in tara noastra, prilej cu care a precizat ca spera ca SPP sa cumpere niste masini noi produse de Dacia.

Basescu, la lansarea noilor modele Dacia: Da, putem! Sper ca SPP sa cumpere masini no

Noul Logan MCV are in Romania un pret de pornire de 7.790 de euro, cu TVA inclus (versiunea Acces, echipata cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizata, Laureate, cu motorul dCi de 90 CP, costa 12.300 de euro, cu TVA inclus.

Modelul a fost prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie.

C.P.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Basescu test drive Dacia Logan MCV, #Basescu Dacia Logan MCV, #Basescu test drive Dacia, #Davia Logan MCV , #presedinte