Basescu a tipat la o sinistrata: Nu ma luati drept unul de la televiziune!

Duminica, 04 Iulie 2010, ora 17:04
11914 citiri
Basescu a tipat la o sinistrata: Nu ma luati drept unul de la televiziune!
Foto: Realitatea TV

Presedintele Traian Basescu a mers, duminica, pentru a doua zi consecutiv, in comuna Saucesti, judetul Bacau, care a fost grav afectata de inundatii, si le-a promis oamenilor ca in zona va fi construit un dig.

"Se renunta la canalul de la Prajesti si pana la anul se face digul. Eu vin aici cand se face digul. In 2008 am facut case si acum facem diguri", a declarat Basescu, la Saucesti.

Seful statului a explicat ca Apele Romane, care administreaza banii pentru dig, au vrut sa faca un canal de deversare care sa preia o parte din apa Siretului. Pentru ca nu s-a putut cumpara pamantul aferent acestuia, banii nu am mai fost investiti.

In aceste conditii, Basescu a promis ca, din acesti bani, se vor face 18 kilometri de dig.

Boc a mers iar in Suceava - Vezi ce promisiuni a facut sinistratilor

In cadrul vizitei, seful statului a folosit un ton ridicat in timp ce vorbea cu una dintre localnice, care s-a plans ca, la primarie, trebuie sa plateasca diverse sume de bani "chiar si numai pentru o adeverinta".

"Nici eu nu am incredere in cei care ma mint. Nu ma luati drept unul de la televiziune, la Diaconescu, la Tatulici spuneti ce vreti. Cand la toti este greu nu stim cum sa mai invrajbim oamenii. Incetati sa mai mintiti!

Daca ziceti ca s-au dat bani pentru dig si au fost furati, mintiti! De ieri (n.red-sambata) numai asta spuneti, ca v-a furat primarul, ca v-au furat consilierii. Incetati sa mai mintiti! Am inchis subiectul", s-a rastit presedintele la femeia sinistrata.

Ulterior, pe un ton ceva mai putin agresiv, Traian Basescu a facut apel la solidaritate.

"Eu va inteleg necazul, dar mai bine ar fi daca am fi putin solidari", a adaugat el.

Basescu s-a aratat deranjat si de prezenta jurnalistilor de la fata locului. "De unde ati aparut ma? Ca stiam ca nu sunteti aici", s-a adresat presedintele reporterilor Realitatea Tv.

#basescu saucesti, #Basescu sinistrai, #vizita Basescu , #presedinte