Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Basescu aminteste o declaratie din urma cu jumatate de an: "Ponta NU va fi presedinte"

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 20:10
14288 citiri
Basescu aminteste o declaratie din urma cu jumatate de an: "Ponta NU va fi presedinte"
Foto: B1 Tv

Presedintele Traian Basescu a postat, pe contul sau de Facebook, o inregistrare a unei emisiuni din 8 mai, cand spunea ca Victor Ponta nu va fi presedinte al Romaniei.

"'Ponta NU va fi presedinte' Traian Basescu 8 mai 2014", este postat pe contul de Facebook al lui Traian Basescu.

Este postata si inregistrarea ultimelor minute din emisiunea la care seful statului a participat, pe 8 mai, la postul de televiziune B1 Tv. Traian Basescu spune, de trei ori, ca Victor Ponta nu va castiga alegerile prezidentiale.

Basescu, despre Ponta: Un om nesigur, slab. M-a intrebat si daca as vrea sa-i fiu nas

"El este mult mai deformat decat a fost Ion Iliescu in educatia intr-un sistem. Si nu intelege democratia. Pe cat posibil sa se vopseasca a fi democrat, dar in sinea lui n-are nimic cu democratia ca si crez.

Ponta nu iese presedinte. Da? Zi de zi voi sta in disputa cu el, pana cand romanii vor incepe sa creada ca un presedinte la sfarsit de mandat nu are interese electorale. Singurul meu interes electoral este sa reuseasca aceasta constructie noua, PMP-ul, pe care l-am proiectat, i-am dat drumul in lume si il voi vota, dar nu ma implic inca sa il conduc. Dupa ce imi termin mandatul, ii voi fi cel mai apropiat consultant acestui partid.

Insa pe Victor Ponta, pentru ca sa realizeze ce rau i-ar fi Romaniei cu un astfel de presedinte, in fiecare zi il voi toca. Eu nu am interese electorale. Eu nu mai vreau sa fiu ales nimic. Dar voi incerca sa le arat romanilor cine este acest om - un farseur, care a avut norocul, noi ghinionul, sa fie propulsat de un grup de baroni, sa fie sustinut de un turnator si un om condamnat si care vrea sa ne faca viitorul dupa chipul si asemanarea lui.

N-as vrea ca dupa mine sa ramana un asemenea presedinte. Oricare dintre sefii de partide de dreapta este mult mai bun pentru tara decat Ponta, iar la Antonescu, de unde incepeam sa-l creditez, am avut aseara o strangere de inima. (...) Mai oameni buni, un presedinte se lasa acolo cat spune Constitutia, daca nu merge la 'inalta tradare'.

Inca o data: Ponta nu castiga Presedintia, nu iese presedinte", a spus Traian Basescu, in cadrul emisiunii din urma cu mai mult de jumatate de an.

Basescu cheama romanii la vot: Simt ca incep sa scap de o greutate din spate (Video)

Ca de la un presedinte la altul: Basescu il felicita pe Iohannis

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis, luni dimineata, dupa victoria la alegerile prezidentiale. Pe langa felicitari, seful statul i-a urat succes viitorului presedinte al Romaniei in exercitarea mandatului de la Palatul Cotroceni, dupa cum a anuntat Administratia Prezidentiala.

Duminica, presedintele a votat alaturi de sotia sa la Colegiul A.D.Xenopol din Bucuresti.

"Cu votul pe care l-am dat acum simt ca incep sa scap de o greutate din spate. Se va transfera catre altcineva responsabilitatea pentru Romania.

Am votat impotriva instaurarii unui regim discretionar si acest lucru sper sa il faca toti aceia care au fost umiliti de cativa ani, care au fost numiti 'basisti' si fac un apel la ei din nou azi sa vina la vot, sa arate ca ei conteaza", a declarat Traian Basescu.

F.N.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Basescu Ponta presedinte, #Basescu alegeri prezidentiale , #presedinte