Ziare.com

Basescu anunta pentru miercuri o "interventie cu romanii"

de Madalina Mitan
Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 21:21

   

Basescu anunta pentru miercuri o "interventie cu romanii"
Presedintele Traian Basescu a anuntat ca miercuri va avea o "interventie cu romanii" in cadrul careia va aduce o serie de clarificari.

Afirmatia a fost facuta la finalul discursului de investire a lui Cristian Diaconescu, adresandu-se acestuia. "Sper ca cele ce voi clarifica in interventia mea de maine cu romanii sa va poata fi un suport", a spus Basescu, catre Diaconescu.

Intrebata la Realitatea TV daca stie despre ce "interventie" este vorba, Andreea Paul Vass, consilierul premierului Emil Boc, a raspuns ca nu stie, dar se "bucura ca presedintele va vorbi cu romanii".

Basescu, la investirea lui Diaconescu: Aveti o misiune grea, aproape imposibila

De la inceputul manifestatiilor din tara si din Piata Universitatii, singura reactie a presedintelui a fost atunci cand s-a intalnit cu ambasadorii acreditati la Bucuresti si l-a intrebat ironic pe unul dintre jurnalistii prezenti daca nu este la proteste.

Marti seara, la ceremonia depunerii juramantului de catre Cristian Diaconescu, Traian Basescu a vorbit pentru prima data despre manifestanti, spunand ca "am vazut in aceste ultime doua saptamani romani nemultumiti, pe buna dreptate nemultumiti si pentru care va trebui si mai multa explicatie si solutii".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3097 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
14 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Fosti securisti, numiti in 2011 la conducerea Jandarmeriei!!

"Inspectorul general al jandarmeriei romane, colonelul Costel Gavrilă, si seful Statului Major al Jandarmeriei, colonelul Adrian Faur, sunt fosti ofiteri de Securitate. In CV-ul celor doi apare informatia mincinoasă că ar fi absolvit cursurile Scolii de Ofiteri de Jandarmi de la Băneasa. Amandoi au urmat cursurile intre 1984 si 1987, dar in perioada respectivă nu exista Jandarmeria, iar denumirea era Scoala de Ofiteri de Securitate Băneasa.

Cei doi sefi ai Jandarmeriei au si "profesat" sub culorile Securitătii, chiar dacă la trupele de Securitate. Costel Gavrilă a fost comandant de pluton la UM 0843 din Campulung intre 1987 si 1990, iar Adrian Faur a fost comandant de pluton si comandant de companie la UM 0866 Sf. Gheorghe. Cei doi ar trebui să iasă in public si să precizeze dacă efectivele pe care le-au condus in timpul regimului comunist au avut misiuni de luptă in perioada 17-22 decembrie 1989. Mentionăm că in decembrie 1989, inaintea căderii lui Nicolae Ceausescu, trupele de Securitate au fost utilizate in actiuni represive."

 

a sunat ca o amenintare..

,,las' ca vin io si va arat io voo''

***, toarna un sprit..

 

Iesi afara ja..vra or..di..na..ra!!!

Le-a numit pe celelalte ja..vre securiste or..di..na..re in fruntea Jandarmeriei Romane in 2011.

Mai bine beat si cu mintea treaza ca Basescu...

....decat treaz si cu .....asa ca tine.

@conti

basescu...minte...treaza...!science-fiction!mai povesteste...ca este, twilight zone!

Anul 2012 anul in care ne luăm țara in grijă și bună administrare !

Ce vedem astăzi nu este altceva decit consecința unor guvernări iresponsabile, ce tot se perindă la guvernare din 1990 incoace și care au avut grijă să instrăineze și să prăduiască averea poporului roman acumulată dea lungul timpului de inaintașii noștri.
Cele mai diabolice soluții și măsuri au fost puse pe rol incepind cu primele momente ale evenimentelor din 1989, cind prima grija, odată cu șuieratul gloanțelor, a fost să se incarce "bunurile de valoare" in mașini gata pregătite pentru curse și adrese numai de unii știute, apoi jocul dea teroriștii in care nu am prins decit morții, urmate foarte repede de semnalul dat de domn Petrică : "economia Romaniei este un morman de fiare vechi" și fiare vechi au devenit repede, dar in depozitele străinilor și asta pentru a nu mai putea să ne revin vreo dată, totul luat pe nimica toată, că doar nu i-a durut gura să promită o retehnologizare ce niciunul nu a făcut-o, doar știind bine că planul-i altul : "Cumpărăm Romănia, cumpărăm Polonia......(vezi dovada : http://youtu.be/7dmxnmmggDA )
Așa se face că azi in loc de fabrici și uzine, locuri de muncă pentru 12 000 000 de romăni, azi aproape că nu mai este nici unul, așa se face azi că păminturile sunt pline de bălării, pentru că aparțin unor străini ce l-au cumpărat pe nimic și acum il țin nemuncit, incasind in schimb subvenții necinstite, plătite tot din banii noștrii, in timp ce neamul nostru pribegesc prin lume făcind cele mai injositoare munci pentru a putea să-și ciștige existența. Pe locul vechilor fabrici avem acum supermarketuri ce vind produse de declasate și de proastă calitate, aducindune pină și varză murată și asta in timp ce țăranii noștri sunt alergați prin piețe neavind loc la tarabe.
In loc de cămine culturale, avem acum cazinouri, săli de jocuri și circiumi iar tineretul nostru ascultă de "părinți și mentori străini".
Aceste forțe ce lucrează conjugat și-au arătat "priceperea" pe timpul mineriadelor și incă democrația nu a reușit să-i umanizeze și să-i convingă să trăiască din munca lor.
Hei bine așa nu mai merge și ceva trebuie să se intimple pentru că altfel ne prăbușim cu toții, buni și răi. Cei răi trebuie să ințeleagă că dacă dispari cei buni, cei răi n-ar putea decit să se mănince intre ei, așa că soluția pentru fiecare dintre noi este să punem serios osul la treabă ,luindu-ne țara in grijă și bună administrare".
Oameni noi,ce se simt capabili să scoată neamul romanesc la lumină, să iasă in față și prin alegeri democratice, la termen să ofere Romaniei conducerea de care are nevoie.
Să fim buni cu noi !

Noi, cu noi !!!

De la o vreme, ori de cate ori deschide omul acesta gura

nu face altceva decat sa-i asmuta si mai mult pe romani impotriva lui. Chiar nu intelege ca nu mai tin balivernele cu care i-a vrajit timp de 7 ani si trebuie sa gaseasca urgent altceva?

 

De cate ori deschide Basescu gura...

...imi vine sa-l injur pe Iliescu,Voiculescu,Nastase,Hrebenciuc....De ce oare ?

@conti

interesanta problema!daca basescu asi tine gura ...atunci poate...eu totusi cred ca psihiatrul va va ajuta mai mult!!!sa traiti bine?

Pentru Traian Basescu...

Atunci cand se hotaraste destinul patriei, nu trebuie sa fie luat in consideratie sentimentalismul, dimpotriva, lasandu-se totul la o parte, sa fie urmata acea cale care salvgardeaza fiinta Patriei si-i mentine libertatea.

 

Iesi afara ja..vra or..di..na..ra!!!

Ca un securist bine scolit e specialist in arta dezinformarii, minciunii, invrajbirii si aruncatul gainii moarte in curtea altora. De aceea in acesta seara ja..vra a delirat intr-o veselie la investirea noului ministru de externe. De aceste metehne numai cei doi metri de pamant il mai scapa.

 

Am crezut ca ...

... datorita transformarii acestui site intr-o tribuna a jegului verbal nu voi mai interveni cu p.d.v., nu ma pot abtine sa nu-mi exprim speranta ca acest site este urmarit in primul rind de tineri si nu numai de fosile comunistoide partinice. Tinerilor , acum aveti o situatie ce nu se repeta decit din 20 in 20 de ani , situatie ce va permite sa va luati soarta in miini si sa schimbati actuala clasa politica in totalitate . Organizati-va intr-un partid care sa va reprezinte interesele si sperantele legitime si care totodata in mod sigur vor fi si in consonanta cu sperantele intregii populatii a Romaniei . Am vazut in aceste zile si nu cu mult timp in urma tineri realmente extraordinari care pot si trebuie sa preia in miinile lor destinul acestei tari. Am inceput sa cred ca pot fi mindru din nou, ca sunt roman ! Am inima plina de speranta ca tinerii romani vor duce Romania acolo unde fosilele comunistoide nu vor reusi niciodata. Cred cu tarie ca a venit vremea schimbarilor radicale care sa schimbe drumul pe care Romania a luat-o in acesti ultimi 22 de ani. La lupta tineri , viitorul va apartine !!! Nu va lasati intimidati , luptati cu armele inteligentei ce va caracterizeaza si reusita va fi a voastra . Daca a lupta inseamna sa iesiti in mod pasnic in strada , atunci faceti acest lucru pina la limita suportabilitatii si veti reusi . Sunt alaturi de voi cu gindul si cu fapta daca voi vedea ca ati inteles acest mesaj .

 

Corect spus , "interventie cu romanii"

Este singura solutie "nu voi vorbi dacat in fata marii adunari nationale" . Ca simplu roman, adept al Romaniei Mari, ca situatie geografica, ca am origini si la Soroca si la Turnu Severin-Drobeta, dar sunt bucurestean,de doua generatii,doresc sa instauram democratia si credibilitatea de care avem nevoie pentru lumea intreaga. Nu-l inteleg pe presedinte, pe prim ministru si pe toti cei raspunzatori. Dupa 22 de ani nu am invatat nimic din democratie. Ce i-l impiedica pe Basescu sa-si recunoasca duritatea economica si sa admita demisia. Eu fac apel la factorii raspunzatori sa-nu-l judecati ca pe Ceausecu pentru ca urmeaza alti ani de neliniste. Daca domnia sa nu intelege trebuie sa-l lamurim cum el incearca sa ne convinga. In cuvantarea avuta se intelege prin "interventie cu romanii" ca vor veni trupe de romani impotriva altor romani. Nu-i nici o problema daca traim bine si la vara va fi cald.

 

sa faca ceea ce stie mai bine

multe de comunicat, de lamurit, e un lucru bun ca base urmeaza sa comunice cu cei care l-au ales, dar comentariul la adresa jurnalistului cred eu ca este legitima. Nu mici sunt interesele, dar ce se mai aude de scandarile pro arafat?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor